עדכון מספרי טלפון בפאלם

עדכון מספרי טלפון בפאלם

היי אני לא מצליחה כ"כ הרבה זמן לעדכן את מספרי הנייד שלי בפאלם וכל הזמן אני שוברת את הראש ו"מחשבת" בראש את השינויים נמאס לי !!! כן , קראתיח את כל מה שכתוב ב- FAQ , עוד מ- 2004 לא מצאתי קישור מתאים ואני עדיין תקועה . אשמח על עזרתכם , אנא תנו לי לפנות את התאים במוחי לדברים עסיסיים יותר .

yoovee

New member
אם כוונתך למעבר ל-7 ספרות (באמת

בוקר טוב אגב
) אז התוכנה שאני השתמשתי בה בזמנו בהצלחה היא חונמה (freeware) מבית היוצר של שמעון שניצר (אאל"ט בשם - תודה שמעון!) שכולל לא מעט דברים מעניינים לפאלם גם בתשלום: www.shsh.com כמעט 3 שנים לאחר המאורע המכובד, היה קצת קשה למצוא קישור עומק למה שאת צריכה שם, אבל הנה: http://www.shsh.com/downloads/cellupdate204.zip (אבל שווה בכ"ז לבקר באתר עצמו ולהתרשם מפועלו של האיש שהקל עלינו את המעבר
).

גם באתר לא ניתן להציג

אשמח אם תוכל להפנות אותי או אפ יש למישהו את הקובץ לשלוח לי במייל תודה

yoovee

New member
לי זה הציג יופי...בכל אופן - מצורף

קובץ ה-PRC שהורדתי ממש כעת. התעלמי משם הקובץ - הוא חסר משמעות לפאלם, שם זה יופיע כ-CellUpdate.

הייתי צריכה להוריד משהו נוסף אבל..

ה- takephone מבקש ממני קוד הרשמה . מה הכוונה ?

Ariyeh1

New member
נסי להפעיל את התוכנה

גם ללא רישום של TAKEphOne אם זכור לי נכון זה אפשרי.

Ariyeh1

New member
כדי לבצע חינם

תוכלי לייצא את הנתונים לקובץ CSV ולהוריד את המקרו של מיכאל אבידן (הקישור אליו ב-FAQ). לאחר מכן יהיה עלייך לייבא את הקובץ המתוקן חזרה ל-Palm Desktop כשלפני כן את חייבת למחוק את הנתונים הקיימים. בכל מקרה לא לשכוח לבצע גיבוי ע"י ייצוא וגם להעתעיק את ספריית המשתמש למקום אחר בכונן. תוכנה שעובדת על ה-Palm יש בתשלום:או לרכוש את TAKEphOne או לרכוש את 05What? של פנטיקון.

Ariyeh1

New member
עברית...../images/Emo3.gif

ב-palm Desktop הכנסי ל-Contacts/Addresses (בהתאם לגרסת התוכנה) ולחצי File>Export. בחלון שיפתח רשמי שם לקובץ (דגיגית למשל), בדקי שאת מייצאת לתיקיה שאינה שייגת ל- Palm (למשל My Documents), בתיבת Export Type בחרי את Comma Saparated (*.csv( , וודאי ש- Range מסומן All ואז לחצי על Export. הקובץ יוצא בהצלחה ותוכלי לפתוח אות לראות את הנתונים שלך. הורידי את המקרו של מיכאל -שוב בדקי ב-FAQ למצוא את הקישור אליו ופעלי בהתאם להוראות שיש שם. לאיר ששמרת את הקובץ החדש בשם שונה ובסיומת CSV תוכלי לייבא אותו אל Palm Desktop דרך File>Import כשסוג הקובץ הוא Comma Saparated (*.csv( והקובץ הוא הקובץ החדש שיצרת. כדי שלא יהיו לך כפילויות עלייך למחוק את הנתונים הקיימים ב-Palm Desktop לפני שאת מייבאת את הקובץ. ושוב העתיקי את ספריית המשתמש למקום אחר בכונן לפני שאת מתחילה את התהליך כדי שיהיה לך גיבוי

yoovee

New member
אריה צודק - ניתן לבצע ללא רישום:

אכן צריך להוריד את גירסת הנסיון של התוכנה של שמעון שניצר, אבל בנדיבותו הוא ציין כבר אז שפעולת החלפת המספרים אפשרית גם טרם התשלום על התוכנה. בדקתי כרגע ליתר בטחון על סימולטור של פאלם, וזה עובד מצויין! להלן השלבים: 1. התקיני את הקובץ CellUpdate.prc על הפאלם - ככל הנראה ביצעת שלב זה
2. גלשי ל: http://shsh.com/downloads/ 3. לחצי על Application והורידי את TAKEphONE 6.50 Build 124 (הקישור הראשון) 4. מקובץ ה-ZIP, עלייך להתקין רק את: tkph650_124_shsh.prc 5. בפאלם, אל תפעילי את TAKEphONE - מספיק שהוא מותקן. 6. הפעילי את CellUpdate, 7. תבחרי את אחת מצורות ההמרה המבוקשות: 05X-YYYYYY או האפשרות השניה עם קידומת המדינה... 8. שימי לב שניתן לסמן לתוכנה שתבדוק ותתקן גם את השדות של Custom. 9. לחצי על GO ו...זהו!
את אמורה לראות דיווח על מספר הרשומות שעודכנו - על הסימולטור בדקתי ושונתה לי אחת בהצלחה - דווחי תוצאות.

הצלחתי ....המון תודה ...אבל...

עכשיו שוב יש לי חיים רגילים ומשעממים ובלי אתגרים . המון תודה לכם מלאכים שלי ...יובי ואריה אם הייתם לידי הייתי מנשקת אתכם !

למעלה