עדכון נתונים בבקשה בת"א

BEAR1

New member
עדכון נתונים בבקשה בת"א

שלום ושנה טובה לכולם. קיבלתי את התשובות למבחן IELTS והייתי רוצה לעדכן את הבקשה שלי. אני יודע שזה קצת בעייתי כי כתוב שאין לשלוח מסמכים עד שלא ביקשו ממני אך אני מוכן בכל זאת לנסות. השאלות שלי : 1. האם לגשת בעצמי עם המסמך ומפסר התיק או לשלוח את המסמכים בדואר רשום? (איפה הסיכויים קטנים יותר שלא יסרבו לי בקבלת מסמכים). 2. האם אני צריך לשלוח את המסמך המקורי עם הציונים או שהצילום מספיק? 3. באותה הזדמנות הייתי רוצה לעדכן כתובת למשלוח דואר, איך הכי טוב לעשות את זה (אימייל, דואר רגיל, לגשת לקונסוליה) המון תודה לפורום הנפלא ושנה טובה ומלאת מכסות הגירה לכולם

אתה שולח להם מכתב לעידכון כתובת לדואר וכל

הדרכים שכתבת טובות באותה מידה. אי מייל עדיף כי יש סיכוי שתקבל תשובה ב אי מייל חוזר שמאשר את השינוי, על מכתב הם לא ישיבו, ולנסוע לשגרירות זה קצת בזבוז זמן אבל אתה יודע שהם קיבלו מייד.... לגבי IELTS הם צריכים את המסמך המקורי, ולכן אני לא מבין למה אתה מתעקש להגיש עכשיו, הם לא כל כך רוצים לקבל את זה עכשיו, ומעדיפים לקבל יחד עם כל התיק, אז בשביל מה החיפזון?.

BEAR1

New member
תוקף

תודה על התשובה מפריע לי כל העניין של תוקף הבחינה. לוח זמנים שמצטייר מהגשת הבקשה לקבלת המכתב להגיש תיק מסמכים מלא הוא ארוך משנתיים לכן לא הייתי רוצה להסתכן שיגידו לי שהבחינה שלי לא בתוקף וכו'.האם אני לא צודק?

לא, אתה טועה. מרגע שפתחת את התיק, אתה יכול

להיבחן בכל עת. גם אם נבחנת עד שנה לפני פתיחת התיק, זה תקף. הציון נחשב אם היה תקף בכל מועד שהוא שבו התיק פעיל.

למעלה