עדכון לאתר

moshikgulst

New member
עדכון לאתר

עדכנתי ויזואלית את האתר שלי בעזרתו הרבה של חברי מפורום תקשורת חזותית חואן דה לפדרו, ואשמח אם תיכנסו ותבקרו (מלשון ביקורת) ת´אתר: מה בסדר, מה לא ומה עוד אפשר להוסיף. אני מזהיר מראש שלוקח לאתר זמן לעלות משום שהוא יצא לי כבד אחושילינג. אני עוד עובד על זה ואפתור ת´נושא הבעייתי בקרוב.. אז בלי הערות על זמן ההעלאה, כי אני מודע לעניין. בהזדמנות זו אברך את עצמי - השבוע אני יוצא בעזרת השם ואלוהי קומיקום לחפש"ש...
מוש

chatenoire

New member
הערות

אני חושבת שהעיצוב טוב יותר מהקודם. בכל זאת כמה הצעות, שאולי היו מנעימות את הגלישה, לפחות לדעתי (אני בשום פנים לא מעצבת אתרים מקצועית או בעלת איזה פתחון פה רשמי בנוגע לעיצוב וגרפיקה, אני רק מביעה את דעתי בתור גולשת): העמוד הראשי מעוצב נחמד - חלוקת העמוד ל"תפריטים" מייעלת את העבודה ונראית מקצועית יותר. מצד שני, היא משאירה את החלק המרכזי של העמוד ריק לגמרי, מה שנראה קצת חסר טעם. אולי עם הזמן כדאי שתפרסם בחלק הזה על עדכונים, או תציג שם ציורים חדשים שמתווספים לגלריות, כדי שהצופה לא ירגיש שהוא מפספס משהו. בנוסף לכך, כדאי אולי להקטין קצת את האלמנטים, כדי שהעמוד ייכנס לתוך חלון אינטרנט גם כשהאייסיקיו פתוח, לדוגמא. עמודי הגלריות בסדר, אין כל כך מה להרחיב לגביהם. דבר אחד מוזר הוא שצריך לעבור בין מספר עמודים (לינק ה-more), כאשר אף אחד מהם לא מכיל מספר גדול כל כך של תמונות שעושה אותו עמוס מדי. אולי זה אחד מחוקי יאהו, אבל אם לא, כדאי לדעתי לצרף את שני העמודים לאחד, אם אין יותר מדי תמונות. ברשותך אני אלך לאכול ואשתדל להגיב על העבודות עצמן כשיהיה לי קצת יותר זמן.

moshikgulst

New member
את תלכי לאכול כשאני אומר לך, ברור?!

ולנימה יותר רצינית: לא הבנתי מה הכוונה עם לינק ה-more? אני עשיתי אותו ככה, כדי שהדף לא יהיה כבד מדי לגולשים בחיבור רגיל כמוך! מה? החלטת לשגע אותי??? פעם אומרת "כבד מדי" ופעם "לא עמוס"!!! יאללה! תחליטי! מקווה ששבעת, מוש

chatenoire

New member
<הרמת גבה>

עמוד עם כמה ת´אמבניילז לא אמור להיות כבד; תנסה להפחית באיכות התמונה כשאתה מציג אותה רק כלינק, אם לא עשית את זה עדיין. מה שהתכוונתי הוא שאני מרגישה טפשית לחכות ש-6 תמונות יעלו, להמשיך ולחכות שעוד שש תמונות יעלו...שים הכל כאייקונים קלים וסימפטיים בעמוד אחד. וכנראה פספסתי את ההומור הטמון בהודעה שלך, כי ממש לא אהבתי את הטון.

moshikgulst

New member
כן, פיספסת...

וחבל, כי יש לי אחלה של הומור... באמת שיש לי! (שיט, עוד ציירת קומיקס שלא סובלת אותי...) את יודעת מה? הנה ציור מוקדש במיוחד בשבילך (ואפילו לא הספקתי לצבוע אותו...)

gewitter

New member
sweeet

אפילו מזהים מי כל אחד. מזכיר לי איורים של סיפרי משחקי-תפקידים(בגלל הדיו).

comicsgirl

New member
ממממממ

וווווושיק! אם לא הספיקו לך המחמאות שכבר נתתי אז הנה עוד קצת (לא נורא, נעלה לך עוד טיפה ת´אגו...): הציור פשוט מהמם! באמת שאפשר לזהות כל אחד! שאלה- איכפת לך שאני אדפיס ויצבע בבית, בצבעי מים? <הערה לכולם: איכפת למישהו אם אני ידפיס ציורים שמועלים בפורום הזה ויצבע אותם? או לחילופין ישמור אותם ויראה לחברות שלי עם איזה אנשים מוכשרים אני מתכתבת
? מחכה לתגובה!> אז זהו, באמת אחלה!
תותי.

moshikgulst

New member
את השאלה תפני לאביב או ערן...

אלו הדמויות שלהן, ולכן רק להם הזכות עליהם. אני רק רציתי להראות להם שאני מעריך ת´עבודה הרבה שהם משקיעים... אם ממש בא לך על העבודות שלי, את מוזמנת לצבוע עבודות מהאתר שלי. רק אל תשכחי לשלוח לי כשאת מסיימת כדי שאני אראה כמה מוכשרת את... אה כן... תודה

gewitter

New member
זו שאלה של זכויות

גם אתה קובע אם היא יכולה לצבוע או לא. אחרי הכל, אתה ציירת את התמונה הזו, ולא היית רוצה שקומיקום ימכרו אותה בלי לשאול אותך, למשל. מכיוון שאף אחד לא חתם על חוזה, קצת קשה לענות על שאלת מותר/אסור. בכל אופן, לא יזמינו לך משטרה אם תראי רק לחברות שלך איך צבעת. ואגב, לצבוע בצבעימים על דף רגיל זה קצת בלתי אפשרי, אני חושב.

chatenoire

New member
לעזאזל

אתה ממש יודע איך לפצות בחורה, הא? העבודה ממש טובה - קומפוזיציה מעניינת, אפיון דמויות טוב ואחלה קו. וול דאן!

moshikgulst

New member
שמח שאת כבר לא כועסת ../images/Emo9.gif

חכי חכי, מה עוד אני מכין לך....

gewitter

New member
אז רק אצלי הוא נתקע?

טוב, אני אאלץ להסתפק בציור של הרקדנית. תגובה לציור של הרקדנית: הציור של הרקדנית נחמד. אפילו יפה. היתי אומר שהוא הציור הכי טוב שראיתי באתר שלך. זה הציור הכי טוב שראיתי באתר שלך. התנוחה, הטכניקה(מטושטש משהו). בקשר לאינקינג שלך, המקוקו הזה, הוא גורם לי להרגיש חולה בשפעת, כנראה כי כשהיתי קטן וחולה הזיתי על דקירות בפרק כף היד והאור בחדר סינוור, אז אל תאשים את עצמך. אולי תיצור ספריה עם תמונות בלבד ללא קובץ index.html ואז נוכל להביט בהן בלי כל השטויות מסביב.

moshikgulst

New member
ואיך אני בדיוק עושה את זה?

תסלח לי על בורותי בתחום עיצוב ותכנות האתרים...

gewitter

New member
גם אני בgeocities

אז אסביר לך בדיוק. אחרי שנכנסת(sign in) למערכת ולתוך ה-FILE MANAGER (אחת מהאפשרויות שם בצד) אתה רואה את תוכן האתר שלך. התמונות והדפים. יש כמה כפתורים: New, Edit וכו´ גם לקבצים וגם לספריות. לחץ על NEW בחלק של הספריות ובחר שם כלשהו, למשל Pictures. עכשיו נוספה לך ספריה לאתר. אם תלחץ עליה בFILE MANAGER תראה את תוכנה, שעכשיו ריק, אבל תוכל להעלות לשם את התמונות שלך בעזרת upload files. אז בעצם כל מי שירשום www.geocities.com/moshik/pictures/ בדפדפן יראה את רשימת התמונות. אתה יכול במקום להעלות את כל התמונות מחדש לתת לינק ישירות אליהן. למשל, אם התמונה dancer.jpg נמצאת בספריה הראשית שלך, אז אפשר לרשום www.geocities.com/moshik/dancer.jpg אבל תצטרך לפרסם את השמות כדי שנדע.

moshikgulst

New member
...

זה לא מסרבל קצת ת´גישה לתמונות? הרי ספרייה היא לא דף אינטרנט וזה יוצא ממש לא יפה... חוץ מזה לא הבנתי את הקטע עם לרשום כל שם של קובץ כדי להיכנס אליו? בשביל מה?

comicsgirl

New member
צ´גובה

ברכות על העלאת האתר החדש! העיצוב נחמד, אבל אפור ואדום מידי... חסר צבעים! החלוקה לקטגוריות מאוד עוזרת אבל אין לחצני באק ופורוורד (קדימה ואחורה) ככה שקצת קשה להתמצאות... החלק שבאמת הכי אהבתי הוא הסקטצ´ים! זה באמת מדהים! אז זהו! ובתכלס-אחלה אתר! נ.ב- אני עדיין דוגלת בדעה שאתה חתיך!

moshikgulst

New member
אם עוד לא הבנת למה האתר נהיה אדום..

זה בגלל שאני מסמיק מהמחמאות שלך...

Deathatred

New member
../images/Emo45.gif על הקתדרלה הגותית!

גם שאר הציורים היו יפים מאוד!

למעלה