עדכון לגבי תמי

עדכון לגבי תמי

דיברתי עכשיו עם תמי, היא אחרי. בינתיים די מאוששת. כמו שהבטיחו לה, הסמים זרמו כמים ואת הרוב היא לא הרגישה. בתור בונוס מיוחד היא זכתה גם לגרידה, אבל עכשיו ניתן להניח שהצד הפיזי מאחוריה. היא צריכה להשאר עוד יום באשפוז ואח"כ כל ההתמודדות לפניה ואני מקווה שנוכל להקל במשהו על הימים הקשים הצפויים. שיהיו לכולנו ימים טובים יותר פילה סגולה

עדי 4

New member
תודה על העדכון

ניסיתי להשיגאותה וענה לי המשיבון. מאחלת לה התאוששות פיזית ונפשית מהירה.

תמי שלנו

"שמחתי" לשמוע שעבר בשלום ושנתנו לך המון סמים, אפידורל ומה לא. אני לא חושבת שיש מישהו פה שלא היה איתך כל רגע אתמול. שולחת את כל כוחותי להתמודדות שפויה. בכל מקרה, גם אם לא, אנחנו פה יעל

מירבא

New member
כל כך

דואגת לה. אם מתאפשר לך לשוחח איתה מיסרי לה חיבוק חזק ושכולנו פה חושבים עליה המון ודואגים לשלומה.ובהחלט שיהיו ימים טובים מאלו. מירב

נצאב

New member
שולחת ../images/Emo24.gif

שולחת חיבוקים חמים לתמי. טוב שהקטע הפיזי כבר מאחוריה. תמי, תחזיקי מעמד. אני לא יהיה כאן בשבועות הקרובים כדי לחזק אותך. מצטערת.

קטיה 007

New member
../images/Emo24.gifענק בתור התחלה

אני שמחה לשמוע שהצד הפיסי עבר ושהיא לא הרגישה כמעט כלום ועכשיו שמגיע הרגע ל"התעסק" בנפש אני וגם כולן\ם פה בשבילה לחזק, להקשיב, לחבק ולבכות ביחד איתה עד לימים מאושרים יותר עבורה ועבור כולנו קטיה

לקטיה...../images/Emo79.gif

מרגש לקרוא את הודעתך...אני וגם כולן\ם פה בשבילה לחזק, להקשיב, לחבק ולבכות ביחד איתה עד לימים מאושרים יותר עבורה ועבור כולנו... כל כך נכון! ממני, תמיד איתנו

למעלה