עדכון נוסף

נושנושי

New member
עדכון נוסף ../images/Emo24.gif

היי לכולם הבטחתי אז אני מקיימת היום זה שבוע אחרי הניתוח אומנם עדיין יש כאבים אבלכבר פחות ירדתי כבר 5 קילו שזה הדבר הכי מעודד אני עדיין לא אוכלת כמו שצריך אבל לא נורא אני מאמינה שאם הזמן זה יסתדר וחברה באמת דיי עם הריבים כאן אנחנו פה בשביל לתמוך אחד בשני לא לריב אחד עם השני שיהיה לכולנו סוף שבוע מדליק ובלי זלילות מיותרות

RomiVais

New member
נושנושי - כל הכבוד!! ../images/Emo13.gif

קודם כל ירידה יפה מאוד - אני בטוחה שזה מעודד ונותן המון מוטיבציה להמשך!! לגבי הכאבים, את בעצמך רואה שאלה לא הכאבים של ההתחלה, וכבר תראי שעוד כמה ימים הכאבים כבר לא יורגשו. מאחלת לך את כל ההצלחה שבעולם להמשך, ושהכאבים יעברו הכי מהר שרק אפשר סוף שבוע נפלא גם לך, רומי

רוייקו

New member
נושנושי, מתחילה להתמוסס ???

חכי. זו רק ההתחלה. עוד מעט תתחיל הירידה להבלם. הבלימה מתחילה בחודש השני שלאחר הניתוח ואורך משהו שבין שבועיים לחודש. לאחר מכן מתחילה הירידה האמיתית (שומנים). בשבועיים הראשונים יורדים נוזלים ומשקל, שבדר"כ, בדיאטה רגילה חוזר במהירות. התמידי בתפריט - הרווח יהיה כולו שלך. חשוב הרבה מיים במשך היום והרבה נוזלים: 2 ליטר ביום לפחות. לגבי הריבים: אני מקווה שירגעו הרוחות במהרה. בהצלחה.

מירי,

New member
יווווו , איזה לא מעודד אתה!

הגברת ירדה 5 ק"ג בשבוע , ועל זה כל הכבוד לה ... עצירות ואחרים נעודד אותה כשהיא תגיע לשם... ומה שלומך אתה??? איך עברו החגים? נורא כל האוכל הזה...

gal33

New member
נושנוש, באמת כל הכבוד, והכי חשוב

זה באמת לשתות 2 ליטר לפחות. כמויות האוכל במהרה תסתדרנה, אל תדאגי ותצליחי לאכול את הכמות המומלצת ביום. חשוב יותר שתספיקי לשתות. לרוויה

למעלה