עדכון לו"ז לנרשמים לרפואה.

עדכון לו"ז לנרשמים לרפואה.

אז ככה לגבי תאריכים להמשך הטיפול בנרשמים לאוניברסיטאות השונות: תל אביב- שליחת זימונים סוף מאי למבחני מו"ר שיארכו ב7-8.6 ואולי עוד סבב באוגוסט, למי שתוהה לגבי הקורסים והמבחנים בפיזיקה, כימיה ומתמטיקה פורסמו תאריכים מעודכנים באתר כעקרון פיסיקה 28.9,כימיה 5.10, מתמטיקה 16.10 ב"ש - המידע היחיד שהצלחתי להשיג (בטלפון ניתנו תשובות מעורפלות ובכלל חוסר סבלנות כללי) שהראיונות החל מיוני (סבב ראשון) ועד מתישהו בתחילת יולי (סבב שני) טכניון - זימונים ישלחו בסוף מאי למבחני מו"ר בתאריכים 8-12.6 ושאלה אחת שלי - מי שנרשם לטכניון ות"א צריך לעשות פעמיים מבחני מו"ר?

קורסי הכנה

לינק למידע על קורסי הכנה למבחנים בפיסיקה, כימיה ומתמטיקה http://www.tau.ac.il/medicine/forms/precourse.doc

oshratush

New member
../images/Emo45.gif

אני נראה לי אלמד את החומר בפיזיקה שמוזכר עם עצמי.....

סיון87

New member
לגבי פיזיקה..

מה ששמענו מבוגרי קורס פיזיקה לא היה מעודד במיוחד לפחות החליפו מורה- אני מקווה שזה יעזור!!

morancho1

New member
כל הכבוד על השקידה:)

בטח התאריכים יעזרו פה ללא מעט אנשים.. למרות שהם עדיין מעורפלים מדי ומעצבנים (במיוחד ב"ש)- אבל זה יותר טוב מלא לדעת כלום. אני רק יודעת דבר אחד- אם אני צריכה לעשות 2 מבחני מו"ר+ 3 ראיונות, אני הולכת להתחרפן בטוח, יותר מדי קדיחות במוח לחודשיים :)

יעלד12

New member
אחלה עדכון ../images/Emo45.gif

ממש עזר לי להתכונן לגרוע מכל... לפי דעתי לא סביר שנעשה שני מו"ר. אבל לפי דעתי ממה שראיתי הכול ברפואה אפשרי נראה לי עוד שנה שנתיים כבר ייגמרו לנו הרעיונות וישלחו אותנו לגיבוש מטכ"ל סתם בשביל הקטע.

photoface

New member
תכלס..

מה זה ההמצאות האלה כל פעם? בכל מקרה ממש תודה על העדכון- עזרת לי לקבל קצת פרופורציות על הלו"ז..

morancho1

New member
חחחח

אני פותחת על זה שרשור זה ענק. דרישות עתידיות ממועמדים לרפואה...

בן100

New member
טכניון ומו"ר

רשום שהטכניון 'רשאי' לשלוח למבחנים, השאלה היא האם הם מזמנים *בוודאות* למבחנים האלה?

ממש לא בוודאות

ועוד פחות בוודאות אם אתה נרשם על סמך רקע אקדמי. יש סיכוי טוב שיזמנו אותך לראיון ולא למבחנים.

The Reaper

New member
מו"ר בטכניון

לדברי הדיקן, השנה הם הולכים לכלול את מו"ר בקבלה, לא ברור באיזה היקף, המטרה היא לנסות ולראות אם זה מייעל את שיטת הקבלה.

פרח 23

New member
ומה עם ירושלים?

מישהו יודע תאריכים למיונים בירושלים או מתי ישלחו זימונים?

nightriders

New member
כדי לראות אם זה מיעל את שיטת הקבלה

צריך לחכות 10-15 שנה ולראות אם הרופאים שהתקבלו על סמך המבחן הזה טובים יותר מרופאים שהתקבלו ללא המבחן הזה. כשלעצמו תוספת מבחן לעולם לא יכולה להוות יעול (שהרי מדובר בסרבול). עד שלא יבצעו את ההשוואה הנ"ל, או לחילופין , אם כל האוניברסיטאות תוספנה את מבחן מו"ר , לא נוכל לדעת אם אכן יש כאן יעול. עד אז הכל ספקולציות , וזה נראה יותר כמו תחרות בין האוניברסיטאות מי תבצע שיטת סינון יותר אגרסיבית או "איכותית", מאשר מי תייצר רופאים יותר טובים.

אז איך בדיוק זה יקרה

הטכניון יודעים שנרשמתי לת"א? להפך? ישלחו לי 2 זימונים ואני אצטרך לדבר איתם שוב? (אין לי כוח להמתין יומיים על הקו שוב) בירוקרטיה זה המקור לכל הרוע בעולם.

נו מה הלחץ?

זה בטח יהיה כמו פסיכומטרי-פעם אחת יכולה להספיק לכל המוסדות, לא צריך לעשות בחינה בשביל כל מוסד.

נצל"ש מסירת מידע רופואי כוזב

מישהו יודע מה העונש לרופא על מסירת מידע רפואי כוזב לגוף ממשלתי? (למשל נגיד במקרה הצבא?!) ואם אני כבר בטע של עונשים מה העונש של גרימת מוות ברשלנות.... פשוט יש לי חשק מטורף להכניס לקפה של הרופא במושב איזה קוקטיל מטורף מהבקבוקים הקטנים שעיני גילו במרפאה....

morancho1

New member
ניסיתי להתקשר לפקולטות

ת"א בכלל לא עונים יש רק מענה קולי מעפן, וכמובן שאין שם שום מידע לגבי תאריכים... אני בטוחה שגם אם היו עונים הייתי מתבאסת לא פחות, הם לא הכי חביבים שם.. טכניון- הפקיד שענה (קול אנושי FINALY) לא ידע הביא לי טלפון של בי"ס לרפואה שלא עונים שם אז אין מידע.. ירושלים- מענה קולי. שוב אותו סיפור. ב"ש- הפקידה הייתה ממש נחמדה, אפילו חישבה לי את הסכם בעצמה! איזה מתוקה. אבל ברגע שהעלתיאת נושא התאריכים היא התקשחה פתאום- בטח כבר הציקו לה מספיק לגבי התחום LOL.. ואז אמרה שזה יהיה כל יוני עד תחילת יולי. הרבה מידע לא חידשתי לך, אבל לפחות את יודעת לא להתקשר אליהם סתם שוב, אלא אם כן את אוהבת מענים קוליים :)

למעלה