עדכון לגביי עולה חדשה בהרי איסוף ציוד לתינוק

קשת 82

New member
עדכון לגביי עולה חדשה בהרי איסוף ציוד לתינוק

אז ככה שלום לכולכן מקווה שהעברתם את החג בנעימים אני שוב רוצה להודות לכל המקסימות שמשתדלות לעזור לי באיסוף ותורמות מזמנן לצורך הפרוייקט הזה אני מפרסמת עדכון לגביי איסוף הציוד עד כה אספתי אמבטיה מושב לאמבטיה סל קל מיטה (חסר מזרן) בגדים 0-9 מעט טיטולים בתפזורת מיטה זוגית להורים+מזרן וחבילה קטנה עם של מזון יבש קיבלתי גם טיולון מאתר אגורה עבורה אך הוא אינו מתאים מלידה רק מגיל חצי שנה אז מסרתי למישהיא במתנ"ס ולכן נישארנו עם בעיית העגלה אני כותבת עדיין מה חסר למי שיש ויכולה לתרום זה יעזור טיטולי בד מוצצים ביגוד לשלב מאוחר יותר מצעים לתינוק שמיכות צעצועים טרמפולינה או אוניברסיטה מוצריי אמבטיה (סבון מספריים וכו' ) טיטלים סינרים וכל דבר אחר שיכול להועיל ובמצב שמיש כמו כן אני אוספת מזון יבש עבורה ובש/ישי שבת מעבירה גם אוכל מבושל אני שוב רוצה להודות לכל מי שכבר עזרה וגם רוצה אם תרשו לי לשבח את בעלי המקסים שנרתם למשימה באופן ראויי לשבח שנתן לבחורה המקסימה הזאת את תלושיי החג שלו מכל הלב ומבצע איסוף לאחר שעות העבודה שוב תודה לכולן והמשך חג מקסים

קשת 82

New member
וגם הבחורה מעט פרטים נוספים עלייה

היא כבת 27 עולה חדשה נכנסה לשבוע 38 אם פוטנצייל ללדת באמצע אוקטובר בחורה מקסימה מדברת מעט מאוד עברית בעלה עובד לפרקים בגלל קשיים בשפה ומכן קשיי הפרנסה הגדולים מתגוררת ברחוב של הוריי רוב התקשורת נעשיית בעזרת בעלי שהוא עולה ותיק 9 שנים בארץ ודובר עברית וצרפתית היטב אני בקשרים איתה קצאת מלפניי תחילת ההריון מסייעת לה במה שרק אפשאר היא גרה בבניין ללא מעלית ולכן מתקשה מאוד לצאת מהבית לאחרונה (קומה שלישית ) ולכן אני עושה לה קניות קטנות מידיי פעם ובעלי עוזר במה שהוא יכול מאוד אוהבת תארץ והתעקשה להתחתן רק בישראל כדיי להביא ילדים בארץ ולא בגולה (וכל הכבוד לה כן ירבו)זהוא זה לבינתיים שוב תודה לכל מי שמתעניין ועוזר המשך יום מקסים

פרלמנים

New member
יש טרמפולינה וביגוד לתינוקות אצלי בפורום

תסתכלי כאן, צרי קשר עם התורמים ישירות. אם את נתקלת בקשיים שלחי לי מסר ואנסה לעזור! יישר כוח. בהצלחה! ג'סיקה

למעלה