לימבו תינוקות
New member
עדכון לגבי הגורים שהוצאתי מהרחוב
עדכון גורים,
הייתי היום אצל הוטרינר עם הג'ינג'י.
מזכיר שיש לו גם אח (או אחות, לא יצא לי לבדוק), אפור.
הייתי במרפאה רק עם אחד כי האפור קצת חששן והאומנה לא הצליחה להכניס למנשא.
בכל מקרה הם סובלים מדברים זהים אז האפור יקבל טיפול תרופתי דומה לזה של אחיו ובכל מקרה אנסה לקחת גם אותו למרפאה.
הג'ינג'י קיבל עירוי, זריקת ויטמינים, זריקת אנטיביוטיקה, תילוע, יקבל שני סוגים של אנטיביוטיקה שקניתי.
אני עדיין מחפש מישהו שיקח על עצמו את פרוייקט הגורים האלה, האומנה שלהם עמוסה וזה לא אידיאלי.
אני אשלם על התרופות והטיפול.
אני צריך או אומנה שתטפל ותחפש בית (אעזור גם בפירסומים), או מישהו שפשוט ייאמץ אותם.
אולי יהיה לי מזל ליפול על אדם מיוחד שכזה שייאמץ גורים שצריכים טיפול תרופתי לכמה שבועות.
אם לא הייתי במצב נפשי ובריאותי רע הייתי עושה את זה בעצמי כמו שעשיתי עם עשרות גורים שהצלתי מהרחוב, שיקמתי ומסרתי אבל בכנות פשוט אין לי אפשרות, המצב שלי רע.
גם מה שאני עושה עבורם בשבועיים האחרונים (עוד כשטיפלתי בהם ברחוב) גובה ממני מחיר.
עשר שנים אני מציל חתולים בזמן שאני יותר גמור מהחתולים שאני מציל.
תעזרו לי למצוא להם פתרון בבקשה, תעזרו גם בשיתופים
בסירטון הג'ינג'י היום לפני המרפאה (הוא מתוק וחברותי)
עדכון גורים,
הייתי היום אצל הוטרינר עם הג'ינג'י.
מזכיר שיש לו גם אח (או אחות, לא יצא לי לבדוק), אפור.
הייתי במרפאה רק עם אחד כי האפור קצת חששן והאומנה לא הצליחה להכניס למנשא.
בכל מקרה הם סובלים מדברים זהים אז האפור יקבל טיפול תרופתי דומה לזה של אחיו ובכל מקרה אנסה לקחת גם אותו למרפאה.
הג'ינג'י קיבל עירוי, זריקת ויטמינים, זריקת אנטיביוטיקה, תילוע, יקבל שני סוגים של אנטיביוטיקה שקניתי.
אני עדיין מחפש מישהו שיקח על עצמו את פרוייקט הגורים האלה, האומנה שלהם עמוסה וזה לא אידיאלי.
אני אשלם על התרופות והטיפול.
אני צריך או אומנה שתטפל ותחפש בית (אעזור גם בפירסומים), או מישהו שפשוט ייאמץ אותם.
אולי יהיה לי מזל ליפול על אדם מיוחד שכזה שייאמץ גורים שצריכים טיפול תרופתי לכמה שבועות.
אם לא הייתי במצב נפשי ובריאותי רע הייתי עושה את זה בעצמי כמו שעשיתי עם עשרות גורים שהצלתי מהרחוב, שיקמתי ומסרתי אבל בכנות פשוט אין לי אפשרות, המצב שלי רע.
גם מה שאני עושה עבורם בשבועיים האחרונים (עוד כשטיפלתי בהם ברחוב) גובה ממני מחיר.
עשר שנים אני מציל חתולים בזמן שאני יותר גמור מהחתולים שאני מציל.
תעזרו לי למצוא להם פתרון בבקשה, תעזרו גם בשיתופים
בסירטון הג'ינג'י היום לפני המרפאה (הוא מתוק וחברותי)