עדכון נבחנים

שלכםDJ

New member
בהצלחה.....לכולם....DJשלכם

מה קורה אנשים..... אני משתתף בתחרות כמו המון אנשים... שיהיה בהצלחה לכולם.... DJ שלכם (נהריה)

עדכון נבחנים

לכל הנבחנים ולכל השואלים הרי הודעה מסודרת: המחנים אשר התקיימו ב 21/6 ל"השדרן של המדינה" נבדקו כמעט לגמרי. מס' האנשים אשר ייבחרו הינו 400 אנשים ומס' האנשים אשר נבחנו הוא קרוב ל 500 אנשים אי לכך כמעט כל אחד בעל סיכויים רבים לעבור. ההודעות על מעבר לשלב הבא תגענה היום ומחר אך ורק לנבחנים אשר עברו בהצלחה והם ואך ורק הם יזומנו לאודישנים שיתקיימו בתאריך ה 30 וה 1 ביולי במקום אשר יימסר בהודעה. אין טעם לבוא אם לא נקראתם שכן הנבחנים הינם אך ורק עפ"י רשימה מוסדרת שמגיעה מטעם המכון אשר ביצע את המבחנים. אדם שלא קיבל הודעה כלשהי, לצערנו לא עבר לשלב הבא אך במידה ויהיו ביטולים נשקול קריאה לאדם כלשהו. תודה רבה על השתתפותכם במבחנים. אנו נשמח לעדכן אתכם בהמשך על עוד ועוד ידיעות על תחנת הרדיו מס' 1 - 103FM יום טוב ולהתראות. מערכת 103FM

erezee

New member
סוף סוף משהו מעודד!!

אחרי ששמענו שיעברו עד 400 , בהתאם למספר המשתתפים, היינו בטוחים (או לפחות חלק מאיתנו) שיעבירו רק בין 200 ל 300 איש. אני שמח כמו כולכם לקרוא ש 400 מתוכינו, ה 500 שבאנו- יעברו לשלב הבא, מקווה לראות אתכם בראיונות בשבוע הבא, ולהזכר בפרצופים המוכרים.
בהצלחה מכל הלב לכולכם ולכולכן- ארז.

babayo

New member
מישהו כבר קיבל שיחת טלפון?

האם מישהו כבר קיבל שיחת טלפון על המעבר שלו לשלב הבא?

נחשצפע

New member
עברתי

היום בערב קיבלתי טלפון....עברתי!! ועכשיו אני מחכה לשלב הבא...

babayo

New member
עדיין לא אבל....

שמוליק הודיע אתמול בשידור שסיימו לבדוק כמעט את כל הנבחנים וביום חמישי (מחר) וגם בימים ראשון שני יודיעו לכל מי שעבר לשלב הבא. וכנראה שיעברו כחמישים אחוזים מכלל הנבחנים.

itzikziat

New member
האם מישהו קיבל תשובה כבר?

רציתי לברר מתי תשובות תינתנה לנו. אני כל היום בסלולארי שלי מחכה לטלפון (או שאני מפגר וסתם מחכה...). אם ניתן לומר לי מתי תפורסמנה התשובות, אודה לכל מי שיודע.

odelialah

New member
נו? משהו?

משהו התקשרו אליו... אני רק רוצה לדעת אם עברתי או לא...

babayo

New member
האם יתכן ש...

האם יתכן שאף אחד עדיין לא קיבל הודעה? האם אף אחד מאנשי הפורום לא עבר שלב? האם הם לא התחילו להודיע? מישהו מצוות 103 יכול להשיב על השאלה האם התחילו כבר להודיע? ואם כן לכמה מתמודדים כבר הגיעה ההודעה?

יתכן שלא כולם גולשים כאן

לא כל מי שבא למבחנים גולש באינטרנט וכותב בפורומים - זה לא חובה. ואני כן עברתי בהצלחה לכולם

למעלה