עדכון מצעדים-בריטניה/אירלנד/אוסטרלי

ליאוריש

New member
עדכון מצעדים-בריטניה/אירלנד/אוסטרלי

***בריטניה*** **BTHE** נכנס היישר למקום ה-9 הטופ 10 השני שלה השנה. הסינגל מכר 13,106 והוא גם עלה במצעדי ההשמעות בבריטניה היישר לטופ 40. **האלבום Breakaway** נשאר במקום ה-9 שוב! וזה מעולה ומכר סכום שיא בשבילה בשבוע אחד...26,364! הסכום הכולל שהאלבום מכר בבריטניה ב-10 שבועות שהוא נמצא במצעד הוא 190,095 והוא כבר ברשימת ה-50 האלבומים הנמכרים של 2005 בבריטניה. **SUBG ** ירד למקום 41 ממקום 31 כמעט שני השירים יכלו להיות טופ 40. 12 שבועות במצעד מתוכם 11 שבועות בטופ 40....אחד השירים המצליחים של השנה הסינגל עצמו מכר מעל ל-100,000 עותקים שמביא אותו לרשימה של 30 הסינגלים הנמכרים של 2005 בבריטניה. ***אירלנד*** **BTHE** הוא הכניסה הגבוהה של השבוע היישר למקום ה-7 במצעד האירי. והאלבום נשאר במקום ה-7...אחד האלבומים המצליחים שם בתקופה האחרונה. ***אוסטרליה*** האלבום יורד למקום ה-3 מהמקום ה-2 -39 שבועות המצעד האלבום מכר בערך 200,000 עותקים בסכום הכולל...וזה הרבה באוסטרליה. מחכים לפלטינה השלישית בקרוב...מאוד. לפני שבוע כתבתי ש-Because of you הסינגל יוצא באוסטרליה אבל דחו אותו ל-10 באוקטובר כנראה בגלל שהקליפ עוד לא יצא...החלטה חכמה...

tamir107

New member
תודה על העידכון ../images/Emo63.gif

../images/Emo124.gif נצ"לש כנסווו ../images/Emo104.gif

ראיתי עכשיו את ההופעה של הסיבוב הופעות.. ואני לא יוגעת אם שמתם לב אבל לגיטריסט שלה יש על הגיטרה מדבקה כזאת של דגל ישראל!!!

timtamtum1

New member
נראה לי שראיתי את זה

אם את מתכוונת להופעה של AOL בשיר מיס אינדפנדט אז אני יודע על מה את מדברת.. ממש פטריוטי הבחור

למעלה