עדכון לגבי ה"זכרון דברים"

Noaal

New member
עדכון לגבי ה"זכרון דברים"

מרוב רדיפות אחרי הזנב של עצמי (התעסקתי כל השבוע עם הכלבים האלה) שכחתי לרשום עדכון לגבי ה"זכרון דברים" הנבזי שבעלי הבית שלי כתבו לי אחרי השיחה שהם עשו לי עם השותפה שלי. דיברתי היום עם העו"ד של האגודת סטודנטים והיא אמרה לי כך: 1. אם אני לא חתומה על הזכרון דברים הזה הוא אינו תקף מבחינה משפטית. 2. אני לא חייבת לחתום על הזכרון דברים הזה (ובנתיים לא ביקשו ממני). 3. אם הם מתעקשים שהזכרון דברים תקף, אני יכולה לנסות לבטל אותו/החוזה בטענה שלו ידעתי כי סעיפים אלו יופיעו בחוזה לא הייתי חותמת עליו. 4. עצם העובדה שמופיע שם סעיף לא חוקי, מבטל קודם כל את הסעיף ויכול גם לבטל את כל הזכרון דברים. בקיצור עשתה לי טוב הפגישה איתה (חבל שהיא לחוצה פחד מכל דבר שהוא טיפה שונה מלחתום על טפסי ארנונה). אני מכינה מכתב תגובה לבעלי בית שלי וההתלבטות היחידה שלי היא האם לכתב את השותפה שלי עליו או לא. ואם כן זה יהיה אחרי שבוע הבא (אחרי שהיא נפגשת עם העו"ד של האגודת סטודנטים, מי צריך פרוטקציות כהסיו"ר לומד איתי
)

לא הבנתי משהו מהסוף

גם השותפה שלך נפגשת עם עו"ד? זה בקשר למה שקורה בדירה או למשהו אחר? בכל מקרה, נראה לי שאין טעם כ"כ לערב אותה בתוך הזכרון דברים. כל ההתקשרות החוזית שלך היא עם בעלי הדירה, לא איתה, ולכן , למרות שזה צמח מחיכוכים בינכן, היא לא כ"כ צד בכל הנוגע לזכרון הדברים. מכיוון שמה שאת מחפשת הוא בסופו של דבר לעזוב את החוזה - סעיף 3 הוא רלוונטי במיוחד. אגב, הבאת לה גם את החוזה המקורי לראות אם את יכולה להשתחרר ממנו?

Noaal

New member
השותפה שלי גם נפגשת עם העו"ד

הזו, בגלל עניין הארנונה (לפחות עד כמה שידוע לי). זו עו"ד של אגודת הסטודנטים וכל חבר אגודה יכול להיפגש איתה. הבאתי את החוזה המקורי אבל היא לא ממש (רצתה) הבינה אותי. היא די חותמת גומי, חותמת על הטפסים של הארנונה ו-NEXT. באיזשהו אופן, קיוותי שאם אני אכתב את השותפה על תגובתי לבעלי הבית שהיא תגיד שהיא לא מסכימה ושוב תבקש לעזוב... (שהעזיבה שלי תהיה מתוך ברירת מחדל בלבד).

Noaal

New member
../images/Emo6.gif תפסתי "על חם" את השותפה שלי

מעשנת ברחבי הדירה, לאחר שהבטיחה לבעלי הבית כי תעשה זאת רק בחדרה (עלק). תגובתה על כך הייתה כי היא הייתה בטוחה שאני לא נמצאת. כשעניתי לה שזה לא תירוץ ושהדירה (ובמיוחד החדר שלי) לא אמורים להסריח מהסגריות ושזה לא מעניין אותי, ושהחדר שלי לא אמור להסריח מסיגריות אחרי שלא הייתי בדירה במשך שעתיים וחצי) היא הבטיחה שהיא תפסיק (אה, נכון, בסדר). היא ניראתה כמו ילד קטן שנתפס חם וגם גמגמה כך.
סורי, אם מישהו חשב שתפסתי אותה "על חם" אחרת.. זה יכול לקרות רק לי בבית.

זה לא נורא מעייף ?

העיסוק בזה, אני מתכוונת. אני הייתי משתגעת אם הייתי מרגישה כאילו הבית שלי הוא זירת קרב. אגב, את ממשיכה במקביל לחפש מקומות, או שעזבת את זה?

Noaal

New member
היו לי שבועייים מטורפים אז חוץ

מלעבור על מודעות לא ממש עשיתי משהו פעיל.. ולצערי הטירוף ימשך עד סוף החודש (סמינריונים, ראיון עבודה וכו'). אז עניין הידרה ידחה עוד קצת. אני מחפשת בשקט ולאט, רוב הדירות המצועות עכשיו הן במקרה הטוב מחסנים או חניות שעברו הסבה או חורבות במחיר מופקע. אני מניחה שלקראת סוף הסמסטר שוב יעלה הביקוש לדירות ואז אולי יהיה לי יותר מה לראות. חוצמז'ה, כן נמאס לי מהמצב בדירה, אבל באיזשהו אופן אני שמחה ש"תפסתי" אותה על חם בגלל המצב. שהיא יודעת שהיא לא הייתה בסדר בפעם השניה (הפעם הראשונה הייתה הפניה לבעלי בית) ואולי בגלל זה לא תהיה פעם שלישית (אני אופטימית) והיא תצטרך לשקול את צעדיה מתוך ידיעה שהפעם היא נתנה הבטחה לא רק לי אלא גם לבעלי בית וכמו שהיא פנתה אליהם גם אני יכולה (אם כי אני לא יעשה זאת).

גם לי זה נשמע מעייף ומתסכל

נראה לי שממש הייתי סובלת עם התעסקויות קטנות ומעצבנות של שותפים. מזל שאני גרה לבד.

למעלה