עדכון מסיפור הבחור השמנמן

מקסימה1

New member
עדכון מסיפור הבחור השמנמן

היי אז הבטחתי שאעדכן והינה אני עשוה את זה.. ניפגשנו בשבוע שעבר בערב והלכנו להליכה השותפת בפארק. הפעם קלטתי עד כמה הוא באמת "גדול".. עם בגדי ספורט אי אפשר להסתיר כלכך.. לצערי חשתי חוסר משיכה בגלל הממדים שלו, מה גם שהוא הזיע נורא. הוא עדיין היה נחמד אלי מאד, והתגלו גם צדדים פחות נחמדים אצלו: קצת "חסכנות"..ו..לא מצאתי שום קסם אישי.. (הומור, גישה אופטימית לחיים..) אבל.. מי אני שאשפוט?? ניראה לי שהוא רוצה לראות אותי שוב כי הוא כל הזמן אמר , בפעם הבאה ניסע באופניים,או... נלך עד לשם... לא בטוחה מה אני שידרתי לו. מה אתם חושבות כאן?? אולי פשוט לעשות אותו ידיד? או לוותר לגמרי??

bat41

New member
את יכולה ל"עשות " אותו ידיד

רק אם הוא מסכים לקשר על בסיס של ידידות איתך. אישית ,אני לא מאמינה בידידות בין גבר לאישה כשלאחד מהצדדים יש אינטרס רומנטי.

שזמ

New member
החלטת, נכון?

כמה הוא באמת "גדול" (ואת לא מתכוונת "גדול" בחלק ההוא של גופו) הזיע נורא קצת "חסכנות" לא מצאתי שום קסם אישי אז החלטת כבר, מה את מבלבלת תי את המוח? ספרי כשהבא בתור יגיע ואל דאגה, הוא ימצא בלי בעיה מישהי אחרת. אל תדאגי לו

מקסימה1

New member
דווקא לא החלטתי

אם הייתי מחליטה לא הייתי שואלת כאן אלא רק מעדכנת שהחלטתי שהוא לא מתאים. הרי זה העינין בפורום הזה, אימון לזוגיות" לצאת מהמסגרת שבה אתה נמצא וללמוד לחשוב בצורה פתוחה יותר. לא? ככה ניראה לי.. אחרת לא היינו כאן. לא ניסיתי לבלב את המוח ואת ההתבטאויות שלך כדאי שתשמר/י לבית או למציאות שלך, הן לא עושות עלי רושם ומקוה שגם לא על אף אחד אחר מהפורום.

אנסה לעזור לך לצאת מהריבוע ../images/Emo140.gif

סיפרת לנו שהוא "גדול" מימדים נוטף זיעה בצורה מרתיעה , דן חסכן , ללא קסם אישי ללא הומור ללא גישה אופטימית לחיים. סיפרת שחשת חוסר משיכה אליו. השאלה שלי היא: מה בו כן מצא חן בעינייך ? ספרי על התחושות הטובות שחשת במפגש איתו?

למעלה