עדכון לגבי הגור הנכה + המלצה לדיקור סיני בכרמיאל

hagit139

New member
עדכון לגבי הגור הנכה + המלצה לדיקור סיני בכרמיאל

כתבתי פה לפני מספר ימים על גור חתולים נכה שלא שולט בצרכים (אני לא מצליחה להעלות פה סרטון, אפשר לראות אותו בקישור הזה והעליתי גם תמונה). אני שמחה לעדכן שקטנצ'יק (קוראים לו עכשיו מיכאל) מצא בית חם אצל אדם מקסים שמציל המון בעלי חיים.
עכשיו חשוב לנסות לשקם אותו ולנסות לעזור לו בשליטה בצרכים.
אשמח לקבל המלצות למטפלת ברפואה משלימה באיזור הצפון שמגיעה לכרמיאל ומוכנה לעשות את זה במחיר מסובסד.
בנוסף - אני מתחננת שתתרמו לבן אדם המדהים שאימץ אותו. קוראים לו דניאל מאיר הוא הציל המון חתולים וכלבים - בעיקר כאלו עם מחלה או נכות שלא היה להם סיכוי לשרוד ברחוב. הם חיים בקראוון בלי חשמל ומים והוא זקוק לתרומות כדי להמשיך לטפל בהם ולתת למיכאל ולשאר החתולים טיפול וטרינרי. תוכלו לראות את הפרטים שלו כאן:
https://www.facebook.com/daniel8111?fref=ts
אפשר להעביר תרומות ל:
בנק לאומי.
סניף 961
מספר חשבון 296811/1
מאיר אוראל

כל תרומה יכולה לעזור.
שבוע טוב ומחכה להמלצות

הי חגית

לגבי המלצה - שלחתי שאילתה לאורלי זכאי שמתמחה ברפואה אלטרנטיבית, לראות אם היא מכירה מישהו
לגבי תרומה - אשמח לתרום וכל הכבוד לך

לגבי מאיר

תרמתי. והייתי מציעה גם שתפיצי הקישור בכל מיני פורמים של חתולים וחיות בפייסבוק - גרגורים אורלי זכאי - רפואה סינית לבעלי חיים, יעוץ התנהגות חתולים
פשפשוק-חיות מחמד
SOS חיות
צער בעלי חיים תל אביב
תנו לחיות לחיות
ועמות גלבוע אוהבת חיות מעולים וגם יש שם לא מעט אנשים עם נכונות גבוה להתרמות ממה שראיתי
הייתי מריצה מרתון פרסומים בעצמי, אבל כרגע אני חוששת מאוד להכנס לדפי הפייסבוק של הקבוצות האלו כי אני במצב גרוע וזה יכול לגרום לתגובות קשות אצלי.
בהצלחה

hagit139

New member
תודה רבה שירי

אני אתקשר לבחורה שנתת לי את הפרטים שלה.
הפצתי בכמה קבוצות
קבוצות כמו SOS לא יתנו לי לפרסם כאלה דברים אצלהם...
תודה :))

למעלה