עדכון מדיאטה בת 5 ימים

עדכון מדיאטה בת 5 ימים

אז היום החמישי כבר חלף ואני עדיין מחזיקה מעמד עם כמה תובנות : 1. ויתרתי על הדיאט קולה לחלוטין ואני מסתפקת במים וכוס נס-קפה בבקר (עם כפית אחת סוכר). 2. לא נורא לקחת מידי פעם פריכית עם שכבה דקה של דבש או ממרח תמרים. 3. אני לא אוהבת כ"כ עגבניות ובטח שלא מלפפונים. אבל אוהבת שומר וגם גיליתי את השימורים (=תירס גמדי, פטריות) אז זה בהחלט מגוון. 4. לא אוכלת לחם בכלל וגם לא שוקולד. 5. אכלתי קוסקוס במנה סבירה ביום שלישי בערב וביום רביעי בצהרים. אני יודעת שקוסקוס משמין - אבל זה היה הכרחי. גם כי לא עמדתי בפניו וגם ובעיקר כי כבר הרגשתי חולשה ואמרו לי שאני חיוורת ואז הבנתי שאולי הגזמני... ולאחר ההרצאה הנ"ל יש לי שתי שאלות : - איך אני מחשבת כמה קלוריות ביום "מותר" לי לצרוך? (אני מניקה) - מהו קצב הירידה הנורמלי בהתחלה (כשיש הרבה עודפים)?! כמה יורדים בשבוע? כמה גרמים? כמה קילו?

חן123

New member
תשמעי

למה שלא תקבלי עצות מקצועיות מאיש מקצוע? מה ה BMI שלך? יתכן שאת זכאית לדיאטנית במימון הקופה. דעותי הלא מקצועיות אבל מניסיון רב: טוב שותרת על הדיאט קולה למה בלי לחם? למה קוסקוס כל כך משמין? אם לא עושים אותו עם המון זמן קוסקוס זה משהו דח בריא אסור!!!! להגיע למצב של חולשה!!!! אף פעם ובטח לא כשאת מניקה, זו גם הסיבה שהמלצתי לך על איש מקצוע. קלוריות - בשום אופן לא לרדת מ 1600 קלוריות ליום (יש הגורסים 1800). קצב - הכי אישי בעולם. בעקרון קצב מומלץ הוא חצי ק"ג בשבוע בממוצע. בד"כ בהתחלה טיפה יותר מהר ואח"כ יותר לאט

אני עצלנית בנושאי רופאים

רק אם לא אצליח לרדת לבד - אנסה אצל דיאטנית. אני ידועה כאחת שמנצלת את שירותי הקופה רק כשאני לא מצליחה לטפל בעצי לבד. לא אוכלת לחם - אבל כן פתית חיטה מלאה, צנימים וכדומה. אולי אהפוך לחם-קל לצנימים ואשתמש בו? פשוט, לחם רך לא משביע אותי מהר, ואז אני אוכל ממנו הרבה... 1800 קלוריות ביום זה לא הרבה?! אני משתדלת לאכול מכל אבות המזון אבל לא מהמוצרים השמנים. בשבת, דרך אגב, אני לא בדיאטה. לא אוכלת מתוקים ושטויות - אבל כן אוכל כרגיל וכן לחם לבן. ושאלה קטנה : באיזה משקל אתן נשקלות? יש הבדל בין המשקל הביתי שלי למשקל שיש בחנות (כזה ששוקל ארגזים) הבדל של 3 קילו. איך יודעים מי "צודק"? לפי המשקל שלי - נכון ליום ששי- ירדתי 2 קילו. אבל יום השקילה שלי הוא ראשון (לאחר הארוחות של שבת) אז אני לא יודעת אם זה נכון או לא.

בובי

New member
כמה עיצות בנושא דיאטה

ראשית כמות הקלוריות היא חשובה אבל היא לא הדבר הכי חשוב. מה שחשוב הוא איכות הקלוריות ! ולמה אני מתכוון אפשר לאכול ביום 1500 קלוריות בעוגות ואפשר לאכול ביום 1500 קלוריות של ביצים חלב בשר ולחם. מקווה שהבנתן. אני ממליץ להתחיל לאכול לחם מקמח מלא הוא הרבה יותר בריא מכיל סיבים תזונתים וויטמינים שאין לא בלחם קל ולא בלחם הלבן. ארוחת הבוקר מאוד חשובה ומאוד חשוב לאכול בה טוב ולהיות שבעים. יום טוב ובהצלחה אשמח לענות לשאלות אם תרצו

חגיתלה

New member
יש לי כמה דברים:

טוב מאוד שויתרת על הדיאט קולה. מאוד לא בריא בטח לא בהנקה. תנסי לברר איזה עוד ירקות חיים את אוהבת. זה הרבה יותר טוב ועדיף מירקות בשימורים שמאבדים ככה את מירב הערכים שלהם וגם יש להם חומרים משמרים שלא בריאים. שומר, גמבה, פטריות חיות, חסה, גזר במינון כי הוא משמין, פירות וכו'. מסכימה איתך לגבי הפריכיות. זה לא מזיק ולהיפך זה בריא. קוסקוס הוא לא משמין במידה ובמינון. כמו כל דבר בחיים. כוס קוסקוס עם ירקות פעמיים בשבוע זה בהחלט מנה טובה ומותרת. לחם - לא צריך לוותר. שתיים - ארבע פרוסות לחם קל ביום זה מינון טוב וחיוני. פחמימות... בשום אופן אל תגיעי למצב של חולשה. בטח לא בהנקה. לא יודעת מה התפריט שלך למשך היום כולו אבל אם זה רק מה שציינת כאן - זה ממש אבל ממש לא מספיק. את חייבת להתייעץ עם איש מקצוע בנושא. אל תשכחי שאת מניקה וחייבת להכניס לא רק קלוריות בכמות מסויימת אלא מינראלים ויטאמינים פחמימות חלבונים ושומנים במינון מסויים.

למעלה