עדכון מהאספה הכללית מהיום

אירילה

New member
עדכון מהאספה הכללית מהיום

ובכן כמו שציינה אסתרס ,התקיימה היום אספה כללית שלא מן המניין של חברי העמותה בנושא בחירת שם חדש לעמותה. קודם להצגת השם החדש ,אני רוצה בזאת להביע את אכזבת הועד המנהל כולל אני ממיעוט חברי העמותה שהגיע לאסיפה ואפשר לספור אותם על כף היד ,עצוב מאוד שחברי העמותה מתייחסים כך לדברים. אכן דברים לא קלים הושמעו באסיפה בנושא השם החדש. שמה החדש של העמותה - עמותת אלצהיימר בישראל ע.ר. כאשר המותג של העמותה ייקרא עמדא השימוש בשם החדש ייעשה רק לאחר אישורו של רשם העמותות בישראל. ולידיעה המשמחת הנוספת ,אסתרק'ה שלנו (אסתרס) נבחרה להוביל את צוות ההיגוי לענייני תרופות האלצהיימר במגמה להכלילם בסל התרופות ,מכאן אני שולח לך אסתר בשם חברי הפורום את ברכותי ,יישר כוחך ובהצלחה אותה בוודאי תצטרכי. לילה טוב לכולם גרשון

ברכות לאסתר

אסתר היקרה , ראשית ברכות על התפקיד החדש שאני בטוחה תבצעי במסירות אין קץ ובהשקעה גדולה. איחולי החלמה מהירה אחרי ניתוח היד. מקווה בע"ה שבתקופת כהונתך בתפקיד תמצא גם תרופה חדשה מועילה יותר. יישר כח , טובה

אסתרס

New member
תודה לכולם על האיחולים

האמת, אזדקק להמון עזרה, רעיונות , עצות וכו להמציא תרופה שימציאו כבר המדענים ומהר!! אני אנסה להביא לידיעת הציבור והממשלה, דרך ועדת הסל, את הבעיתיות שלנו בנושא אישור הטווית התרופות הפסיכיאטריות גם לחולי אלצהיימר. ואישור כל התרופות שניתנות למניעת הדרדרות הזכרון - ולהכלילן בסל התרופות. העיקר שנצא לדרך !!!

למעלה