עדכון מאיך עוברת השבת

cvbty

New member
עדכון מאיך עוברת השבת

היי אחר הצהריים טובים לכם מה שלום כולם שבוע שעבר התלוננתי על שמשעמם לי בשבת
ותודה באמת על כל הרעיונות
השבת אני דווקא בסדר עכשיו יש חופש גדול הבן שלי בחופש וכל השבוע הייתי איתו בבית והיום בעלי לקח אותו לסבתא שלו אז השבת אני יהנה מהשקט
יראה טלויזיה ינוח וזה לפעמים כיף לא לעשות כלום אז באמת תודה על הרעוינות ומנהלת בנסיון העלת רעיונות מיוחדים אנסה ליישם חלק
אשמח לשמוע איך עובר עליכם השבת

היה לי עכשיו

סוג של מבחן באסרטיביות, מישהי ביקשה ממני משהו שלא התחשק לי לעשות, ולמרות שזה יצא טיפה מגומגם מצידי, הצלחתי איכשהו לצאת מזה בעדינות. זה בהחלט משהו שאני צריכה לעבוד עליו.... קשה לי עם קטעים כאלה בגלל רצון טיפשי וילדותי שכולם יאהבו אותי. מישהו אמר לי פעם אני נוטה לרָצות אנשים.... צודק. הגיע הזמן להפסיק עם זה
חוץ מזה היה לי קשה בסופשבוע. אני רוצה לבלות ולהרגיש חיה ולשמוח

חבל לי כזה שאין פה אוירה תוססת...

פעם הייתי חלק מ"חבר'ה".... תקופה ארוכה.... וזה חסר לי, להיות חלק מקבוצה של חברים שנפגשים ומבלים
ואפילו ככה מישהו/מישהי שגר/ה בעיר, ואפשר להסתובב איתו/איתה בהליכה ברחובות ולקשקש, גם זה היה ונעלם לפני כמה חודשים
קשה (ואולי גם לא כיף) לנהל חברויות בשלט רחוק

לא צריך

לרצות אנשים בכל מחיר.

כל הכבוד
מלכה!

תגובה אסרטיבית למי שזה לא טבעי לו ראויה להמון הערכה
בטח היית גאה בעצמך מאד

תודה

לא בטוחה ש"גאה בעצמי" זה ביטוי מתאים... אבל שמחתי שלא מצאתי את עצמי עושה משהו שלא בא לי לעשות רק כי לא נעים לי ובשביל לא להעכיר כביכול את היחסים

רמי11179

New member
איך עברה עלי השבת?

השבת הייתי אצל חבר שאני מגיע אליו הרבה לשבתות, אבל השבת היה ביננו "קצר", ונראה לי שמן החוכמה יהיה להפסיק לבוא אליו בשבתות, וכנראה לי שאצטרך גם "לקרר" את הקשר איתו ולהוריד איתו פרופיל.
זאת למרות שהוא הדגיש חזור והדגש שלא הוא עושה לי טובה שאני נענה להזמנתו, אלא אני הוא שעושה לו טובה בכך שאני מחלצו מלהעביר את השבת בבדידות.

שיהיה לכולנו שבוע טוב ומוצלח!

קצר בקשר

היי רמי

בכל קשר טוב יש לפעמים קצרים. אחרת אי אפשר היה לקרוא לזה "קשר טוב"
קשר בלי קצרים הוא מרוחק מידי

אולי באמת כדאי שבת אחת לנוח בבית ולא להפגש
אולי להפגש לקפה ולא לשבת שלמה
ולאט לאט לתת לחברות לעשות את שלה
מקווה שלא תוותר על החבר

אתה לא

צריך למלא לו את החסר בחיים.אם הוא מוציא לך את החשק לבוא,אל תבוא.שיסתדר לבד.

למעלה