עדכון מס' 4 רוצה להיות חבר של קבע
מאירועי השבוע
מזל טוב לילידי השבוע: בעלה של סביב השעון ורגיעון של יעלי
האם לדעתכם , מערכת יחסים בכלל ו/או בפרט בין אבא לילדיו צריכה להיות מותנת בכלל בתנאים כל שהם .... שואלת עלמה
היא רוצה אותו בחזרה עכשו אני יודעת, אחרי שאיבדה אותו ויצאה עם גברים אחרים, בגדה בו כשהיו נשואים ומיררה לו את החיים, עכשו היא רוצה אותו בחזרה כך מיקי המתמודדת עם ניתוק מערכת היחסים היקרה לה....
טוב אז ליונה לבנה כבר סיפרתי, אמא שלי עומדת לעבור מחר ניתוח, ואני כמובן דואגת....מאד.... בלונדה מודאגת ומשתפת אותנו – אנחנו מחזיקים אצבעות לאמך ולך
סול מדווח לנו: שלום חברות וחברים. הבריאות נהדרת. במישור האישי הגענו היום להסכם שיסדיר את פרדתנו ברוח טובה וללא מלחמות... אמן
מה שמאפיין פורום זה על פני שכניו בתפוז הוא היות חברותיו/ חבריו חלק ממשפחה חדשה, הנדרשים בד בבד לשמירת קשר עם ה"לשעבר / לשעברית" – כך שואל יוסי ומוסיף.... איך שלא נרצה הקשר הוא קשר טעון שבכוחו של זיק גפרור להציתו... איפה בן /בת הזוג החדש/ה בקשר הטעון הזה: תומך, מפשר, אדיש. איך הקשר הקודם, הטעון ,משפיע ביום על חייכם.
במבי חדשה/ישנה הגיעה אלינו.... אני פה מהשבוע הראשון של הפורום. רק החלפתי שם - לכינוי שאתם נתתם לי בעקבות המפגש האחרון... מי שלא זיהה ייאלץ לחכות עד שיגיע לחתימה...
אסתי מתייעצת איתנו... מה נותנים במתנה לילדה שמגיעה לגיל 18? רעיונות,עצות לחגוג. אני מתרגשת.זאת ילדה שחוותה בצורה מיוחדת את הגירושין.נשאה את נס החזרה בשאלה של 5 מאחיה....
ענבר משתפת מרחשי ליבה, הישר ללבנו המתכווץ מכאב... ואני יושבת שם בשיחה די בנאלית, שלא מחדשת לי כלום, ליד האבא שעסוק בלתת הסברים שאין לו בהם יד ורגל, וזולגת. לא מצליחה להשתלט על עצמי. לא חדש לי כלום, לא היה שם שום דבר קשה במיוחד, רק סיטואציה של נפש רכה מעוטת שנים שמחוברת לי עמוק בנשמה ומפעילה לי כל פעם מחדש את נימי הכאב של הקושי האישי שלו.
ליזי עצובה... יש לה סיבות
.... עצובה . ראשית פיקצו עבר הבוקר חיסון של 4 חודשים והוא אומלל ממש, כל היום היה על הידיים שלי וצמוד לציצ כאילו זה קרש הצלה. שנית, עשיתי היום בדיקת הריון, כל כך רציתי, כל כך קיוויתי והתשובה יצאה שלילית . אני יודעת שזה ממש לא נורא, עדיין מוקדם.... אולי... נראה בהמשך....
עזריה ברגע של פילוסופיה.... כמעט ואין כאן מורכבים פשוטים, כאלה כמו מן הספרים. לא שיש לי הגדרה מה זה בדיוק "מן הספרים". אבל לכל כך הרבה אנשים כאן יש סיפורים נוספים בנוסף למורכבות. לאחד האקס מתחתן בשרשרת ונמצא בסיבוב המי יודע כמה, לאחרת המורכב עדין נשוי, רבים רבים באים ממשפחות מורכבות בעצמם ועוד ועוד. אז מהי המורכבות הפשוטה? ולמה כל כך רבים מאיתנו איננו פשוטים כאלה?
האם אתם חוגגים ומציינים את היום בו ניפגשתם/התחתנתם/הכרתם איך אתם מרעננים את היחד שלכם אלו הפתעות עשיתם אחד עבור השני איך ריגשתם אחד את השני חברים ללא קשר לילדים....עכשיו הבמה היא רק לזוגיות שלנו עוד חודש אנחנו חוגגים שנתיים כך יערית שעוד תמשיך ותמשיך להקשות, לפטפט ולהצחיק אותנו...
גילה מספרת על ההתפתחויות עם בתו של בעלה.... היום לא הלכתי להיות עם הילדה,כמו שהבטחתי אני יושבת בבית ומקווה שהכל בסדר שם...
עלמה מספרת לנו על הנשם, ששיתף את חברתו בסיפור משפחתו המורכבת... אני לא מכיר את האשה הזאת שהוא אהב פעם, אני רוצה להכיר ודוקא אמא שלי אמרה שהיא אישה נחמדה , והוא יושב לו וחושב ומתייעץ עם החברה שלו ושאול אותה... למה בעצם אני לא יכול ללכת לבקר בבית שלהם כמו שהם באים לפה...
שאלות... תהיות... בהיות... יש לי והפורום זורם בעורקינו... שרשור שאלות כלליות על מהות החברות בפורום, גלש והגיע לרחבי פורומים אחרים... התשובות.... רבות ומגוונות... הרבה פעמים אני תוהה לגבי שאלות שאף פעם לא שאלנו את עצמנו, ונדמה לי שהגיע הזמן שנעשה, רגע חושבים, מן פאוזה כזאת ונשאל את השאלות –
יערית נאבקת בזוחלים.... בעודי מנקה את הבית....איבקתי את העץ המהמם שתקוע לי בפינה מסויימת בסלון,ניערתי את ענפיו וזינקה עליי לטאה מגעילה ומכוערת..ובצעקות אימה נסתי לנפשי לכיוון המטבח...אימאאאאאאאאאאאאאאאאאל'ה מה פרויד היה אומר
....
יונה לבנה דואגת לגוזלים... סול יקר,מחזיקה לך אצבעות חזק חזק מחר יום גורלי בשבילך ,אתם ברבנות סוגרים דלת ויוצאים לדרך חדשה. מאחלת לך בכל ליבי דרך צלחה והרבה אושר...
סביב השעון לוקחת נשימה ארוכה.... היום נוסעים לחמותי!נשימה ארוכה...
בילוי נעים לכם
בלונדה עצובה ומספרת... היום היה לי קצת קשה בבית החולים ואח"כ...... וכמובן שבכיתי..... בדרך הביתה... וכמובן שכואב לי כמו תמיד וכמובן שלוקח לי כל הערב עד שהכאב יתפוגג וזה לא קשור למצבה הבריאותי של אמי...
נתי כואבת את צער גידול ההורים... אמו של בן זוגי אושפזה שלשום בבית חולים בעיות לב ודם שגם הרופאים חסרי אונים... וצער גידול האחים... שתהיה בריאה וחזקה
גרטרוד שאלה: לאקס שלי יש חברה. משהו כמו שלושה חודשים. זה היה אינטנסיבי מהרגע הראשון ומכיוון שאותו אני מכירה כמו את כף ידי ועליה שמעתי דרך מכרים משותפים, מהיום הראשון כבר ידעתי בדיוק איך הסיפור הזה עומד להתנהל ולמרבה הפלא בינתיים לא פיספסתי במילימטר. אז עכשיו הם עוברים לגור ביחד. לטעמי זה מהר באופן בלתי נתפס.... נפגעה מתשובות חלק מהחברים... והלכה... התחזרי אלינו
כבר מחכים לשאלות הבאות שלך... יוסי ממה יכולים ילדי פרק א' להנות וממה חלילה להנזק מזוגיות פרק ב' של הוריהם....
חברים חדשים רבים וטובים הגיעו והגיחו אלינו.... חלקם ישאר וחלקם ימשיך לדרכו...
ayelev ששואלת: איך ומתי הכי נכון? האם העובדה שאנחנו כבר רוצים לעבור לגור ביחד היא בעייתית בעיתוי הזה? מה דעתכם???????
עלה תאנה המספר לנו על מורכבות משפחתו המורכבת.... התנסיתי ואני מתנסה כל הזמן באירועים המחייבים אותי/אותנו לשייט בין האינטרסים של ההורים הרבים והמשפחה למינה המעורבת איתנו. אשמח לחלוק איתכם מנסיוני וללמוד מנסיונם של אחרים.
אילניתושקה כואבת ושואלת... אני יודעת שהוא לבד כבר המון שנים, יודעת שזה קשה, יודעת שזה מרגיש מאוד "בודד"..אני יודעת הכל, תאמינו לי,אבל זה אבא שלי לעזאזל!
לונהA קצת מודאגת מתחושותיה - אנחנו כבר 5 וחצי שנים יחד, ועדיין, אני מודה שכל שבת שהם אמורים לבוא אלינו אני מרגישה מן סוג של מחנק, לחץ, ולמרות שבסופו של ד
מאירועי השבוע