עדכון מהשגרירות

roz האחת

New member
עדכון מהשגרירות

היום נסעתי והגשתי את תוצאות מבחן ה-IELTS. כמובן שלא היתה שום בעיה , זה לאלו ששאלו האם תהיה בעיה בהגשת ה-IELTS לפני שמבקשים את המסמכים . לא היה כמעט אף אחד ותוך 3 דקות כבר היינו בחוץ. שאלתי באיזה מצב הם נמצאים והפקידה אמרה שבינואר 2006 . מוזר , לא ? היא אמרה שייצרו איתנו קשר לפחות בעוד שנה מהיום . פתחנו תיק בספטמבר 2006 .

lishorsh

New member
נשמע אופטימי

הם בעיכוב של שנה וחודש בלבד? אני מקווה שהוסיפו לך עוד חצי שנה רק כמקדם בטיחות...

ZS CA

New member
אני הגשתי את הבקשה ביום ה

אמרו לי 30-36 חודשים.

lironshn

New member
נשמע יותר מדי אופטימי

לאחרונה שמענו שמגישי יולי-אוגוסט 2005 קיבלו זימונים לבדיקות.

roz האחת

New member
ז"א שיכול להיות שהיא סתם אמרה

שהם נמצאים כרגע בינואר 2006 ? כי גם לי זה לא נשמע הגיוני..

dana631

New member
הלינק שאני מצרפת מלפני שבוע וקצת

מספר סיפור אחר. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1712&msgid=93983931

Astroo

New member
מגישי אוגוסט 2005 טרם קיבלו תשובה

אבל נראה שהם שולחים את התשובות רק פעמיים בשנה, אז יכול להיות שיטפלו בבקשות של אוגוסט-ינואר ואז ישלחו לכולם זימונים לבדיקות.

dana631

New member
זה הפחד שלי

שיקח עוד הרבה זמן עד שיוציאו נאגלה נוספת של זימונים לרופא.

dana631

New member
נכון

אוקטובר 2005. לגבי ה"לא נורא כל כך" אני לא יודעת. אני מודה שרק כשאחזיק ביד את הזימון לרופא אני יחזור להאמין בתהליך הזה. בינתיים הדבר היחיד שלמדתי זה שכל מה שהשגרירות אומרת לא שווה כלום.

dana631

New member
עוד הערה קטנה

חודשיים אחרי שפתחתי את התיק, לפני יותר משנה, גם כולם האמינו שיש לי מקסימום עוד עשרה חודשים.... עובדה שממש אי אפשר לדעת.

joe2b

New member
כמה הערות:

1. עד כמה שהבנתי את דנה, 10 חודשים זה בצירוף החודשיים שכבר עברו. כלומר, הכוונה היתה להתחייבות של השנה, שהשגרירות לא עומדת בה ומצפצפת על זה... 2. כל אסכולת ה"טפטוף" או "פריצת סכר", שאני מודה ומתוודה שהייתי בין מייסדיה, כנראה חסרת בסיס. עד כמה שהתרשמתי, מאז שקוזמו ושנהב קיבלו זימון לבדיקות בנובמבר ועד היום יש כל הזמן זימונים לבדיקות, פחות או יותר לפי קצב אחיד. וגם הפער של כחודשיים בין הבדיקות לבין הזימון להפקדת דרכונים נשמר, יחסית. לכן, לדעתי, אתה צפוי לקבל זימון לבדיקות תוך +/- חודש. 3. אל תשכחו, שלא כל מי שהגיש כותב כאן בפורום (או בפורום השכן). כבר היו על זה הרבה דיונים - יש כאלה שבכלל לא יודעים על הפורומים, יש כאלה שהם קוראים בסתר אבל מפחדים/מסרבים לכתוב, וכו'. מבין הכותבים - התמונה העולה היא של שמירה על קצב אחיד, פחות או יותר, של בערך שנה ושמונה חודשים מהגשה ועד תשובה וזימון לבדיקות. זהו - מעבר לפיתוח תיאוריות לגבי התנהלות השגרירות ומחלקת ההגירה ואח"כ ניפוצן אל קיר המציאות, לא נותר לנו אלא (כמאמר המת לעיוור) "לחיות ולראות".

leprechaungreen

New member
אני חולק עליך ../images/Emo22.gif

לפי מה שאני רואה, "הסכר" אכן קיים באזושהי צורה. אבל זה באמת לא חשוב.

למעלה