עדכון לפול טילט

nady4u

New member
עדכון לפול טילט ../images/Emo106.gif

בעקבות הפורום נרשמתי לאתר פול טילט למשחק פוקר ב-19.4.07 התחלתי עם 1K ציפים ב-19.5.07 צברתי 140K ציפים ב- 19.7.07 צברתי 400K ציפים עדיין לא פגשתי אף שחקן מישראל.

nady4u

New member
אני משחק טקסס הולדם

עברתי כבר לשולחן מתקדם ששם הסכומיםהרבה יותר משמעותיים. היום נתקלתי שם בשחקן מצחיק: היה לו סטרגייט ולי פלאש והוא הימר על הכל והפסיד כמובן אז הוא שאל אם פלאש חזק יותר מסטרייט ואמרו לו שכן. פעם נוספת היה לו סטרייטי ושוב לי פלאש והוא הימר על הכל הוא התפלא שוב רק אז הוא תפס את החוק. יש שולחנות שמהמרים על אלפי ציפים במכה אני עברתי מהימור על עשרות ציפים למאות ציפים. חבל שאי אפשר לראות את הפרופילים ש השחקנים מהיכן הם וכמה הם צברו.

meetAmeet

New member
יש אתרים בשביל זה... אבל זה עוקב רק אחרי

שחקנים שמשחקים על כסף. אחד מהם לדוגמא הוא Sharkscope.

יש גם הגיון בלא לדעת מול מי אתה משחק

חשאיות זה יתרון רציני בפוקר... למרות שאינטרנט לא צריך פוקר פייס :)

meetAmeet

New member
אתה לא חייב לדעת מי האיש... אבל אתה יכול

לראות בעזרת אמצעים מסויימים כמה הוא הרוויח, איפה, בכמה זמן ובאיזה סכומים... ועוד הרבה יותר... זה יכול מאוד לעזור.

nadd

New member
היגעתי ל-1,000,000 בפוקרבאתר פול טילט ../images/Emo106.gif

וזה בזמן של 3 וחצי חודשים היה לי קשה לעבור את החצי מליון, הייתי עדיין בשולחן של סכומים קטנים והפסדתי 100K. כאשר עברתי את המשוכה, עברתי גם לשולחן 100/200 ואז התחלתי לצבור ולהפסיד גם. למדתי איך להמר ומתי, יש כאלו שחקנים שקל לקרוא אותם. איפה אפשר לראת את המשחק של אליפות פול טילט שנערך לפני כשבועיים והזוכה זכה בכ-8 מליון דולר. ראיתי את האתר וראיון עם הזוכה. מקרה שאירע לי: היה על השולחן פלאש לב עם אס ולי היה קינג לב שהוא הכי חזק במקרה זה שמתי את ההההכל אבל הפסדתי כי לשחקן כנגדי היה פלאש סטרייט - מדהים 1-5 בהתחלה לא הבנתי איך מה מו מי, אבל אחרי זה ראיתי את שחזור המהלך. ההישג הכי הרבה שלי עד כה הוא מעל 100K בשולחן.

למעלה