עדכון מצב - לוקרין וחברים.

chen1litvak

New member
עדכון מצב - לוקרין וחברים.

לפני מס' שבועות כתבתי פה בקשה להתייעצות בקשר לזריקת הלוקרין, והרגשתי צורך לשתף פה את התוצאות הסופיות.
לצערי לא יצא לי להמשיך להיות פעילה פה ממש מאז ההודעה, בעיקר כי מצבי קל יחסית (מבחינה כירוגית בעיקר) ואני לא בקיאה ברוב הנושאים שמדוברים כאן.
בעיקר מנסה להציץ פה ושם אם יש כאן חיילות שמתקשות עם קבלת אסמכתא תקציבית והפניות כי בתור מישהי שאובחנה בצבא בזה אני יכולה לנסות לייעץ, אז אם מישהי צריכה אשמח לעזור.

אז בנוגע לזריקה-
פעם אחרונה שכתבתי פה עדכנתי את התשובה של ביבי בנוגע למתן הזריקה, שהוא ממליץ את הזריקה ובנוסף להמשיך עם המדבקות אוורה כדי למזער את תופעות הלוואי.
מאז עברתי כשבועיים וחצי של הגשת מסמכים ובקשות לקופה כדי להשיג את הזריקה.
בסופו של דבר השגתי אותה בשבוע שעבר, יצא מצב שבו נשארתי כשבוע לבד והעדפתי לא לקבל את הזריקה באותה תקופה בשביל שאם יהיו תופעות לוואי וכו'..
השבוע הלכתי לקופת חולים לאחות עם הזריקה, האחות מעולם לא שמעה על הזריקה וחששה מאוד להזריק, אמרה שהיא לא מכירה ואם זאת הייתה זריקה של 20 שקל היא הייתה מנסה אבל בגלל הסכום האסטרונומי של הזריקה המדוברת היא לא רוצה לקחת סיכונים..
היא ביקשה שאני אגיע ביום שהרופאת נשים נמצאת ושהיא תייעץ לה כיצד להזריק.
הגעתי כמו שהיא ביקשה בזמן שהרופאה נמצאת (אתמול), הרופאה אמרה שהיא לא אחות והיא לא יודעת להסביר אבל זרקה לי לאוויר משהו על זה שעדיף לא להמשיך עם אוורה אלא עם משהו בלי אחד החומרים.. רק עם אסטרוגן.
אני כבר נכנסתי לחרדות ולא רציתי לקבל את הזריקה בלי עוד ייעוץ שיסביר לי בדיוק עם מה להמשיך כמה להמשיך וכיצד.

היום בבוקר התקשרתי למרפאה, קרן כבר מזהה אותי. דבר ראשון שאלה אם הזריקו לי כבר (כשהאחות לא ידעה איך התקשרנו לשאול אם אפשר שם, ובכללי כבר חודש שאני קודחת להם עם הזריקה הזאת).
עניתי בשלילה ולאחר מכן ביקשתי להיכנס היום לדר' סוריאנו (מה גם שבזמן הזה דר' ביבי סיים את ההתמחות במרפאה).
כשהגעתי לסוריאנו עולם אחר.
פתאום מעדכנים את הפרטים היבשים שכתובים בטופס ולא השתנו בשנה האחרונה, הטופס עדכני ורלוונטי - סופסוף אני כבר בת 20 ומשוחררת!
כשסיפרתי לו על המלצתו של דר' ביבי הוא לא הבין את ההיגיון שבה, ואמר שאין שום סיבה לקבל את הלוקרין וגם את המדבקות.
הוא הסביר לי במפורט את האפשרויות שלי וענה על כל השאלות והחששות (המרובות מאוד) שהיו לי.
בסופו של דבר הוחלט שאת הזריקה אני -לא- מקבלת!
פשוט המשכה של המדבקות רצופה ללא הפסקות. ואם ואני אחליט לעשות צעד אחר, עדיף שזה יהיה לפרסקופיה מאשר לוקרין.

יצאתי רגועה פעם ראשונה בחודש האחרון (באמת חודש, ב28.10 המליצו לי על הלוקרין) וחייכתי.
דר' סוריאנו היה סבלני ונחמד ורק אכלתי את עצמי שלא באתי למרפאה וביקשתי להיכנס אליו יום אחרי שהייתי במיון.

ולעוד משהו קטן..
יש לי זריקת לוקרין סגורה בתוקף עד ה2016.
אין לי מושג כל כך איך זה הולך, הוצאתי עליה סכום לא קטן.
אם מישהי זקוקה\מכירה\יודעת להמליץ מה לעשות עם זה, אשמח מאוד לשמוע.

אז זהו. מאחלת לכולכן להרגיש טוב ובהצלחה בטיפול.
מקווה שלי יש תשובות לפחות לזמן הקרוב ומספיק משככי כאבים להתקפים שתוך כדי.

למעלה