עדכון מפגש פורום -

עדכון מפגש פורום -../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo222.gif

אהלן חבר'ה, מה נשמע? בואו נעשה קצת סדר: יום ראשון הקרוב, בשעה 17:00 יתחיל המפגש בבית קפה "קפית" במושבה הגרמנית. אלו מכם שמגיעים מחוץ לעיר אל תדאגו, כי מהתחנה המרכזית נעשה מן נקודת מפגש ומשם זה ממש עניין של 10-15 דק' נסיעה. לכן, אני רוצה שכולם ייקחו טלפונים של אנשים כדי שנהיה בקשר אחד עם השני, קחו בבקשה את הנייד שלי מאוריאן, ופעם אחרונה באמת, אני רוצה לעשו קצת סדר ולהיערך לכמות האנשים שמגיעים. אני מבקש להסתכל ברשימה הבאה ולהוסיף/להוריד מי שמגיע או לא מגיע למפגש. כרגע אנחנו עומדים על 14 איש מהפורום, סביר להניח שאתם מגיעים עם חברים, אז נהיה יותר. אני יכול להגיד לכם שיש כאן אנשים שעושים שמיניות באוויר להגיע! אני מפסיד יום עבודה, וניר למשל חותך מהעבודה ישר לירושלים, ועוד אנשים שביטלו תוכניות! הכל במשביל המפגש עם יוסי ועם כולכם הנה הרשימה: מורן (סנובית) אוריאן ניר (יגיע באיחור) שריתוש הילה מאיה כוכבה :) שרית לאנג ספיר בר שני (לא לבכות!) אודליה יעל עדי (adii1) חן מכובד ביותר, בכל מקרה, אני מבקש מכולם להכין ליוסי מכתב או כל מה שתרצו כמובן, אבל גם אני מבקש להכין 4 שאלות שאתם רוצים לשאול, כי יש מטרה למפגש הזה - במקום שיוסי יתארח על דפי הפורום כמו שעושים בד"כ, לנו יש אופציה לעשות את זה בלייב, איתו ביחד. זו הזדמנות מצוינת לשאול כל מה שרציתם. בסוף המפגש כמובן יהיה זמן לצלם, חתימות וכו'. כל מי שמגיע מהפורום בבקשה להביא 15 ש"ח. מי שיש לו בעיה שידבר איתי (דרך אוריאן, יש לה את המספר). זהו זה, חבר'ה, זה מגיע ממש בקרוב, אני בטוח שהולך להיות ערב מדהים! תכינו את כל מה שצריך, וכמובן בשישי שבת יש זמן לסידורים אחרונים מי שצריך.... :)

אני רוצה לוודא שכולם קראו את ההודעה

הראשונה, תגיבו בבקשה מי שקרא, ככה נדע שכולם יודעים, ואין אי הבנות.

כוכבה 27

New member
מה קורה חברים

אריאל צודק יש אנשים בפורום שעושים שמיניות באוויר כדי להגיע. אני למשל לוקחת ביום ראשון יום חופש מהעבודה כדי להגיע למפגש. ועוד אני מגיעה מעכו שזה 3 שעות נסיע אם לא יותר,אז תעשו מאמצים.

כוכבה, כל הכבוד, מראה כמה את מעריכה

את יוסי ואת החבר'ה מהפורום! נשמח לראות אותך :)

orianush

New member
היא באה בשביל לראות אותי =]

חחח סתם באמת כל הכבוד לךך

orianush

New member
זה מתקרב...

באמת תחשבו על כל מה שאתם רוצים לשאול או להגיד ליוסי כי זאת ההזדמנות ובאמת יש אנשים שעושים מאמצים להגיע וכל הכבוד :) אני צריכה להבריז כמה שעות מבית הספר חחח אריאל אתה מדרדר אותי

1מאיוש

New member
חחח אוריאן י'מדורדרת ../images/Emo3.gif

לא נורא... גם אני מורידה לי שעה מהלימודים חחחח

bu1li

New member
קראתי..ויש לי שאלה

כמה זמן המפגש ייקח?בערך.. זה ממש ממש חשוב...

קראתי..

חח אני מסיימת ללמוד מאוחר.. אני ישתחרר מוקדם יותר.. אבל יש מצב שאני יאחר כמה דק'..
ובאמת אם מישו נתקע בדרך, הסתבך או משו אז תצרו קשר :) נראלי שיש לי ת'פלאפונים פחות או יותר של כולם אעע ותתכוננווו.. אני מביאה מצלמת וידאו..
וכולם מצטלמים
אני יכין שאלות חח

כמה זמן המפגש:

בגלל שיש שבאים מחוץ לעיר, אני לא רוצה שתחזרו בחושך מוחלט. לכן מבחינתי שעה וחצי זה מספיק גג שעתיים, כמובן שלדעתי החצי שעה בסוף זה סתם התמעמעות כי כולם נפגשים ומדברים עם כולם...ומושכים את הזמן. אז כעיקרון 18:30 זה סיום משוער.

למעלה