לפני כשלוש שנים התייעצנו כאן לגבי מעבר מויזת אי1 לגרין קארד.
כל התגובות היו חד משמעיות שזה לא יקרה. חלק אמרו שזה לא יקרה כי זה יעמיד את האופרציה של המעסיק בסיכון חוקי וחלק אמרו שפשוט אין לו אינטרס.
אז חזרנו לעדכן שהחודש קיבלנו את הגרין קארד, והתהליך בהחלט אפשרי, חוקי וכשר.
נכון שויזת אי1 היא אינה ויזת הגירה, אבל החוק מכיר בכך שאנשים משנים את דעתם ולכן המסלול קיים.
לגבי האינטרס של המעסיק, זה כבר באמת תלוי במעסיק אבל זה נכון לגבי מעבר מכל ויזה שהיא לגרין קארד, בסוף למעסיק יש אינטרס שהעובדים יהיו מרוצים, וחלקם פשוט אנשים טובים.
השרשור המקורי:
כל התגובות היו חד משמעיות שזה לא יקרה. חלק אמרו שזה לא יקרה כי זה יעמיד את האופרציה של המעסיק בסיכון חוקי וחלק אמרו שפשוט אין לו אינטרס.
אז חזרנו לעדכן שהחודש קיבלנו את הגרין קארד, והתהליך בהחלט אפשרי, חוקי וכשר.
נכון שויזת אי1 היא אינה ויזת הגירה, אבל החוק מכיר בכך שאנשים משנים את דעתם ולכן המסלול קיים.
לגבי האינטרס של המעסיק, זה כבר באמת תלוי במעסיק אבל זה נכון לגבי מעבר מכל ויזה שהיא לגרין קארד, בסוף למעסיק יש אינטרס שהעובדים יהיו מרוצים, וחלקם פשוט אנשים טובים.
השרשור המקורי:
מעבר מE1 לגרין קארד
מעבר מE1 לגרין קארדהיי, אנחנו נמצאים בארה״ב עם ויזת E1, אני מועסקת כקונטרקטורית בחברה אמריקאית. אמנם עדיין מוקדם, ועוד לא החלטנו אם בכלל נרצה להשאר פה לטווח הארוך, אבל מתחילים לחשוב מה אם... המעסיק שלי באופן כללי מוכן ״לשחרר״ אותי לאחר תקופה כלשהי, בהנחה שהחברה האמריקאית תרצה לקלוט אותי...
www.tapuz.co.il