עדכון לגבי מנגולד

luliy

New member
עדכון לגבי מנגולד

טעמתי את העלים (כי רציתי לעשות איתם סלט חי) והם מרים! אהבתי דווקא את המרקם הגס ולא הייתה לי בעיה להוסיף אותו ככה חי אבל המרירות בלתי נסבלת. לקחתי סיר הוספתי מים רותחים וחלטתי בערך 5 דקות. הוצאתי מהסיר, סחטתי והתוצאה: עלים מסמורטטים. קצצתי אותם והוספתי לסלט המורכב ממלפפון עגבניה, בצל גמבה. הבעיה: בגלל הסמרטוטיות ו הקיצוץ של זה, כלל לא הרגישו את הטעם. חבל...
 
ענין של מזל

ועונה
בחורף תנסי שוב
לענין האידוי והקיצוץ- לא מתאים לסלט שכולו מתחרים חיים, הייתי מוסיפה לפסטה, לקישואים מוקפצים, לסלט שכולו ירקות מאודים מוקפצים- קוביות גזר, פלחי עגבניה, פרוסות פטריות...
 

luliy

New member
בחורף קצת קשה לאכול ירקות

אני בכל אופן מתקשה
אפילו אם אני מוציאה אותם מהמקרר ונותנת להם "להתחמם" קצת בחוץ.
תודה על המידע:)
 
למעלה