עדכון לגבי הכביש.

ronpel

New member
עדכון לגבי הכביש.

המצב בשטח אכן הולך ומתדרדר , העבודה המישור המשפטי והמנהלי תופסת תאוצה והצדק מתחיל לצאת לאור. דיון משפטי נקבע ל5 באפריל -ייתכן ויוקדם לאור תגובת משרד התחבורה ןפרקליטות המדינה המצ"ב כדאי לקרוא בעיון. כל הטענות שלנו מקבלות גיבוי של הרשויות. וועד לפיד עבר וממשיך לעבור על החוק . כפי שכותבת הפרקליטות -במקרה של תאונה עד לביצוע העבודות כפי שדורש משרד התחבורה - תהיה אחריות אישית של כל אחד מן המעורבים - מראש המועצה דרך חברי הוועד, המהנדס והוועדה המקומית. סוף סוף - אחרי מאמץ גדול שלנו בעזרת תושבים רבים - יוצא הצדק לאור ואני מאמין שבקרוב יוסדר הכביש בהתאם לדרישת משרד התחבורה. רונן

יישר כוח לכל העוסקים בהשבת הסדר

על כנו
האם קיימת אפשרות להטלת עונש כזה או אחר על הרשות המקומית בלפיד, מלבד הסדרת הצומת באופן מיידי? האם עוגמת הנפש והסכנות להן נחשפנו בשבועות האחרונים מצדיקים פיצוי כלשהו?

הצעד הבא

א. חומרת הסיכון, בולטת עתה לכל מוסד תכנון. ב. המטרה עתה היא הטבת הסדרה של הצומת ,לראשונה באופן בטיחותי. ג. זאת תוך התאמת הבינוי לשימוש ככניסה לישוב שהיא דו סטרית כשלצידה עוברים ומתסכנים ילדים. ד. הצעד הבא לא צריך להיות רק השבת מצב לקדמותו שכן במצב הקודם היתה הזנחה בתחזוקה וכו. ה. זאת הזדמנות , גם לועדה המקומית לתקן טעות ולמנוע רע בטרם יארע.אף אחד לא מעונין בסיבה למימוש אחריות .

ronpel

New member
בהזדמנות זו צריך גם להגיד תודה

לאילן בן דור - שתרם ותורם מנסיונו המקצועי הרב בתחום. מלווה אותנו לכל אורך הדרך והיה חלק חשוב בהשגת התוצאות להם אנו עדים.

ובנתיים...

בעקבות הגשם האחרון נסחף חצץ רב לכביש ונפערו בורות חדשים. כמו כל מפגע חדש בכביש - צריך להודיע למשטרה. בגשם הקודם נפער "בורון" בכביש שאני נוסעת בו לעבודה. באותו יום הוא תוקן ובמהלך התיקון היתה ניידת במקום. מישהו חושב שגם אנחנו נראה את זה אצלנו?

אעעי

New member
נשאר בינתיים להתפלל שלא יקרה כלום

בזמן הקרוב.... וכמובן תודה לכל האנשים שעמדו מאחורי זה. והלוואי שאותם ציניקנים חסרי מצפון החל מהועד דרך המועצה ומשטרת מודיעין,שהכל נעשה בחסותם , יבואו על דינם... אבל כנראה שאני מבקשת יותר מדי. מה שכן אפשר לעשות ,לפרסם כרוז (משום מה הסיפור מזכיר לי סכסוכים אחרים שזו שפתם)בלפיד על הועד פורע החוק שלהם ולהעמיד אותו למשפט הציבורי כיאה לו.

zemayesh

New member
ממתי לפרוע חוק נחשב דבר שלילי

במדינת ישראל של היום להיות פורע חוק זה כמעט תנאי הכרחי כדי להקדם במישור הפוליטי (ראו חלק נכבד ממחוקקינו בכנסת) . וזוהי הרי כל מטרתו של ידידנו היקר מלפיד, לא? כנראה שהוא בדרך הנכונה. ועם יד על הלב- אם היינו קמים מחר בבוקר ומגלים שמישהו מכפר האורנים ,זיפת ושיפץ את המעבר שבשטח לפיד, בניגוד לחוק. האם היינו קוראים למצות איתו את הדין, או שהיינו מהללים ומשבחים אותו על היוזמה. האם מותר- ואולי לפעמים חייבים לעבור על החוק כדי להציל חיים? דילמה לא פשוטה, כי מיד יעלה הטיעון שכנגד היכן עובר הגבול, האם אנו רוצים שכל אחד יעשה דין לעצמו? אז בשביל מה יש חוק. אז כל מה שנותר בינתיים זה לחזק את ידי הועד-לברכם על הסבלנות ההתמדה והנחישות. ובע"ה במהרה בימינו, יצא מבית המשפט לא רק דין אלא גם צדק. ובא לציון גואל. אמן ואמן

בלפיד לא נותנים לי לכתוב

בפורום כבר זמן רב - כי גרשון חסם אותי אפילו שאני כמעט עם וותק זהה לשלו בלפיד. נלחמתי בהם בבחירות ונכשלתי. אני ממש לא מתפלא מן המעשיים הלא חוקיים של היו"ר בלפיד. זה השיטות שלו. סוף סוף לא רק אני מבין זאת. אולי הפעם גם השכנים שלי יבינו מה גודל האסון.

למעלה