עדכון לגבי השביתה המשא ומתן שנערך היום בין הבוחנים למשרד האוצר פוצץ . ולכן השביתה נמשכת .
R ravidmos1 New member 18/11/13 #1 עדכון לגבי השביתה המשא ומתן שנערך היום בין הבוחנים למשרד האוצר פוצץ . ולכן השביתה נמשכת .
D dor119 New member 18/11/13 #2 רביד איך אתה יודע שפוצץ המו"מ ??? ממש עכשיו קיבלתי דיווח שעדין מדברים . אבי גולן בכוונה מפיץ דיס אינפורמציה ..מאיזה סיבה ??
רביד איך אתה יודע שפוצץ המו"מ ??? ממש עכשיו קיבלתי דיווח שעדין מדברים . אבי גולן בכוונה מפיץ דיס אינפורמציה ..מאיזה סיבה ??
D dor119 New member 19/11/13 #3 שביתה הדיונים להיום הסתיימו ..( עכשיו ב : 22:05 ) ללא תוצאות מחר יום שלישי 19.11.2013 השביתה נמשכת ונכנסת לשבוע השני שלה . מצטער בשבילכם . לילה טוב
שביתה הדיונים להיום הסתיימו ..( עכשיו ב : 22:05 ) ללא תוצאות מחר יום שלישי 19.11.2013 השביתה נמשכת ונכנסת לשבוע השני שלה . מצטער בשבילכם . לילה טוב
R ravidmos1 New member 19/11/13 #4 תשובה היי דור את האינפורמציה שאני מפרסם אני מקבל ממקורות מוסמכים אני לא נוהג לפרסם דברים שלא אומתו. והמטרה שלי שהשביתה תסתיים כמו שגם אתה מעוניין בכך. וכמובן שתצליחו להשיג את המירב מהמשא ומתן מול האוצר . בהצלחה.
תשובה היי דור את האינפורמציה שאני מפרסם אני מקבל ממקורות מוסמכים אני לא נוהג לפרסם דברים שלא אומתו. והמטרה שלי שהשביתה תסתיים כמו שגם אתה מעוניין בכך. וכמובן שתצליחו להשיג את המירב מהמשא ומתן מול האוצר . בהצלחה.