עדכון לגבי החד הורית מפ"ת

Mור

New member
עדכון לגבי החד הורית מפ"ת

הי לכולם חג שמח ושנה טובה הרבה שאלו אותי עליה אז הנה כל מה שאני יודעת וגם עידכון במה שעזרנו לה: היא בת 34 ילדה תינוק חמוד לפני שבוע וחצי, באה ממשפחה דתית אבל היא עצמה חזרה בשאלה. אני ידעתי עליה דרך חברה טובה שלי שלא קשורה כאן לפורום. היא סיפרה לי על מצבה ושהיא לא יודעת איך לעזור לה, מכיוון שאני קוראת כאן בפורום המון זמן (בשקט בשקט), אמרתי לה שאוכל לבקש כאן עזרה ורעיונות וביחד נצליח לעזור לה. ואכן הרבה פנו והצעיו וחלק הגיעו כבר לביתה לביקור ועזרה ומצאנו לה כמה דברים. ביקרתי אצלה בבית רק אתמול פעם ראשונה כאשר הבאתי לה את המארז. היא מודה לכולם על העזרה והמחשבה והמאמץ. ביתה נראה מטופח ויפה, אין לי מושג על מצבה הכלכלי. היא מורה במקצועה אבל ללא קביעות, עבדה רק כמחליפה.[ אין לה מושג אם תהיה לה עבודה אחר כך. כרגע אין לה בכלל ציוד לתינוק. היא לבד לגמרי, אין לה קשר עם משפחתה. נראה לי שהעזרה שהיא הכי צריכה זה ציוד לתינוק, תמיכה בשיעחות או בביקורים, וקצת עזרה עם דברים קלים בבית או עם התינוק. בכל זאת שתוכל לנוח או לאכול או להתקלח, כי היא לבד. בינתיים תודה לכל מי שביקר אותה, למארז שאירגנו לה, לקצת דברים שהביאו לה, לאירוח לחג שאירגנו לה. שתהיה שנה טובה לכולם ושנמשיך לעשות מעשים טובים

נועית10

New member
../images/Emo51.gifלאישה המקסימה שתארח אותה במשך כל החג

אני מודה ל- משתבחת עם הזמן אא (מרי) שלקחה אותה לאירוח לביתה מהיום עד מוצ"ש ותארח אותה עם תינוקה אצלה בבית. תודה אישה מקסימה שפתחת את הלב לאירוח בביתך.

רiנה

New member
מור את מוזמנת לפרט מה עוד חסר ליולדת

Mור

New member
היי רונה ונועית וכולם- עידכון לגבי היולדת

תודה על העזרה , לא הייתי כאן כמה ימים לכן לא כתבתי, עידכון לגביה עד לפני החג: נסעתי אליה להעביר לה את המארז לחג,הבאתי לה ממני שמיכות לתינוק ומתנה ללידה, היא מאד הודתה, היא קיבלה עגלה ממישהי מאד נחמדה שגם עזרה לה (אמלה2) וביקרו אותה כמה והתקשרו אליה,הגיעו הרבה הצעות תמיכה של יועצת הנקה ואחות ילודים, דברים חשובים כדי שיהיה לה את מי לשאול. היא בהחלט יותר מעודדת מרגישה פחות לבד (לפחות עד לפני החג) עדיין חסרים לה המון דברים לתינוק-רוב הדברים. בעיקר היא צריכה חוץ מציוד הרבה תמיכה ועזרה וביקורים לצורך הקלה ושיחרור קצת מהלבד והלחץ עם תינוק בן שבועיים. הבעיה העיקרית שלה היא שהיא שבועיים אחרי לידה ולבד בכל המטלות של טיפול בתינוק,בית,כביסות,אוכל וכל שאר הדברים. שוחחתי איתה הרבה ביום של ערב החג, היא מאד חששה ללכת , גם בגלל שהיא קצת מפחדת, גם בגלל שלא מכירה את האנשים וגם בגלל שהיתה לה בעיה טכנית לסוע עם הרבה ציוד מצד אחד ואין לה אמצעים לקחת את התינוק לדוגמא לא היה לה סלקל בשביל לסוע איתו במונית, לא היה לה איך לרדת עם התינוק וכל הציוד, ועוד כאלו קשיים של לבד. עדיין צריך: כל הציוד לתינוק, ביגוד במיוחד לחורף הקרב, עזרה בבית עם התינוק ולהחליף אותה שתנוח קצת תתקלח , עזרה באוכל בשבילה אם אפשר להכין ולהביא לה שתאכל משהו מזין כי היא מניקה וחייבת לשמור כוחות לכל הלילות, בשבילי הכי בעיה זה להצליח לדאוג לשינועים, ולהצליח לקשר בין כל ההצעות כאן עם השמות והכינויים, אני לא מצליחה להשתלט על הכל, וצריכה גם לעבוד, בימים שלפני החג עסקתי רק בזה והשבתתי את כל העבודה שלי אבל לא יכולה לאורך זמן, לכן אם מישהי יכולה לעזור לי לרכז זה יהיה נהדר. הרבה תודה לכל האנשים הנפלאים שתהיה שנה טובה לכולם

לימיצ

New member
דודה שלי רוצה למסור מיטת תינוק+מזרן

המיטה במצב מצוין. היא בראשון לציון, ואין לנו איך להעביר את המיטה לפתח תקוה. אולי יש למישהו רעיון איך להעביר אליה את המיטה?

נועית10

New member
../images/Emo10.gifעכשיו נודע לי שהיולדת לא הלכה לאירוח

התקשרה למשפחה שהציעו לה אירוח ואמרה שלא מרגישה טוב ולא הלכה.

למעלה