עדכון מעיין

אורי 0

New member
עדכון מעיין

הקו של מעיין "לא מחובר", אם זו לא טעות במספר, נכון להיום ב 2100. המשמעות היא שההורים שלה החליטו כנראה להגן עליה מאיתנו ובמכל חבריה ה"רשעים" האחרים ולקחת ממנה את האפשרות שלה לקשר עם העולם. קודם לכן, בצהרים, היא עלתה בפורום תמיכה נפשית והודיעה שתפסו אותה מקבלת מסר בטלפון הנייד ואמרו לה (בבית החולים) שהיא מצטרך למסור אותו להם כל יום בשמונה (בערב כנראה). נראה שהקשר עמה נותק. מי דיברה איתה אחרונה? (עדן?) אני קצת אוכל את עצמי שביקרנו אותה. כי ההיתקלות שלנו בהורים שלה התחילה את תגובת השרשרת הזאת. בכל אופן יש גם חצי כוס מלאה: לנורה יש דברים טובים להגיד על הפסיכיאטרית שביצעה את ביקור-הרופאים כשהיינו שם (סתוית ואני) ביום ששי. אני יכול להעיד שנורה אינה נוטה לפרגן לפסיכיאטרים ללא צורך. חוץ מזה, כשהיינו אצלה היא לא נראתה נוטה להתאבדות, אם כי אף פעם אין לדעת. זה הכל. נחזיק לה אצבעות.
אורי

DarlingAdam

New member
אם היא בבית חולים,

אפשר אולי להתקשר למחלקה ולבקש אותה בשעות הפעילות?

eleberth

New member
יש לי את הטלפון של הטלפון הציבורי

שם אז אדם דרלינג אל תכעס אלי אם אני אפרסם אותו פה ואל תמחק אותו לכמה זמן 097451000 ותקראו ליובל(זה השם האמיתי של מעיין) למרות שלא ניסיתי עדין להתקשר אני אהיה הראשונה שתעה את זה מחר...נקווה שזה עובד.....

eleberth

New member
בכל מקרה אם אדם כן יתעצבן

אתם תמיד יכולים לפנות אלי באיי מייל שרשום בכרטיס האישי שלי... ואני אשמח לספק לכם אותו

Freeda

New member
She is fine

She will probably go home by the end of the week. Hope she gets all the help she needs and deserves, on top of all the support from this forum. Hugs Freeda

אורי 0

New member
דיברתי עם מעיין עכשיו

נורה דיברה איתה כמה שעות קודם. היא מוסרת ד"ש לכולכם, שאלה מה נשמע ודאגה במיוחד לקריסטל, שלא עלתה פה בזמן האחרון. היא נשמעת בסדר, וכנראה שבאמת תשוחרר לקראת סוף השבוע. לא ברור לאן תחזור. נורה דברה איתה על זה ואני עודדתי אותה להטריד אותה אם היא צריכה ייעוץ.

ליטל ו

New member
I hope

she indeed gets all the help she needs and deserves, but the function of this forum is not taking care of Maayan.

stavit10

New member
אפשר לשאול משהו?

אולי א ני קצת נדחפת.. כי אני לא הכי קשורה.. אבל אתם לא חייבים\ות לענות לי.. ראיתי כמה הודעות לפני זה עדכון על מעיין שבבית חולים.. ושההורים שלה כנראה כעסו על זה שביקרתם אותה.. אפשר לשאול מה היה הסיפור ואם היא עכשיו בסדר?

אורי 0

New member
אני מתלבט

מה לספר ומה לא - בסך הכל זה החיים של מעיין ולא שלי. נראה לי שאפשר לספר שמעיין הגרילה זוג הורים שמרן וקשה. הם חושבים שכל הצרות או חלקן באות מהחברים שלה במרחב האפל והמרושע של האינטרנט. כשסתוית ואני באנו לבקר הם היו שם, שאלו "למה אלו לא חברים בגילה", והשמיעו ביטויים כמו "שוק הבשר". אחר כך הם ניתקו לה את הסלולרי, המחלקה לא מעבירה שיחות אליה, אבל אפשר דרך הטלפון הציבורי. אני ערבתי את נורה גרינברג והיא בררה ודיברה איתה. היא כנראה משתחררת מחר או משהו כזה.

כן היא בסדר...

יו' בכיתי - ממש כמעט... פשוט סתו מהפורום, באה היום לבקר בבית דרור, אז היא סיפרה לי על השירשור, ורק כרגע קראתי... יו' פחד.. תודה לכם - באמת!. שוב, אני.

למעלה