kristinefriedman
New member
עדכון - סקופ בלעדי לפורום בתפוז
הודעתי עלולה להכיל
: ידוע לכולכם עד כמה אני שרופה על קריסטין. ידוע לכולכם, שאני לחוצה ועד כמה חשובה לי קריסטין. הייתי בכיכר (פגשתי את נופית מהפורום) ואני הקדשתי המון המון מאמצים, אנרגיות ודאגות למען לקדם את המטרה שלי שקריסטין תצליח להגיע לגמר ולהצליח בעולם הדוגמנות. ביום שבת סיפרתי כאן בפורום על כך, שהסקר של אתר וואלה, לא משקף את סך הקולות האמיתי שהצביע עבור קריסטין ושאם אם לא היו תקלות טכניות, קריסטין היתה מובילה בסקר. גם כתבתי שאתקשר לאתר וואלה ואתלונן על כך. מאז כתבתי מכתבים כמעט לכל מי שרק יכולתי, הרמתי טלפונים לתוכן של וואלה ואף דיברתי עם מפיקות התוכנית הדוגמניות 2 בערוץ 10 JCS. זה היה ממש היום בבוקר. והנה התוצאות של השקעותיי מהבוקר: 1. כשדיברתי עם האחראי באתר וואלה על הסקר, בקלות הם הבחינו שמאוד מאוד חשוב לי שקריסטין תצליח ושקריסטין מאוד חשובה לי. אני חייבת לציין שמרוב שאני דואגת, כנראה שאנשים שמים לב לכך שקריסטין מאוד מאוד חשובה לי ושאני דואגת ולא יושנת בלילות מרוב דאגות שחלילה ישימו לה רגל. תיראו, אני לא יודעת מה קראתם בכל מיני אתרים, אבל זה לא צחוק ומדובר סך הכל במידע רגיש (אתם תיראו עד כמה כשתיקראו בסעיף 2 על מה קרה כשדיברתי עם צוות ההפקה של התוכנית). בגדול, אני יכולה לומר, שבסוף השיחה, הם הרגיעו אותי כך שמאז שסיימתי את השיחה הבוקר עם מחלקת התוכן וואלה, אז כל המתח והעומס הריגשי, הלחץ הגדול מהדאגות - כל זה מעל כתפיי ואני רגועה הרבה יותר ונושמת לרווחה.
. 2. כשדיברתי לאחר שעתיים עם צוות ההפקה ב JCS ואחת המפיקות של התוכנית, הם הבינו שקריסטין מאוד מאוד חשובה לי (נראה לי שהם חשבו שאני מהמשפחה האוהבת שלה), אבל הרגשתי שהוטל עליהם איסור מוחלט אפילו לרמוז. הם התעניינו מאוד כשסיפרתי להם שע"פ בדיקה יש תקלה טכנית בוואלה, הם העבירו את זה לבדיקה בוואלה ובסוף אמרתי למפיקה שתתפלל שקריסטין תצליח. המפיקה שמחה ואמרה בשמחה שהיא מתפללת שכולן יצליחו (השיחה הסתיימה עם תחושת אחווה והזדהות עם החשיבות הגדולה שאני מקנה לכך שקריסטין תצליח. והרגשתי סימנים טובים, למרות שלא נרמז לי שום דבר מהם לגבי המתמודדות וצוות ההפקה לא גילה לי דבר ולא חצי דבר והתחושה שקריסטין תצליח שחשתי ביזמן שדיברתי עם המפיקה, היא תחושה סובייקטיבית שלי בלבד משום שהמפיקה ואף אחד מהצוות לא רמז כלום. לסיכום, יש לי תקווה טובות ובואו נחזיק ידיים כולנו לקריסטין שהיא תצליח. פניה המקסימות של קריסטין מקרינות אמינות, יושר, טוב לב, עדינות, קסם, אמפתיה וחמלה . אז בואו נחזיק ידיים לקריסטין ונחזיק אצבע על הדופק ונישא תפילה שקריסטין אכן תצליח - אמן !
הודעתי עלולה להכיל