עדכון עבודה לא מזהיר... (ארוך)

boringvered

New member
עדכון עבודה לא מזהיר... (ארוך)

ביום ראשון תפסתי את המנהל תשתיות שלנו בפרוזדור וביקשתי לקבוע איתו פגישה. הוא אמר שאני אבוא עכשיו... בשיחה ישר אמרתי לו שאני יודעת שהוא עומד לחפש 2 מנהלי רשת ושאני מעוניינת באחד מהתפקידים האלה ואמרתי לו לאיזה. כנראה שזה בא לו בהפתעה. כל השיחה הוא ניסה להגיד לי כמה שהתפקיד הנ"ל שאני רוצה לא מי יודע מה מעניין כמו שאני חושבת ושכמה שהוא חושב שמה שאני עושה עכשיו הרבה יותר חשוב, וזה למרות שהבהרתי לו שאני כבר משועממת. הוא גם משוכנע שבגלל שהוא נתן לי איזה 2 משימות שהן לא במסגרת הגדרת התפקיד של הטכנאי שאני על כן צריכה להיות אסירת תודה לו ושבודאי זה ממלא לי את כל הזמן ולא יתכן שאני משועממת... הצרה היא שהוא מפיל עלי את כל המשימות שאף אחד לא רוצה לעשות, בתקווה להכשיל אותי ולצערו הרב זה לא מצליח לו... מעבר לכך הוא מנסה להכניס אותי לתחום שאני לא למדתי, לתחום התכנות... והוא ניסה להגיד לי שאני עוד אודה לו על כך אחר כך ושזה לא נכון מצידי להשאר כל הזמן בנישה של ניהול רשת. אז אמרתי לו שיתן לי לפחות קורס מינימלי בתכנות כי אין לי שום רקע ושום הכשרה בנושא... אז הוא אמר שהוא לא יכול להצדיק מתן קורס כזה כי אני לא מתכנתת... מצד שני, הוא גם לא יכול לתת לי קורס בתחום ניהול רשת... כי אני גם לא פורמלית מנהלת רשת... הוא רוצה יש מאין... השיחה הסתיימה בפתאומיות כי הוא שכח שיש לו פגישה אחרת... אז קבעתי פגישה לאתמול... לסכם עניינים, להגיד לו שאני עדיין מעוניינת במשרה הזו, ולהגיד לו שאם הוא לא מעוניין שאני אעשה אותה, שאני הולכת לדבר עם זה שמעליו... אבל בשיחה הזו הוא פנה לטקטיקה של הפחדה... פתאום "אין בכלל כזה תפקיד" (ועוד בצעקות) ולמה אני באה אליו כל שני וחמישי כשאני חושבת שיש איזה תפקיד ומבקשת אותו (מן הסתם כי הוא לא מציע לי את התפקיד ביוזמתו)... אז אמרתי לו, והיה ויהיה כזה תפקיד, שאני מבקשת לשקול אותי... והוא שוב התרעם עלי שאין כזה תפקיד ושגם אם יהיה, יש סיכוי סביר שזה לא יעמוד למכרז פנימי... כששאלתי למה, אז הוא אמר שזו בטח תהיה החלטה של היו"ר ולא תלוי בו... בקיצור... בכל דרך אפשרית הדף אותי מהאופציה של התפקיד... עם אמירות נפלאות של... "אם את בכלל תעברי תפקיד, נצטרך להכשיר מישהו במקומך...", עם נסיונות לתת לי עוד משימה שאף אחד לא רוצה כדי שאני אשתוק ואנשק את כפות רגליו על כך שהוא נתן לי עוד עצם... עם עיצות לקום וללכת אם לא טוב לי... (תודה באמת... נתתי 3.5 שנים למקום ובמקום קידום מציעים לי לעזוב...). הוא קיוה שהוא ריצה אותי עם המשימה החדשה ושאל אם עכשיו יותר טוב בתקווה לסיים את השיחה. אמרתי לו שלא יותר טוב לי... פעמיים ניסה ככה לסיים את השיחה, כדי להרגיש טוב עם עצמו... לא הלך לו. זרקתי בתוך השיחה את כוונותי לשוחח עם הסמנכ"ל, ואני מתכוונת לעשות זאת... אבל מודה שחומת האבן שהם מציבים לי נעשית יותר ויותר גבוהה. מנסה להתחיל לחשוב על לעזוב, אבל מודה שקצתי במקצוע הכפוי טובה הזה... רוצה משהו אחר... לא יודעת מה... מתוסכלת ומאוכזבת. ורד

rona25

New member
נשמע בוס בהמי למדי../images/Emo5.gif

את לא עושה לו טובה שאת עובדת שם, אני הייתי מתחילה באמת לרחרח לכיוונים אחרים או לחילופין אם את מתכננת להישאר שם גם ככה עד שתהיי בהיריון הילד הבא "להזדרז" ואחרי הלידה לעזוב בתנאים טובים (את עובדת שם הרבה זמן לא?) במיוחד אם את לא יודעת עדיין מה את רוצה ומתוסכלת מאוד

בימבילי

New member
מנסיוני עם בוסים כאלו -

הוא לא יקדם אותך. חבל על המאמצים שלך. והוא הבהיר לך את זה כבר באין ספור מקרים ודוגמאות. אין ספק שיחסי האנוש שלו הם מתחת לכל ביקורת, אבל עדיין ניתן לקרוא בין השורות שהוא לא מתכוון לקדם אותך והמאמצים שלך לא יישאו פירות. במקומך - הייתי משנה גישה מייד ומתחילה לחפש עבודה במקום אחר או מקצוע אחר אם באמת קצת במקצוע. בהחלט הייתי מפסיקה להתייחס למקום העבודה הנוכחי כאל מקום עם עתיד ואופציות קידום.

עינבלית

New member
גם מסכימה עם בימבילי

את מוצלחת ובעלת ניסיון- אני בטוחה שתוכלי למצוא משהו טוב יותר

dorlim

New member
../images/Emo45.gif לצערי בימבילי צודקת

אני עוקבת אחרי ההתחרשויות בנושא העבודה שלך לאורך הזמן ודי ברור לי שהוא לא מעוניין לקדם אותך. לא נראה לי שפניה לסמנכ"ל תועיל, כי בד"כ מה שקורה הוא שהדרגה הבכירה מתייעצת עם הממונה הישיר (בניהול תקין
) ואז די ברור מה יקרה...

boringvered

New member
וגם את... צודקת מאוד

אני עושה תהליך למען הפורמליות... קודם כל כדי לדעת שאני עשיתי הכל. שלא ויתרתי מראש, מעבר לכך, להראות נוכחות, לידע אנשים על כוונות, התהליכים קורים כאן לאט, מנהלי תשתיות מתחלפים כאן מהר דווקא... מי יודע... אולי יווצר אילוץ... לפחות לידע מישהו שאני מעוניינת, ולהשאיר לעצמי פתח. מעבר לכך, נכון, אני מניחה ששניהם מגבים אחד את השני... המקום שופע בחוסר הגינות ואני תקועה באמצע. קשה לי, מתסכל לי... ורד

boringvered

New member
אני יודעת שאת צודקת...

או שאני בהחלט אקום ואלך... (וקשה לי מאוד עם זה... ממש קשה לי), או שאני אחליט ללמוד משהו במקביל (וגם כאן אין לי עדיין שום מושג מה אני רוצה לעשות... כי הכיוון שלי נבחר לפני כמה שנים ולא ציפיתי להחליף אותו שוב...), או שאני אשאר בינתיים ואנצל את הנוחות להמשך הרחבת המשפחה... או שהבוס ילך... (היו לי 3 מנהלי תשתיות מאז שהגעתי למקום...). מחר שיחה עם הסמנכ"ל... תאחלו לי בהצלחה. ורד

אויש...

ממש נשמע שאין עם מי לדבר. מההיכרות שלי עם ההיי-טק אני יודעת שניהול רשתות זה מקצוע בעייתי, בהמון חברות הוא לא מוגדר היטב ויש אוסף של אנשים בלי הכשרה שמתחלפים המון. המצב עכשיו בשוק יותר טוב מאשר לפני כמה שנים ולך יש הכשרה ואת גם לא סטודנטית כמו 90% מאנשי הסיסטם שהכרתי - אולי זה יתן לך יתרון בחיפוש עבודה. או שתנצלי באמת את הזמן להרחבת המשפחה

טיפוטף

New member
ורד - תחתכי משם בקרוב.

גם לי היה ניסיון עם חארות, ונשמע שזה סיפור מאוד דומה. יש לך שני חארות שמגבים זה את זה, שיבושם להם. גם אני מציעה להקדים קצת את תוכניות הרחבת המשפחה שהיו ממילא על הפרק, להביא להם אישורי שמירת הריון כמה שיותר מהר ושייחנקו. לאחר הלידה לקחת את הפיצויים שלך ולחשוב לאן מועדות פנייך. צריך לפעמים לשבת ולחשוב טוב טוב מה המצב, באופן פרגמטי, גם אם את הצד הצודק, המשקיען, המוצלח...מה לעשות שהחיים לא הוגנים? את צריכה להפיק מהם את המיטב, ולא להשקיע שנים נוספות של עבודה ובעיקר המון עצבים על כזה מקום. זהו, עשית ניסיון נוסף ואחרון, קיבלת תשובה, מספיק להתענות! שיהיה בהצלחה!

למעלה