עדכון לגבי נגישות התחבורה הציבורית

amitk80

New member
עדכון לגבי נגישות התחבורה הציבורית

אהלן, רציתי לעדכן אותכם שנושא נגישות האוטובוסים לקמפוס הועלה היום בישיבת חלק נכבד מחברי האגודה. נאמר כי הנושא יטופל מול אגד. בכל מקרה אני ו pitzush2007 לוקחים על עצמינו את האחריות על כתיבת מכתב מסודר לאגד עם חתימה של סגן יו"ר האגודה (מה שאומר שגם האגודה תיתן לזה תוקף וגיבוי). אני מקווה שזה באמת יביא לשינוי. אם יש עוד דברים שלא נאמרו פה בפורום בנושא נגישות האוטובוסים אז אפשר עוד להציף זאת עד השעה 14:30 לערך לפני שננסח את המכתב. אני אעדכן אם יהיה שינוי ונקווה שאוכל ביחד עם pitzush2007 לשנות משהו לטובת הסטודנטים. היה לי חשוב לעדכן אותכם כדי שתדעו שהענין בטיפול ושיהיה לכם שבוע טוב. עמית

איזה יופי! כל הכבוד! אבל לא רק אגד

קו 333 זה ג'י בי טורס וחברת הנסיעות והתיירות נצרת... אתם תנסחו מכתב לגביו, נכון?

flutter girl

New member
וכמובן 141 המדובר

שבשעות הצהריים יהיה יותר מקו אחד בשעה, שיהיה יותר קווים בחזור, כלומר בשעה יותר מאוחרת.

lironk25

New member
קו 46- לא ייתכן שהקו לרכבת יעבור פעם בשעה.

מדובר על קו של אגד לתחנת חוף הכרמל. תודה לירון

EastGirl83

New member
../images/Emo45.gif

וזה גם מסתיים יחסית מהר מאוד.. אם אני לא טועה האוטובוס האחרון מהאוניברסיטה יוצא בשעה 8 בערב... ואם למישהו יש שעורים לאחר מכן... מה הוא צריך לעשות?

קו 46. בא רק פעם בשעה. לי זה בעייתי.

ועוד משהו. אם אפשר להוסיף קו במוצ"ש מחוף הכרמל לאוניברסיטה אחרי הקו האחרון כי לוקח המון זמן לסע באוטובוסים ורכבות לחיפה במוצ"ש. לפעמים אנחנו מגיעים ואין כבר 46.

אליהו ד

New member
אם אפשר אז לתזמן את ההגעה של האוטובוסים

לרגע שאני מגיע לתחנה , זה מאוד יעזור לי ואני בטוח שיש עוד סטודנטים שרוצים שכך יהיה . אני בכלל חושב שכדאי לצאת על זה למאבק ולקבל גם ציוני עובר כי אין מצב שאני לא מקבל מה שאני רוצה או חושב שאני רוצה . היידה למהפכה האדומה , קצת להחזיר את הגאווה לעיניים

flutter girl

New member
בשיא הרצינות,

אתה אשכרה מזלזל בזה שאנשים רוצים שתהיה תדירות יותר גבוהה של אוטובוסים? המצב כרגע הוא די מטופש.

amitk80

New member
תודה אורקילה1

ממש כיף לשמוע מסטודנטים שאתה עוזר להם ואת ההערכה שלהם!

FourthWay

New member
לגבי קו 46...

* קו 46 הוא הקו היחיד שמשרת לא רק את באי האוניברסיטה, אלא את כל מי שצריך להגיע מ/אל שדרות אבא חושי (רמת אלמוגי, רמת גולדה, דניה, אוניברסיטה ועוד) אל/מ תחנת חיפה חוף הכרמל, שהיא התחנה הראשית של חיפה (כולל תחנת רכבת). כרגע המצב הוא שהאוטובוס האחרון מתחנת חוף הכרמל יוצא ב-18:30 (מדוע???) והאוטובוס האחרון מהאוניברסיטה ב-20:00 (שוב, מדוע?). לדעתי חשוב להדגיש בפני אגד שהקו הזה הוא קו חיוני עבור תושבי האזור כולו, ולא רק עבור הלומדים באוניברסיטה. הקו הזה צריך לפעול בתדירות של 30 דקות (זמן הנסיעה ברוב שעות היום) ולאורך כל שעות הפעילות של תחנת חוף הכרמל, מה שאומר שהאוטובוס האחרון, הן מהאוניברסיטה והן ומחוף הכרמל יצאות בשעה 22:30. חשוב להדגיש שישנה רכבת אחרונה ב-22:54 ויש אנשים שמעוניינים להגיע לרכבת זאת. * ייתכן שכדאי לשקול ביום ראשון בבוקר (7:45, 8:00, 8:15) להפעיל חלופה שתקרא 46א' אשר תסע באופן ישיר מתחנת חוף הכרמל לאוניברסיטה, בלי לעצור בתחנות הביניים (גם לא לאיסוף). ככה יהיה 46א' ב-7:45, 46 רגיל ב-7:50, 46א' ב-8:00, 46 רגיל ב-8:10 ו-46א' ב-8:15. זה ידרוש קצת מאמץ אבל יפתור את העומס הבלתי נסבל של יום ראשון בבוקר. הרי מי שנוסע מחורב יש לו מספיק חלופות (37, 24, 022) ומי שצריך לעלות בדרך או לרדת בדרך יקחו את ה-46 הרגיל שככה לא יהיה עמוס. * אפשר גם להציע לאגד לשלוח אוטובוסים קטנים לעשות את קו 46 אחרי 20:00. דני

amitk80

New member
כל הדברים שאמרתם

צויינו במכתב שכתבתי ביחד עם ידידה שלי שהיא נציגת חוג לשפה זרה אנגלית וצרפתית. אני אישית מתכוון לעבור על המכתב שוב כדי לעשות תיקוני הגהה ולהעביר את זה לדובר האגודה (שיחתים את סגן יו"ר האגודה) כדי שהמכתב יקבל תוקף רשמי והוא ישלח לאגד. חשוב לי לציין דבר אחד בפניכם. זאת זכותינו להעלות כל טענה ובעיה בתור מקבלי שירות, אבל יהיו דברים שחברות האוטובוסים לא יקבלו כי הם חושבים מחשבה כלכלית ולא מחשבה על הסטודנטים. מרבית הנושאים שהאגודה העלתה מול אגד טופלו אבל אם יהיו דברים שלא יטופלו בגלל שיקולים כלכלים (שלא נוכל בתור אגודה להתגבר עליהם) אני מבקש שתבינו את זה.

flutter girl

New member
זה לא מדוייק

שהוא הקו היחיד - גם 141 עושה את אותו הדבר, רק לכיוון מרכזית המפרץ ולא חוף הכרמל. גם שם יש רכבת, וגם שם יש תחנה מרכזית.

../images/Emo3.gif התחנות מכוונות לכיוונים קצת שונים

ו-46 הוא היחיד לשם, אז קיומה של מרכזית המפרץ לא משנה כל כך.

flutter girl

New member
מה לא היה מובן?

הוא מתייחס למרכזית חוף הכרמל כאל ה"תחנה המרכזית של חיפה", שזה ממש קשקוש. מה, מי שגר בצפון לא נחשב? הרי חוף הכרמל יוצאת לכיוון מרכז. סלחי לי, אבל חוף הכרמל לא מעניינת אותי לדוגמא. וגם במ. מפרץ יש תחנת רכבת. ככה שלהתייחס לקו 46 כאילו הוא ה-"קו" ורק עליו צריך לשים דגש, זה ממש דבילי, כשיש קו מקביל שפועל על אותו עקרון (אונ' - תחנה מרכזית) וגם הוא נדפק. אגב הקו האחרון (מהמרכזית) יוצא ב17:30 ל-141.

amitk80

New member
לא לדאוג

על שני הקווים ביקשנו במכתב שיעלו את התדירות שלהם...

למעלה