עדכון מהקופות

moe777

New member
עדכון מהקופות

סכום ההכנסות עומד נכון לעכשיו על $ 1100.4 מה שמביא אותנו ל"אלוהים! רק עוד 735 מיליון דולר וד"ש לטיטניק!" סביר להניח שלא. אבל היי, WHO CARES, חלומות פז.

ThisIsJustME

New member
אמן ויגיע../images/Emo70.gif למרות ש

רוב הסיכויים שלא
זה כבר ירד מרוב הקולנועים

LeAnNe

New member
שרה"ט הרבה יותר טוב מטיטניק!../images/Emo159.gif

אני לא מבינה איך טיטניק הצליחו להגיע לשיא הזה..שרה"ט הרבה יותר טוב..

אממממממ....

רקע היסטורי שהיה לטיטאניק דגש חזק על הסיפור אהבה.. הרבה ביזבוזים מיותרים על הפקה(250 מיליון דולר!!!) רצץ של סרטים דיי שוליים שיצאו באותה שנה. ואממ ליאונרדו די קפריו:) (בתקופת השיא שלו). פלוס במאי דיי מפורסם בעל שם כבר.

בנוסף...

זה קרה על הסיפור האמיתי של ההספינה הכי גדולה בהיסטוריה שכבר בהפלגת הבכורה שלה טבעה מה שמושך צופים. מוסיפים את סיפור האהבה + ליאונרדו + אפקטים ועוד בול*** ויש לנו סרט שמעניין הרבה אנשים! הבעיה היא שבפועל זה יצא שיעמום מוות במשך שעתיים ועוד אקשן גם לא משהו בהמשך הסרט...

איך זה זכה באוסקרים?

אנשים חושבים שסיפורים טרגיים (מילת מפתח כי נושאים כאלה לסרטים מעניקים אוסקרים רק אם הסרטים יוצאים טוב) הם מעניינים.

אלרוס

New member
לזה דווקא יש סיבה טובה

א. לפנטזיה יש דימוי שלילי ב. בטיטניק כל בת הלכה, אהבה והלכה פעם שניה עם החבר.

Nimst

New member
כל?

כל בת? אלרוס, למה לעשות הכללות מסוג זו? לא מתאים, לא מתאים..

אלרוס

New member
הא?

אוף, בהתחלה כתבתי כל בת שניה ומחקתי חלק מהמשפט כדי לנסח מחדש...

Nimst

New member
כל בת שניה

זו עדיין הכללה, אבל היא די קרובה לאמת אז נבליג

מסכים איתם גם בנוגע לזה

רק שתדעו שאומרים שיותר אנשים הלכו לראות את שר הטבעות בקולנוע מאשר את טיטאניק בממוצע אבל הקטע הוא שעשו כזה של איי אף איי(איגוד הקולנוע האמריקאי).. סקר שעשה שבן אדם שממש אוהב את הסרטים של שר הטבעות ונחשב למעריץ מטורף הלך הכי הרבה בממוצע 2.05 מול טיטאניק שמגיע ל-2.93 זה ההפרש בסופו של דבר בקופות וזה הבאסה אבל עם אתם רוצים לדעת וזה יעשה לכם קצת טוב(שר הטבעות לקח את טיטאניק במוצרים נלווים(בובות,צעצועים,מצעים וכל הבררה הזה). אבל סתם בישביל הידע(מלחמת הכוכבים לקח את שניהם).

LeAnNe

New member
אני רוצה בובה של לגולס!../images/Emo159.gif../images/Emo62.gif

אלרוס

New member
תראה

מעריץ מטורף של שה"ט ראה יותר וראה בדיוידי, חוץ מזה שמרצ'נדייז זו בושה! זה לא טוב שעקפנו את טיטניק, חוץ מזה שלטיטניק לא היו מוצרים. אני סה"כ חושב שאם יחשדיבו את הדיוידי אז שה"ט ינצח, זה עוד יתרון של טיטניק שאנשים לא חיכו לראות בדיוידי.

סליחה אלרוס ידידי?

לטיטאניק לא היו מוצרים?!?!?!?!? איך אתה מסביר מיליארד וחצי דולר של מרצ'נדייז? שעשה טיטאניק|? אתה רוצה שאני יזכיר לך? אז ככה:בובות בארבי במהדורה מיוחד לכבוד הסרט טיטאניק,כריות עם כרזת הסרט,כרזות,מהדורת של 1500 פוסטרים חתומים על ידי המעריצים הוצעה למכירה במחיר של 100 דולר איץ'.... מחזיקי מפתחות סבונים,ערכות טיפוס וקוסמטיקה !!!!! להמשיך?!?!?!?!?!?!?

למעלה