עדכון מיקום פגישה בנושא שילוב

אמא יעל

New member
עדכון מיקום פגישה בנושא שילוב

שלום לכם. נכון לעכשיו הפגישה תתקיים בקליניקה ברח' ביל"ו 13 בתל אביב, קומה שניה משמאל. אין בעיה של חניה. רחוב ניצב לשינקין בין יהודה הלוי ושדרות רוטשילד, כניסה מהחשמונאים (חד סיטרי לכיוון שינקין). נא להתעדכן סופית ביום שני בפורום או טלפונית לעמליה או יעל. להתראות.

VARADC14

New member
הורים יקרים כל הכבוד על ההצלחה שילו

שילוב לכל ילד אבל לצערי לו לכל ילד יכול להיות בשילוב אני חושבת שיש חשיבות גדולה מאוד וחשוב מאוד בשילוב אבל לו לכולם זה נכון אני קרובה מאוד מאוד למערכת של חינוך מיוחד וכל ילד זה כמו ילד שלי אוהבת אותכם בגלל זה אני חושבת שלפעמים אפילו ילד אם סייעת צמודה זה לו מתאים לה'ת

אני חושבת שמאד חשוב לחשוב קדימה.

אני לא יודעת אם בני אי פעם יתאים לשילוב, ואת יודעת מה, זה לא חשוב. מה שחשוב זה שההורים יהיו ביחד ויחשבו קדימה, כל הזמן קדימה. אנחנו עסוקים כל הזמן בלכבות שריפות. מה דעתך, אם לשם שינוי ההורים יתארגנו ויבנו מערכת שתתאים לכל מצב ולכל שלב של ילדינו במקוםן מה שיש עכשיו טלעים טחעים תודה קטרין

אמא יעל

New member
סדר היום לפגישת שילוב 29/12

שלום לכולם, לבקשתם של מספר הורים אני מעלה בקצרה מאד את עיקרי הדברים (לאו דוקא לפי הסדר) שחשבנו להעלות בפגישה הראשונה שנקבעה ליום שני 29 בחודש בשעה 19:00 בקליניקה ברח' בילו 13 בתל אביב. סיעור מוחות על מיגוון המרכיבים בהם נפגשנו במהלך שילוב ילדינו, וסידורם לפי תחומים (וסדרי עדיפויות). זאת במטרה ללבן בעצם את סדר היום שלנו ובמידה ויוחלט לפעול כך - לחלק בהמשך את הטיפול בין אלה שיהיו מעונינים לקחת אותם על עצמם... להתחיל לגבש את דרך הפעולה הנכונה לאפקטיביות מירבית: כעמותה נקודתית העוסקת בשילוב הילדים בספקטרום בלבד, במסגרת אלו"ט או מחוצה לה, או כחלק ממטריה שתסוכך על תחום השילוב לגבי כלל הילדים הזקוקים לו, כקרן להעברת כספים לצורך שילוב ו/או כל אופציה אחרת שתועלה על ידיכם... הרצאה של אילאיל מעמותת יתד, המגיעה אלינו כדי לתרום מניסיונה בשילוב ילדים בעלי תסמונת דאון. רננה מבקשת להקדיש כמה דקות להתייעצות על הנייר שחולק בועדה ובו פרוט תקציב סומכים השערורייתי, במטרה להגיב בדחיפות על ממצאיו. נקווה לנוכחות מירבית כדי שהנקודות שיועלו באמת ייצגו ציבור גדול ככל האפשר. מי שלא יכול להגיע הפעם מתבקש לשריין לו את ימי שני שכנראה יהיו יום המפגש הקבוע אחת לכמה שבועות. נשמח אם תעלו נקודות לדיון במסגרת הפורום, כדי שכלל המשתמשים, ובהם אלה שאינם יכולים להגיע, יוכלו להביע לגביהן את דעתם.וכמובן שנעדכן לגבי מה שהועלה בפגישה. כפי שמסתמן, בכל פגישה יוקדש זמן להרצאה של מישהו/י בעל/ת ניסיון מקצועי או אחר בתחום השילוב, שעשוי לקדם את המטרה המשותפת: שילוב הולם. תודה, להתראות ולילה טוב.

בהצלחה לכם../images/Emo70.gifאהיה בקשר מבחוץ../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

ואני מקווה שתוכלו באמת לגבש קבוצת הורים פעילה בנושא. שילוב ילדים עם ליקוי תקשורתי דורש יותר התארגנות ומשאבים וחשיבה נכונה. אולם, כיום יש כבר מספר קבוצות העוסקות בכך -"קבוצת שילוב" מהבג"צ האחרון, עמותת ית"ד, ההתארגנות של הבג"צ שלכן הצפוי בינואר, הקבוצה באלו"ט ובטח שכחתי עוד שתיים בדרך.. לכן לעניות דעתי, צריך להתארגן קודם כל עם כל הורי ליקויי תקשורת- שצרכיהם דומים, אח"כ לראות איך משתלבים עם העמותות הנוספות. ויש כמובן את הנקודה של העברת כספים לילד, שאלו"ט טוענים שאין ביכולתם לעשות זאת, לעומת העמותות האחרות שעושות זאת יפה ובצורה מסודרת. יש הרבה על מה לחשוב. בהצלחה לכולכם עמליה, יעל, דפנה, וכל הנפשות הטובות הפועלות קשה כל-כך כדי לפלס את הדרך עבור ילדינו- אני אתכם והלוואי שגם אני אהיה שם יום אחד

למעלה