TWEETY =^.^= 4
New member
עדכון לגבי ה"פלית" מכבי ועוד קצת על
אז ככה,,,,קיבלתי תשובה ממשרד הבריאות לגבי ה"הפליה" של החד הוריות. לא נראה לי שהם שמעו על כך ולא נראה לי שיש שחר לבהלה, כנראה חוסר הבנה של אחד הסניפים מסניפי מכבי. אני מצרפת למטה את תגובתם. ורוצה שוב להודות לכל התומכות, לכל המזדהות ולכל אלו שנרתמו למאבק.
ו,,,
על הבהלה.
חוצמיזה קצת עידכונים באשר אלי,,,המכשופה סופ סופ הגיעה היא חזרה מחופשה והודיעה לי שזו הפעם האחרונה שלה כי נחמד לה בחופשה
הלוואי אז החודש הצלחתי להתחמק מצילום הרחם בטענה שפיספסתי חודש בגלל החגים וחבל לי לפספס עוד חודש, אז עכשיו אני מתכווננת לשלוח איימלים לכל החסידות שבעולם וכך אולי אולי הלוואי לא אצטרך צילום בחודש הבא.
טופ אז הרופאה השתכנעה ועכשיו התחילו ה"צרות",,,היא אמרה שהיא תיכננה לעבור החודש להזרקות ולא כל כך נראה לה להתחיל עם הזרקות ללא צילום, אז היא שאלה אותי אם אני רוצה להמשיך עוד חודש עם איקקלומין או לעבור להזרקה - אבאלההה מה אני יודעת. בקיצור נזכרתי שסיכוי לתאומים יש יותר עם זריקות אז אמרתי יאללה זריקות איקקלומין מסוכן
לא יודעת אם צדקתי לא יודעת באם החלום לתאומות גורם לי לחשוב בחוסר הגיון מוחלט. אבל החלטתי וזהו,,,,ועכשיו צריכה שתגידו לי האם זה בכלל משנה זה או זה
רגעעעע לא נגמר הסיפור,,,,החלטנו על זריקות ועכשיו הגיע השלב של האיזה ? ושוב היא שואלת את הגאון מוילנה,,,את רוצה סוג יקר או זול,,,,,מה ההבדל אני שואלת, והיא עונה שאת האחד מפיקים במעבדה והוא טהור ואילו השני מפיקים משתן של נשים שהפסיק להן המחזור,,,נו באמת ממש אומר לי הרבה
בקיצור בחרתי ביקר - עכשיו צריכה למצוא בעל שיממן את זה
סתאםםם מה ההבדל בינהם בכלל ???? חוץ מהקטע של המעבדה והשירותים
יאללה מספיק בילבלתי,,,רק תגידו לי מה ההבדל והאם רצוי אחד ולא השני, אבל מהרררר בבקשה את הראשונה אני צריכה לקבל בשעה 6 שיוווו אני שונאת מחטים, אבל מה לא עושים למען חלום רטוב אה ?
אז ככה,,,,קיבלתי תשובה ממשרד הבריאות לגבי ה"הפליה" של החד הוריות. לא נראה לי שהם שמעו על כך ולא נראה לי שיש שחר לבהלה, כנראה חוסר הבנה של אחד הסניפים מסניפי מכבי. אני מצרפת למטה את תגובתם. ורוצה שוב להודות לכל התומכות, לכל המזדהות ולכל אלו שנרתמו למאבק.