עדכון לגבי ההרדיסק החדש והמסקנות...

עדכון לגבי ההרדיסק החדש והמסקנות...

קודם כל אני מצטער שלקח לי יותר משבוע לחזור עם תשובות..הייתי קצת עסוק השבוע ורציתי לבדוק את הנושא באופן מקיף ולא לכתוב כאן רשמים על רגל אחת באופן לא מקצועי כי אני יודע שיש כאן אנשים שעפ"י המסקנות שלי יכול להיות יבחרו אם לקנות הרדיסק חדש או לא...
אז ככה: אחרי החלפת ההרדיסק לא הרגשתי שום שינוי..משחקים מסויימים המשיכו לקרטע...ארקאם נייט,אינפיימוס SS,פאר קריי 4...
זה היה לי קצת מוזר כי אפילו משחקים שאני זוכר שפעם עבדו חלק כמו אינפיימוס פתאום קרטעו...ואז הגעתי למסקנה המוחצת שהבעיה היא בפאקינג TV שלי...שהיא לא במצב משחק היא פשוט לא מריצה אותם טוב..שאני מחזיר אותה למצב משחק הכל עובד כמו שצריך גם אחרי שעות ארוכות של משחק...
הסיבה לבילבול וגם לזה שהייתי בטוח שהבעיה היא בPS4 עוד כבר שקניתי אותו כי הייתי מכבה ומדליק את מצב המשחק באופן אקראי ואף פעם לא נתתי לזה יותר מדי חשיבות..למה? כי יש משחקים שגם ללא מצב משחק עובדים ללא בעיות...
כמו דה לסט אוף אס,מטאל גיר גראונד זירוס,COD,מורטל קומבאט ובטח יש עוד...אין לי הסבר לזה אבל יש משחקים שעל הTV שלי בשביל לעבוד חלק צריכים מצב ומשחק ויש כאלה שלא...
הבעיה שאצלי בTV המצב משחק דופק קצת את האיכות..אתם בטח זוכרים שהתלוננתי על הארקאם נייט שנראה קצת מלוכלך..זה לא משהו מאוד משמעותי אבל זה בהחלט מעצבן...
אני שמח שהPS4 תקין בסופו של דבר אבל מבואס שהTV שלי קצת גרוטאה...
אז בסופו של דבר אין לי ממש תשובה לכרונו ולשאר האנשים שהתלוננו שהמכשיר שלהם מקרטע כי אצלי בסופו של דבר המכשיר תקין והבעיה בטח שלא היתה בHDD...
מה שכן אני בהחלט יכול להמליץ למי שמשחק הרבה משחקים על הPS4 לשדרג ל1TB כי זה בהחלט מקל על החיים מבחינת מקום...

מה? אין מצב שזו הטלווזיה אחי, ומצב game הורס את איכות התמונה

לכולם לא רק לך. הטלווזיה פשוט מוותרת על עיבוד איכותי יותר של התמונה בשביל לא להאט לך את הקצב משחק וזה חשוב רק במשחקים שהם 60FPS ואין הרבה כאלה בקונסולות, או לאנשים שמכורים למשחקי רשת.

לכל טלווזיה יש input lag זה כן, קשה לי להאמין שהטלווזיה שלך כל כך גרועה שהinput lag שלה משפיע כל כך על החוויה שלך, זה ברור שכדאי בכל מקרה לברר מה הinput lag של כל טלווזיה שקונים, במיוחד אם אתה משחק משחקי רשת, אבל כמה כבר יכולת להידפק בקטע הזה? וזה לא מסביר איך אנשים כמוני
עם טלווזיות מצוינות גם עוברים דברים כאלה.

מצער נורא לשמוע שזה לא פתר את הבעיה, לפי דעתי זה לא הציוד שלנו, סתם נדפקנו בגלל שיש לנו קונסולות השקה.

לא יודע מה להגיד לך...

המסקנות שלי דיי נחרצות...המשחקים שהיו בעייתים פשוט עובדים חלק במצב משחק..בדקתי את העניין הזה שעות ארוכות ועל כמה משחקים...
ברור שזה לא יעזור למשחקים שהם דפוקים מהיסוד כמו AC:U אבל כרגע משחקים שאמורים לעבוד טוב עובדים טוב במצב משחק...

בכל מקרה תודה שטרחת לכתוב רשמים. נקווה שימשיך לעבוד נורמלי

תעדכן אם זה חוזר, טפו טפו טפו.

מישהו 2

New member
shadow of mordor, שמתי לב גם אצלי

Input lag מכובד יש למשחק הזה על הטלוויזיה שלי. גם במצב משחק. אני די בטוח שזה הסוני

meishar84

New member
כמעט בטוח שאין פה קשר למסך.

הבעיה קרתה לי ביותר ממסך אחד, יותר נכון ב2 , ולשתיהם יש Input Lag מאוד נמוך.
המסך שאליו מחובר הPS4 הוא LG מסדרה LA621, הInput Lag שלו עומד על 30ms +- שהוא נחשב לטוב. במסך הקודם הInput Lag היה עוד יותר נמוך וגם שם היו תקיעות.
אני הייתי הולך ספציפית על אשמת המשחק שאיתו אני חווה את התקיעות (BF4) , כי בGTA V, אני ממש לא חוויתי תקיעות כמו בBF4.
יכול להיות שהבעיה גם נגרמת מהתחממות, למרות המכשיר שלי נמצא במקום מאוורר בצורה מאוזנת, אבל ההרגשה שבעת הרצת משחק שאפשר לאפות משהו מהחום שנפלט מפתחי האוורור שלו. מעניין אם גם בגרסא החדשה המכשיר פולט כמות חום כזאת.
&nbsp

למעלה