עדכון לגבי ביקור + פגישה בנורבגיה

Lainy

New member
עדכון לגבי ביקור + פגישה בנורבגיה

לפני קצת יותר מחודש ביקשתי את עצותיכם בהודעה, לגבי מישהו שהכרתי דרך האינטרנט והוזמנתי לבקר אותו בנורבגיה. אז התעורר אצלי חשש, שאולי הוא הזמין במקביל עוד מספר נשים שהוא מעוניין להכיר. חשש זה נבע מהעובדה שהוא המשיך לבקר באותו אתר היכרויות גם כשבועיים לפני ביקורי המתוכנן. התבקשתי לעדכן ועניתי בחיוב. להלן עיקרי הדברים
. ראשית, כפי שרובכם חשבתם, הייתי המוזמנת היחידה. הוא אירח אנשים בעבר, אבל אחד או אחת בכל פעם, לא בקבוצות... מסתבר, שכל העניין שלו בי היה קשור בעובדה שאני ישראלית. הוא עבד כמתנדב באחד הקיבוצים בארץ וגם ביקר כאן מאז מספר פעמים, ופשוט מאוד אוהב את ישראל ואת הישראלים. מתוך כל הנשים שפנה אליהן דרך האתר, אני היחידה שלא הפריע לה שהוא לא יהודי. זו כנראה הסיבה שדווקא הקשר איתי נמשך כשנה (בהתכתבות). בילינו יחד שלושה שבועות, חלקם בביתו וחלקם בבקתות מושכרות -- אבל תמיד בחדרים נפרדים
. במשך כל הזמן הזה, הוא לא ניסה אפילו פעם אחת להתקרב אלי פיזית, וגם הקירבה הרגשית שנוצרה היתה מועטה מאוד. היו רגעים יפים, אבל בסך-הכל לא ממש הסתדרנו. הסתבר, שאנחנו שונים זה מזה יותר מכפי שחשבנו קודם לכן. למעשה, פגשתי באדם נחמד, אבל סגור בצורה בלתי רגילה (לא מדובר פה בהבדלי תרבות. הוא גילה לי שגם חבריו לעבודה טוענים שהוא סגור ומרוחק מדי...). למעשה, נוצר בי הרושם כאילו משהו מת בתוך-תוכו. באחת משיחותינו התברר לי, שהיה איזשהו אירוע בעברו, שכנראה היה כל-כך טראומתי, דבר שגרם לו להימנע מליצור קירבה עם אנשים. הוא לא רצה לפרט בנושא... בקיצור, לא היתה שם שום חוויה רומנטית. עם זאת, נורבגיה היא ארץ מדהימה ביופיה, אני בהחלט ממליצה לבקר שם. בדרך חזרה, כשמסרתי את המזוודה בשדה התעופה של אוסלו, הדייל בדלפק חשב שאני מאוד נחמדה... (חבל שלא פגשתי אותו קודם....) אז עכשיו אני מתכתבת גם איתו....
בינתיים, אנחנו מחליפים תמונות ומחמאות...

סלסרו

New member
חבל שלא היה סוף יותר נחמד לסיפור

אבל לא נורא, גם זו חוויה לא משונה לטייל עם גבר זר, סגור רגשית ופיזית, במשך שלושה שבועות תמימים? אם זה היה קורה לי, לאחרי כמה ימים, שבוע מקסימוס, הייתי עוזב וממשיך בטיול לבד. שימי תמונה שלך בכרטיס האישי..

Lainy

New member
היה די קשה מהבחינה הזו...

חשבתי לעזוב, פעמיים כמעט שעזבתי, אבל הוא התנצל, הסביר שככה הוא.... וגם היינו מוזמנים להורים שלו... ממש לא רציתי להעליב. בסיכומו של דבר, אנחנו עדיין בקשרי e-mail, ואיכשהו הצלחתי להשאיר בזיכרון בעיקר את הדברים הטובים (מסתבר שהיו לא מעט...). לגבי תמונה שלי, אם אוסיף לכרטיס, זה די יקשה לשמור על האנונימיות שלי.... מכיוון שחשפתי כאן דברים די אישיים, אני מעדיפה להישאר אנונימית, אבל אני מוכנה לשלוח תמונה באופן פרטני.

snow white 7

New member
לא קראתי את תחילת הסיפור אבל....

... היה מאוד מעניין לקרוא את מה שכתבת הפעם. קודם כל, כל הכבוד על זה שכתבת על כאלה חוויות אישיות שקרו לך. לכן אני מאוד מבינה את רצונך לשמור על אנונימיות. מסקרן אותי איך זה שהתכתבתם במשך שנה והופתעת כשפגשת את הבן אדם. במשך שנה שלמה לא ראית סימן לזה שהבחור סגור מאוד ומרוחק? בכל אופן, בהצלחה בהמשך, ואולי הדייל יפתיע

Lainy

New member
תודה... ../images/Emo140.gif

למעשה, לא הופתעתי מעצם היותו סגור ולא הכי תקשורתי בעולם, אבל קצת הופתעתי ממימדי הסגירות שלו. מעולם לא נתקלתי באדם עד כדי כך סגור וחסר שמחת-חיים. קצת כעסתי על עצמי שלא הצלחתי לצפות את זה מראש, אבל משיחותי עם חברים הבנתי, שדברים מסויימים פשוט לא ניתנים לצפייה מראש, ודאי שלא ממרחק כזה... בזמן שהתכתבנו (לפני הנסיעה), פעם אחת הודעתי לו שאני מבטלת את הביקור שלי, כיוון שממש הרגשתי שקשה לי לתקשר איתו -- וגם הסברתי לו מהם הנימוקים. אבל בתגובה, הוא כמעט שיצא מגדרו כדי לשנות את דעתי, התנצל, הבטיח להשתפר ואמר שמאוד יתאכזב אם לא אגיע... מאוד הופתעתי לטובה מהתגובה שלו, ומאחר שרציתי לנסוע, שיניתי דעתי בחזרה. כך, שבעצם היו סימנים לתופעה אבל קשה היה להעריך את מימדיה...

Mירב

New member
../images/Emo35.gif"שימי תמונה"

אתה רוצה תמונה, תבקש במסר...

Mירב

New member
סחתיין

על העידכון ועל האומץ ושחזרת בריאה ושלמה ולא נגרם לך שום נזק...
בהמשך.

Lainy

New member
תודה ../images/Emo140.gif

... וגם על הג'סטה של הקישור לסיפור המקורי

למעלה