עדכון מצער ביותר..

רב1

New member
עדכון מצער ביותר..

אבי נפטר ביום שלישי שעבר. היום קמנו מהשבעה. יום שני האחרון היה הקשה והמפחיד ביותר בחיי. אימי ידעה עוד מהצהריים שאבא "ילך" עוד הלילה ("הלילה אין לכם אבא"). מה יש להגיד? אין מילים להביע צער וכאב כל כך עמוקים. ומצד שני החיים חייבים להמשיך, כי כמו שכתבתי, יש לי משפחה, בעל, ילדים ואמא שצריך לעזור לה ולתמוך בה כל כך, כי היא קיבלה את "זה" הכי הכי קשה. מקווה שיהיו לי כוחות, ומקווה שנמשיך ונמצא סיבות לחייך בהמשך. כרגע זה עצוב, עצוב, עצוב...

רב חן 1

אני משתתפת בצערך על מות אביך מה שאני לא אגיד לך זה לא ינחם אבל הזמן משכיח את הכאב הגדול.אמי נפתרה לפני חודשיים הכעב אוד גדול אבל אני מקוה מאוד שזה יעבור .אבל אין בררה ממשיכים לחיות

ליMור

New member
אכן עדכון מצער ביותר

מחזקת את ידייך

yiska11

New member
הזמן הוא הרופא הטוב ביותר

אבל עדיין לא גורם לכאב להיעלם . אבל אתם יחד - ותוכלו לחזק אחד את השני כשיהיה קשה . תהיו מאוחדים ותצליחו לעבור את זה , תדברו על זה כמה שאתם יכולים ותוציאו החוצה.זה מאוד מאוד עוזר ... משתתפת בצערך

עצוב לשמוע

מקווה שתמצאו בכם את הכוח לעבור את התקופה הזו. אני חושבת שהעובדה שיש משפחה שצריך להמשיך לטפל בה יכולה להקל כי גם יש עם מי לחלוק את העצב והתחושות והגעגועים וגם זה מושך קדימה חזרה לאיזשהו מהלך של חיים. יש לכם אחד את השני והתמיכה המשותפת הזו מאד עוזרת. תנו לעצמכם עכשיו את הזמן להתגבר על התקופה הקשה הזו עם הזמן זה יכאב פחות וישארו יותר זכרונות טובים.

למעלה