עדכון לגבי מנגולד
טעמתי את העלים (כי רציתי לעשות איתם סלט חי) והם מרים! אהבתי דווקא את המרקם הגס ולא הייתה לי בעיה להוסיף אותו ככה חי אבל המרירות בלתי נסבלת. לקחתי סיר הוספתי מים רותחים וחלטתי בערך 5 דקות. הוצאתי מהסיר, סחטתי והתוצאה: עלים מסמורטטים. קצצתי אותם והוספתי לסלט המורכב ממלפפון עגבניה, בצל גמבה. הבעיה: בגלל הסמרטוטיות ו הקיצוץ של זה, כלל לא הרגישו את הטעם. חבל...
טעמתי את העלים (כי רציתי לעשות איתם סלט חי) והם מרים! אהבתי דווקא את המרקם הגס ולא הייתה לי בעיה להוסיף אותו ככה חי אבל המרירות בלתי נסבלת. לקחתי סיר הוספתי מים רותחים וחלטתי בערך 5 דקות. הוצאתי מהסיר, סחטתי והתוצאה: עלים מסמורטטים. קצצתי אותם והוספתי לסלט המורכב ממלפפון עגבניה, בצל גמבה. הבעיה: בגלל הסמרטוטיות ו הקיצוץ של זה, כלל לא הרגישו את הטעם. חבל...