עדכון מהנעשה בשטח

oehhe

New member
עדכון מהנעשה בשטח

כידוע לכל בר בי רב (ולכל ברבי) שמשפחתנו המורכבת משופעת באירועים משמעותיים בזמן האחרון, החל מסדר הפסח שנחגג עם אורחים חשובים שבאו מעבר לים, דרך גיוסה של שבלולית, חגיגות השנה הראשונה להכרותנו, וכלה בתחרות חשובה שהסייחה החביבה לקחה בה חלק. בין ארועים אלו הסתננו שני אירועים שדווקא הם עצם העניין של כתיבה וקריאה בפורום משפחות מורכבות. בחופשת השבת הראשונה של שבלולית החביבה (והיפה עד מאוד) עלה בדעתה של רולן לעשות נחת מיוחדת לשבלולית ולהזמין את אביה לסעוד עמנו ארוחת ליל שבת, כמובן ששאלה אותי לדעתי ונענתה בחיוב, לא שזה משוש נפשי אך בהחלט אינו מהווה מכשול בלתי עביר. ובכן, ישבנו יחדיו לסעוד והשמים לא נפלו אמש, לקחה הסייחה חלק בתחרות סיכום עונה מחוזית, משהו שהוא גולת הכותרת וסיכום עבודה של שנה שלמה, אביה רצה לבוא גם הוא. לא, לא נסענו ברכב אחד, אך ישבנו שלושתנו ביציע יחדיו וחזינו בתחרות. האמת, לא הייתה כאן הצלחה גדולה מצד הסייחה ולאחר שנכשלה, רצה רולן לנחם אותה ולהיות לצידה, אני חפצתי לעשות כך גם אני אך מכיוון שהדוב (אבא) לא הלך, הרגשתי לא נעים שאני אלך להיות ליד הילדה בעוד אביה יושב לו בנחת. חששתי לפגוע הן ברגשות הסייחה והן ברגשות הדוב. עשיתי טוב? אמרו לי? האם מגיע לי צל"ש

rolan

New member
מגיע גם מגיע ../images/Emo45.gif

אני אמנם לא אובייקטיבית
אבל לגלות לכם סוד
.... הבוקר כש
ית החביבה (והיפה עד מאוד) יצאה לחזית השכים אוהי ממיטתו לנשקה לפני לכתה...
והיא?.... נישקה אותו חזרה נשיקה מצלצלת
הייתי ליד - ראיתי, שמעתי והתמוגגתי....
ואבא דוב?... אין לי מושג איפה היה אבל לא טרח להשמיע אפילו קול גם אתמול בתחרות של הסייחה לא זז מרבצו... אוהי צילם הזיע והתרוצץ אז קח לך ממני
כי מגיע לך

rolan

New member
../images/Emo47.gifאני גאה להציג

את סייחה המדהימה אחרי טיפול פנים אצל אוהי
אז תגידו אתם נכון מגיע לו צל"ש?

*יערית

New member
אם כבר אז כבר...../images/Emo47.gif ../images/Emo45.gif

אתם מתמוגגים וזה נפלא! כ ל - ה כ ב ו ד
אבל זה שיתוף פעולה....ז"א מגיע צל"ש לשניהם
שרק ימשיך לכם כך..

אוהי היקר

אכן מגיע גם מגיע לך צל"ש על הטקט הרגישות והחשיבות.... מאד מעריכה את רגישותך לדב ולסובבים,יכולת לנצל מצב ולצבור נקודות שנראות נקודות זכות ,מה שבטוח היה הופך בסופו של דבר לנקודות רעות . מאחלת לך ולבת זוגתך הרבה הרבה שנים מאושרות ומלאות התחשבות הדדית בהצלחה קבל

*יערית

New member
מזכיר לי...

מאוד את החופש שיש אצלינו בבית בכל הנוגע לאקס..אני מברכת על כך
וכך גם בן זוגי...אם גבולות דקים ביותר!

עלמה 3

New member
אוהי, בהחלט מגיע לך צלש"ים

נהגת נהדר, כמו שצריך..... לדעתי, אוהי ורולן, אתם דגם ייחודי - "למשפחה מורכבת" והרבה פעמים כשאני קוראת אתכם, אני נעשת ירוקה מקנאה
..... הרגישות שכל אחד מכם מביא למשפחה פשוט מדהים אותי כל פעם .... ושלא ייגמר לעולם...
עלמה 123

oehhe

New member
אני חייב לך תשובה

אני עובד עליה, יקח זמן oehhe

עלמה 3

New member
לי אתה חייב תשובה ../images/Emo70.gif

תחדד את זכרוני -
, באיזה נושא ? עלמה

oehhe

New member
כן לך מגיעה תשובה

לא מגיעה, סתם אני רוצה להשיב בקשר ל "ירוקה מקנאה" ול"מדהימים" כאמור, אני עובד על זה וזה לא קל oehhe

rolan

New member
עלמה'לה

אני שמחה שמכאן זה נראה כל כך מושלם אבל באמת באמת.... גם לנו יש צרות גם אצלנו מתוסכלים לפעמים גם אצלנו בוכים וקשה גם לבנות שלי שבלולית וסייחה - קשה אחרי שנים של לבד... (של אמא כמובן...) אנחנו כמו הרבה אחרים נכון שיש המון רגישות בעיקר של אוהי ושלי הילדים די נגררים בכל מקרה יקירתי תודה על הפירגון אנחנו עובדים חזק וקשה על הקשר שישמר שיהיה טוב כי מתנה יקרה לא מקבלים כל יום

עלמה 3

New member
אוהי ורולן - יקיריי ../images/Emo24.gif

שלא תחשבו שאני צרת עין, בהטבטאות שלי,
הכוונה שלי לראות את שניכם, פועלים בתוך המורכבות עם כזה "חוסן נפשי" אני בטוחה שיש ימים קשים ולא הכל מושלם וגם נוכחתי לדעת ולקרוא. וזה כל היופי, בלי עין רעה , טפו...... טפו.......
אני ירוקה מקנאה - מתוך המורכבות שלנו, המורכב שלי במצבו היום הוריד את כל הרגישות (לא כלפי ילדנו) ובמקום להתמודד הוא בוחר להדחיק, והיום בכלל לא לדבר על זה, זה מאד כואב לי לראות, איך עם השנים נהיה אפטי, הכניס הכל לארגז, סגר טוב טוב... ניקה ידיו ואמר שלום. ולי זה מאד כואב ומרגיז שהוא אפילו לא משתף אותי בכאבו, ואני יודעת כמה כואב........ עלמה

rolan

New member
חלילה ../images/Emo57.gif

ממש לא נפגענו... אני לפחות לא חשבתי שצרת עין את
סליחה, אם כך הובנו דברי רציתי רק לחדד שאצלנו גם יש צרות ולא הכל מושלם צר לי מאוד לשמוע שאצלכם זה כך ואם תרצי ממני עזרה בייעוץ או משהו אחר אשמח מאוד

ע י ן

New member
אוהי ...צל"ש ואף אות גבורה../images/Emo127.gif

לטעמי הפגנת רגישות ופתיחות מופלאים .... עשית רק טוב. ובכן אוהי ... הועדה וצוות השופטים מצאו אותך המנצח בתחרות הטאקט והפאסון לעמוד פורום הנוכחי....
יישר כוח.

rolan

New member
וואווווו אני כל כך גאה בך

אוהי יקר שלי
תמיד אמרתי שאתה נהדר (אל תסמיק) אבל האמת?!... לדעתי, כל אחד מהמורכבים - כאן, שם ובכל מקום ראוי לצל"ש כי לחיות במשפחה מורכבת ולהישאר שפויים ובריאים דורש הרבה.... רגישות, תבונה, אורך רוח, ויתורים ועוד ועוד עליהם אנחנו כותבים כאן מדי יום ביומו אז לכולם המון המון צל"שים

למעלה