עדכון, לא הכי משמח !!!

תמי ס

New member
עדכון, לא הכי משמח !!!

מצב הרוח שלי די באדמה.... הייתי בסקירה מורחבת-מאוחרת היום באיכילוב, הרוב נראה תקין, היה דבר אחד שלא היה להם כל כך מובן, ולכן התחילו לצאת ולהיכנס לחדר מיליון רופאים, ממש הרגשתי כמו בשחזור האבחנה שלפני ההפלה הקודמת!!! בסוף קראו גם למנהל מחלקת האולטראסאונד, פרופ´ יפו, שאמנם היה מאד נחמד ולבבי, אבל ביקש שאחזור בעוד שבועיים לבדיקה חוזרת. אז נכון שגם הוא וגם כולם אמרו שמה שראו זה כנראה שום דבר, אבל !!!המילה "כנראה" לא כל כך מרגיעה אותי. ממש חזרתי שבעה חודשים אחורה, והם כולם באמת היו נחמדים, וניסו, והיו כל כך בסדר, ואמרו לי "זה בטח כלום, אל תקחי את זה קשה, סביר שזה ייעלם ואנחנו רק רוצים להיות בטוחים שהכל תקין ב- 300%", אבל !!!! אני לא צריכה להסביר לכם/ן את ההרגשה, אתם/ן בטח מבינים אותי. מה שהם ראו היה נוזל מודגש מסביב למוח, אמור להיות שם נוזל אבל משום מה אצלי הוא היה מעט מודגש מידי, והם רוצים לבדוק מה מי מו ולמה. זהו, אין לי כל כך מצב-רוח, רציתי רק לעדכן. תמי

תמי, אני כאן

הי תמי אני מאמינה שאכן הכל בסדר, אבל מבינה שאין ממש רוגע בחייך עכשיו והשבועיים הקרובים בטח לט ימתנו את ההרגשה הזו. אני שולחת לך חיבוק עצום ומחזיקה לך אצבעות פילה סגולה

nava21

New member
הלוואי

תמי כל כך מבינה אותך, למה דווקא לי? למה שוב? ובכל זאת צריך לזכור שזה הריון אחר, ילד אחר ובתקווה מזל וסוף אחר. והלוואי הלוואי הלוואי שהכל יהיה תקין, חושבת עלייך
נאוה

e k

New member
היי תמי

לא,את לא הולכת לעשות את זה לעצמך. למרות שאין דבר יותר קשה מזה, שוב פעם זה קורה לי,את לא הולכת להסתובב שבועיים כאילו שחרב עולמך שוב. את מרימה ראש ואומרת לעצמך לא זה לא יקרה שוב. אני לא הולכת לספר לך מה קרה לזה ומה קרה להוא כי אני יודעת כמה זה מיותר אבל אני כן הולכת לספר לך שבעוד שבועיים העולם יהיה יפה יותר. למה יפה יותר? ככה, כי ככה זה צריך להיות וככה זה יהיה. שולחת לך כוחות וחיבוק חם.

תמי ס

New member
תודה לכן שאתן כאן !

תודה לפילה, לנאוה ול EK על המילים החמות. תודה שאתן כאן.

זו רק הדמייה, הרבה פעמים לא מדוייקת

תמי יקירתי, כ"כ מבינה את המצב שאת נמצאת בו, אבל הנה עוד יום עבר ואת תעמדי בזה. אולי תלכי לפחות לרופא שלך שיעשה US כעבור שבוע ויראה אם המצב השתפר? רציתי שתדעי, שיש גם טעויות לחומרה בUS, אצלי בהריון השני ראו מן התרחבות ליד חבל הטבור, בקטע שהוא מתחבר שליה, כאילו שיש שם איזו המטומה, והרופא הדפיס תמונות מהסקירה בשביל להתייעץ, וגם בביקורת זה לא חלף, וכבר נשלחתי ל- US שיבדוק את זרימת הדם בשיליה, האם העובר מקבל כל מה שהוא צריך.. ללא ספק מלחיץ. אבל בסוף זה נעלם, לא ברור מה היה הכתם הזה בכלל, והסבירו לי שיש כל מיני הצללות שפשוט נובעות מהטכניקה שהיא לא ממש מדוייקת... ובסוף התינוק יצא מושלם. אז אולי זה סתם, כמובן שיש לך את כל הסיבות לרדת מהפסים בשבועיים הקרובים, אבל תשתדלי להחזיק מעמד, ולחשוב שאין שום קשר בין מה שמצאו לבין מה שהיה בהריון הקודם (מום בלב, לא?), אז למה שיקרה משהו פעמיים? אני באופן אישי מחכה לסקירה הראשונה שלי, ביום חמישי בשבוע הבא, שזה כבר בשבוע 15.5, התקשרתי לקבוע את הסקירה קצת מאוחר, כי הייתי בטוחה ששוב תהיה לי הפלה, מה עוד שהיה לי דימום גדול בשבוע 8. בהצלחה.

תמי

קראתי את ההודעה שלך ואני רוצה לומר לך שאני מבינה מה עובר עליך ואין לי דרך להקל עלייך. בהריון שהיה לי אחרי שעדי נולדה, (שבוע 37 הפסקת דופק) היה בשלב מסוים בהריון חשד לזיהום מסויים שפוגע בעובר. החרדה שעברה עלי, תחושת המחנק, הדמעות... אין מילים. אני מקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אני כאן אם את צריכה משהו. את מוזמנת גם לשלוח הודעה אישית או להתקשר אם את צריכה ייעוץ או תמיכה. אני לא מבינה הרבה ביכולת לראות רופא נוסף מבחינת זכאות בקופ"ח וכל זה, אבל האם אפשר ללכת לקבל חוות דעת נוספת? מאחלת לך רק טוב, מחזיקה לך אצבעות.
יעל

תמי ס

New member
תודה ל"דרך הקשה" וליעל

אני אכן מנסה לנחם את עצמי ולשכנע את עצמי שזה "סתם משהו שייעלם", אבל אני די גרועה בשיכנועים עצמיים... איני יכולה לומר לעצמי שלא ייתכן שיקרה לי משהו פעמיים כי חברה טובה, טובה שלי עברה זאת פעמיים עם מומים שונים לחלוטין... פיזרתי שאלות בכל הפורומים המקצועיים, אני ממתינה לתשובות ועל פיהן כנראה אנהג, כרגע אני אכן נוטה לחשוב שבשבוע הבא כן אפנה לחוות דעת נוספת של מומחה נוסף כלשהו (הומלץ לי ע"י הפורום ב- BLIFE). אני משתדלת להיות אופטימית אבל זה קשה.

מירבא

New member
תמי הי

כל דבר שנגיד אולי לא יוריד את הדאגה הטיבעית הקיימת אבל כן ניתן לומר שללא ספק לעיתים רואים באולטרסאונד דברים חסרי משמעות. בהריון הראשון עם אופיר(היום בת חמש),ראו הרחבה בולטת של כליה אחת והיה לחץ גדול באויר ומיד עם הלידה הסתבר שהכל בסדר. מחבקת אותך ומאחלת שהכל בסדר מירב

תמוש

לא יודעת מה להגיד, אז לא אומרת. אופטימיות זו לא ממש התכונה החזקה של החודש. אני מאמינה שאת יוצאת מדעתך וכואב לי שאין לי איך לעודד. אנחנו כאן בכל עת, מתי שאת צריכה, בדיוק כמו שאת תמיד פה מתי שאנחנו צריכות... אני כלכך מקווה שיהיה בסדר. חיבוק ממני והמון כוחות נפש יעל

תמי ס

New member
תודה יעל ומירב על תגובותיכן.

אני אכן מנסה לחשוב בצורה אופטימית, לא תמיד כל כך מצליחה, אבל אני מנסה לשכנע את עצמי שהכל בסדר ומגייסת לשם כך את כל הכוחות. גם התגובות שקיבלתי מרופאים באתרים המקצועיים נשמעות מעודדות. אז מה שנותר לי, הוא לספור את הימים עד הבדיקה הבאה (עוד 12 יום!) אלא אם כן אשבר ואפנה לייעוץ נוסף ופרטי במהלך התקופה....

מצטערת שאני נדחפת אבל

תמי, אולי הרופאים קראו לעוד הרבה רופאים,ובדקו,ובדקו ואמרו לך שוב לבא . אולי בגלל שהם יודעים על ההפלה הקודמת,והם רוצים למנוע שזה יקרה שוב. אני איתך..... אני מבינה אותך....

קטיה 007

New member
תמי

העדכון אכן לא משמח אך אסור לך לטבוע עליך להחזיק בתקווה ולחייך כי יהיה טוב אצל אחי וגיסתי תארו הרופאים ילד כל כך מסכן והם לא ויתרו והיום הוא בן 5 ילד מתוק ובריא וכמו שאמר הרופא שיילד אותה אני צריך לצלם אותו כי הוא רגיל לא מוטציה אז... שולחת לך
גדול שיעזור לך לעבור את השבועיים האלו הכי בקלות שאפשר קטיה

הי תמי

אני שמעתי על מקרים בהם הרופאים טעו. מקווה מאד שהפעם הכל ילך כמו שצריך. תהיי אופטימית ולא להיות לחוצה.. קבלי חיבוקים עדי

למעלה