עדכון לאטריקס עדכון מצב

Nachi l

New member
עדכון לאטריקס עדכון מצב

בימים האחרונים העלתי כאן הודעה אודות אכזבתי מעדכון הגרסא למטורולה אטריקס כאמור בבעלותי 2 מכשירים (שני משתמשים) לאחר ההעדכון אכזבתי ואכזבת המשתמש הנוסף הייתה גדולה וכעת אחרי שנעשה תהליך העדכון "על פי ההלכה" (הוראות היצרן אני מניח) ברשותי שני מכשירי מוטורלה אטריקס מעודכנים, בלי עין הרע, עובדים מצויין ובגדול אני בהחלט מרוצה מעדכון התוכנה במכשירים (ימים יגידו עד כמה) דבר קטן וקטנוני מצידי, אבל משום מה בעדכון אין שיפור הוידאו לרזולציית HD1080 כדומה בעדכונים ברחבי העולם וזה מעט מאכזב אבל מעבר לזה נדמה שהשדרוג אכן בראש ובראשונה מייצב את המערכת! בנוסף לכמה שינויים בפיצ'רים כמו גלריה,אנשי קשר(שמעט מתקשה לעבוד ברצף ובמהירות כמו קודם) ,אייקונים גדלו מעט ועוד כמה שינויים קוסמטיים לשיפור מראה וחווית משתמש שורה התחתונה ביציבות המכשיר כנראה שחל שיפור משמעותי (ימים יגידו) וזה היה הכי חשוב, כנראה.

Eytan Ivri

New member
היי נחי

כפי שעניתי בפוסט הקודם, זו נראתה באמת תקלה נקודתית. אני שמח שכעת הדברים טובים.

שמחה לשמוע!

מובטח שאחרי תהליך קוסטומיזציה מתמשך (התאמת הגדרות ואפליקציות שימושיות שעוד תתוודע אליהן) - תהיה עוד יותר מרוצה. Emo13.gif

Nachi l

New member
מהיכן הידע והביטחון ?

לשם הבהרה אני מרוצה מהאטריקס (אני מגדיר עצמי כמשתמש "כבד" בטלפון ובקיא מאוד בטכנולגיית האטריקס, אנדרואיד וטכנולוגיה בכלל) אך לשם הסקרנות על אילו התאמת הגדרות מדובר ? ואילו אפליקציות שימושיות היית ממליצה מנסיון ושביעות רצון? אשמח להתעדכן

הביטחון = מהניסיון

המכשיר עמד לרשותי לשם בדיקות ושימוש כהכנה למתן תמיכה במכשיר באורנג'. אני מניחה שההתאמה שהתייחסתי אליה תלויה בשימושים שלך באופן שוטף ולכן אשאל כמה שאלות מכווינות לשם מתן תשובה מלאה: 1. במה אתה עוסק? (עמ' להתאים אפליקציה מעניינת לעיסוק, לדוג' - למישהו שעוסק בנגרות/בניין/קבלנות קיימת אפליקציה שמצלמת חפץ ולפי יחס התמונה והמרחק מהחפץ מוסיפה לתמונה מידות אורך ורוחב.) 2. האם אתה מרבה לעבוד עם מיילים ומסמכים במכשיר? (יש אפליקציות נהדרות שמאפשרות צילום מסמך במצלמה ולאחר מכן שליחתו כPDF או כמסמך סרוק). 3. תחומי עניין רלוונטיים לאפליקציות? (לאוהבי עריכת מוסיקה/תמונות יש אפליקציות נהדרות להוספת אפקטים לתמונות, לחיתוך וסימפול שירים וכו'). ** ברמת הגדרות המכשיר: אני באופן אישי הוספתי ערכות נושא, פונטים בצבעים וגדלים שונים. (השתמשתי באפליקציות להגדלת הפונט וכן לשינוי צבע כתב לשם הבדלה ביומן או במיילים ברמת קטגוריות נושאים שאני הגדרתי לעצמי). פרט נמק והטעם.. אם יהיה לי כיוון - אשמח לתת דוגמאות.

Nachi l

New member
תודה על תגובתך

תחום עיסוקיי הוא ייעוץ בשיווק. אני בהחלט מרבה לעבוד במיילים, (להערכתי 40 אחוז פלוס, מרמת השימוש היומי במהלך ימי עבודה) אפלקציית צילום מסמכים נשמעת מעניינת ויעילה להפלא. פחות מעניין אותי נושא "הקוסמטיקה", מעניין יותר יציבות מערכת ההפעלה, נוחות שימוש. באופן כללי אני מאוד מרוצה מהאטריקס בגרסתו הקודמת! (מלבד בעיות יציבות נקודתיות ומינוריות) מקווה מאוד שאהיה מרוצה לא פחות בהמשך. איכות הצילום והצילום בוידאו חשובים לי מאוד בעיקר לצרכי עבודה זה בגדול הערת אגב, נדמה שאני אחד היחידים, שמאוד מרוצה מהמוטובלור (אם לשפוט מהסקירות המפורסמות, אין בסביבתי הרבה היכולים לחוות את המוטובלור ולחוות דעה) ואם להיות הוגן לעת עתה משהו בחווית השימוש במוטובלור, כעת, אחרי העדכוןנפגעה, נדמה שאני הופך להיות שותף בעל כרחי לטענות המועלות לגבי מוטובלור על ידי הסוקרים בכתבות תודה על תגובתך

צילום מסמכים

בנוגע לאפליקציות הנוגעות למסמכים - הגבתי כאן בשרשור קודם אבל אציין שוב. להלן אפליקציות שימושיות הנוגעות לעבודה עם מיילים ומסמכים: 1. מנהל הקבצים הידוע והחינמי (מניסיון עובד מעולה ואף מסייע בארגון התוכן במכשיר) - ES File Explorer. ממליצה בחום!! 2. אפליקציה לניהול פתקים, תזכורות ומסמכים (כל התוכן מגובה בשיטת dropbox לענן אונליין, כל הזמן) - Evernote. מנסיון - עובד נהדר, ונתמך בעברית. ההרשמה כמובן בחינם. 3. אפליקציה נהדרת לשיתוף והנאה בצילום וידאו - QIK. מאפשרת לך לקבל קישור אישי (מעיו אתר אישי) אותו תוכל למסור לחברים ולשדר ישירות ממצלמת המכשיר שלך. 4. בנוגע לסריקת המסמכים ממליצה בחום על האפליקציה Document Scanner - מאחר ואין לי יותר מקום לקישורים, להלן הקישור: http://www.appbrain.com/app/document-scanner/com.pwnwithyourphone.documentscanner. זו ספציפית עולה כסף אך יש לה תחליף מצויין דוגמת הCamScanner - phone PDF creator מקווה שנתתי מספיק רעיונות Emo13.gif בהצלחה!

Nachi l

New member
תודה אכן נתת רעונות!

אכן מכיר חלק מהאפליקציות QIK קיימת באטריקס ואני צרכן מרוצה שלה אם בשיחות וידאו ו/או שיתוף סרטים המון תודה על שיתוף הידע

למעלה