עדכון... עדכון... עדכון...

עדכון... עדכון... עדכון...

ההפגנה שתוכננה ליום שלישי הקרוב עברה ליום ד´. נפגש כולנו בשעה שבע ושלושים בכיכר רבין בואו בהמוניכם להזדהות עם המאבק של הנכים

חבל נורא שאתם לא סגורים על עצמכם

ולא מתאמים ביניכם שום דבר בתוך התנועה, מכיוון שעקב חוסר תיאום שכזה נוצר מצב בו שכבות המעפילים של קיני פ"ת, ראש העין וקרית אונו (ואולי עוד שאני לא מודע אליהן) לא יוכלו להגיע. ובנוסף, לא כתבתם גם למשל מי מארגן את ההפגנה הנוכחית, או אילו אירגונים מתכוונים להשתתף בה, כי יכול להיות שההשתתפות בהפגנה הזו היא לא לרוחם של חברי תנועת הנוער. לא כל השתתפות הפגנת תמיכה, גם לשם מטרה נעלה, היא לגיטימית.

קודם כל תשנה את הנימה שלך היא לא

נעימה לנו. מה אנחנו עובדים אצלך? ההפגנה מאורגנת על ידי הסתדרות הנכים- שזה למעשה החבורה של עשרות הנכים שמתבצרים כבר כמעט חמישה שבועות מול משרד האוצר והכנסת. ההפגנה, כפי שרשמנו באתר, היא יוזמה של אמ"י - ארגון אמני ישראל והסתדרות הנכים. משתתפים בה כל העולם ואחותו. מיותר לציין שלנו, לתנועת הנוער העובד והלומד אין שום שליטה על התאריך. רק רצינו לעדכן. זה הכל

לא, לשמחתי אתם לא עובדים אצלי.

ה"נימה הלא נעימה" שהרגשתם בהודעה הקודמת שלי, היא תוצאה של כמה דברים- 1. העובדה שעקב חוסר תיאום מראש בקרב בוגרי התנועה, הרבה אנשים שהיו נוכחים בהפגנה בירושלים, ורוצים להיות נוכחים גם בהפגנה המסויימת בכיכר רבין לא יוכלו לקחת בה חלק. 2. העובדה שאתם סלקטיביים נורא בהתייחסות לדברים שמופנים אליכם, ואני אישית מנסה להשיג מכם כבר מעל שבועיים הסבר על אמירה מסויימת אחרת שנאמרה על ידכם מעל במה זו. 3. העובדה שיש לי אוטומטית (מצטער, אולי זה רק אני הדפוק פה) פחות כבוד לאנשים שמדברים עם אנשים אחרים ומסרבים להזדהות. זה פשוט מעצבן אותי, אבל יכול להיות שזה רק אני. אני מקוה שהבנתם מאיפה נובעת הנימה הלא נעימה, יום טוב, רועי שביט, קן פ"ת מרכז.

למעלה