עדכון מהשגרירות + שאלה

MichCantor

New member
עדכון מהשגרירות + שאלה../images/Emo20.gif

עדכון בנושא מכסות: עפ"י השגרירות, הם שומרים מכסות כעט למקרים דחופים בלבד. לקראת דצמבר, הם יתחילו לשחרר את שארית המכסות של 2007 ובינואר כבר ירוצו עם 2008. שאלה בנושא תעודת יושר: לאן לגשת? מה צריך להביא? האם אנו אמורים לבקש לי ולאישתי גם כן? בתודה מראש, מישל

shipy1234

New member
תעודת יושר

אתה צריך לכל אדם בבקשה מעל גיל 18 מכל מדינה בה שהית מעל 6 חודשים. בישראל ניגשים למשטרה עם שתי תעודות פספורט, ממלאים טופס, מציינים מספר תיק וזהו, תוך חודש נשלח לשגרירות.

joe2b

New member
מאשר את התשובה עם תיקון קל מהבוקר

הכוונה היתה ל-2 תמונות פספורט. ואת הטופס אתה יכול להוריד מהאתר של משטרת ישראל באינטרנט > טפסים > מידע מהרישום הפלילי. תמלא בבית, תבוא עם דרכון + צילום דרכון + ת"ז + הטפסים המוכנים (לא בטוח אם אפשר לחתום מראש או שצריך בפני השוטר). חובה נוכחות אישית או יפוי כח של כל מי שמבקש תעודת יושר. לנו לקח 2 דקות לכ"א, ותוך 10 דקות (כולל ההמתנה) היינו אחרי זה. ולגבי הזמן שזה יגיע לשגרירות, הסבירו לנו שבגלל החגים זה יכול לקחת קצת יותר. אולי חודש וחצי.

shipy1234

New member
אגב, שאלה מעניינת היא מתי יחולקו הבדיקות?

אני מקווה שהם יחולקו בסביבות נובמבר-דצמבר 07 ואז כבר בתחילת 08 מחזור אוגוסט-דצמבר 05 יוכל לקבל את ה- PR. אחרת זה סתם ידחה ללא לצורך.

MichCantor

New member
במסלול הפרובינציאלי...

נאמר לי שאני אמור לקבל זימון תוך חודש עד חודשיים.

gesus

New member
באסה...

חשבתי שלקראת סוף אוקטובר אני אקבל את המכתב.

joe2b

New member
לא הבנתי את החישוב שלך.

הם עובדים בשגרירות פחות או יותר בקצב אחיד לאורך תקופה ארוכה, למעט ההפרעות של חופשת הקיץ וחופשות החגים. לכן, אם מגישי תחילת דצמבר 05 קיבלו בתחילת ספטמבר 07 זה אומר שמגישי תחילת פברואר 06 צפויים לקבל מכתב (3-5 בגירסתו המעודכנת) בערך בתחילת נובמבר 07 ומגישי תחילת מרץ 06 בתחילת דצמבר 07, והמשך באינדוקציה... אני עדיין חושב שתקבל מכתב כזה +/- בדצמבר (גם בהתחשב בעיכובים). אין לך מה להתבאס בינתיים.

gesus

New member
עזוב, זו התקטננות של חודש

כשכל התהליך לוקח מעל שנתיים וחצי מה זה כבר חודש?

Astroo

New member
לא שמת לב שהיתה הפסקה של כחצי שנה

בין מגישי יולי 05 למגישי אוגוסט? כך שהאקסטרפולציה שלך לא מדוייקת.

joe2b

New member
אבל זה בגלל שמגישי 7/05 הם על מכסות 2007

בעוד שמגישי 8/05 ואילך הם על מכסות 2008, ולכן קיבלו את מכתב ה-6-8 ועכשיו את מכתב ה-3-5. מן הסתם, גם השנה המכסות יגמרו (או כמעט יגמרו וההגירה של SW תעצר בגלל זה) בשלב כלשהו. אבל לא נראה לי שזה יהיה ממש על מגישי תחילת 2006. מן הסתם, בגלל שיש יותר "נדחפים" עם ויזות עבודה וכיו"ב, זה ירד בחודש-חודשיים, כלומר יעצר איפה שהוא באזור 5/06, אבל לא נראה לי סביר שהיה גידול כ"כ מסיבי שזה יעצר על 1-2/06.

gesus

New member
מהפה שלך לאוזניים של אללה

אני כבר הזמנתי כרטיס טיסה ליולי 2008.

gesus

New member
רק אל תקיא עלי בדרך

חוץ מזה, לפי ממצאי ערוץ 10, הכי חשוב זה לשבת ליד יציאת החירום כי במקרה של נחיתת אונס כשהמטוס על כל מיליון הטונות שלו יצנח לאדמה, אלו שישבו ליד יציאת החירום ינצלו. או לפחות יוכלו לזהות את השיניים שלהם.

למעלה