עדכון עזריאלי אנג'וי! [כמה קומות כבר יש למפלצת הזו?]
M matrix2020 New member 17/11/06 #3 תמונות נהדרות! תודה רבה!!! אני חושב שהם הגיעו ל40. ביום ראשון או שני אני כנראה אלך לצלם קצת בתל אביב אז יהיו קצת עדכונים מעזריאלי אני מקווה.
תמונות נהדרות! תודה רבה!!! אני חושב שהם הגיעו ל40. ביום ראשון או שני אני כנראה אלך לצלם קצת בתל אביב אז יהיו קצת עדכונים מעזריאלי אני מקווה.
J jimcarrey New member 17/11/06 #4 אגב בקומה 19 בבנין העגול יש בנק פועלים ואפשר לעלות ולצפות על העיר הכניסה לבנין העגול אפשרי רק עם משאירים תעודת זהות או רישיון
אגב בקומה 19 בבנין העגול יש בנק פועלים ואפשר לעלות ולצפות על העיר הכניסה לבנין העגול אפשרי רק עם משאירים תעודת זהות או רישיון
G garbil New member 19/11/06 #11 המרובע תקוע! אני מצטער ליהיות זה שמקלקל אבל המגדל המרובע ניראה כאילו הוא ממוקם רחוק מדי מהשניים האחרים. זה ניראה כך מכל כיוון של המגדלים וזה ממש מקלקל את האפקט העוצמתי שהם נתנו לבד
המרובע תקוע! אני מצטער ליהיות זה שמקלקל אבל המגדל המרובע ניראה כאילו הוא ממוקם רחוק מדי מהשניים האחרים. זה ניראה כך מכל כיוון של המגדלים וזה ממש מקלקל את האפקט העוצמתי שהם נתנו לבד
Y yadin432 New member 19/11/06 #12 הוא באמת רחוק מהאחרים תלך לחניון, איפה שמזמינים מוניות, ותראה את המרחק בין העגול והמשולש (הם ממש צמודים) המרובע באמת נתקע...
הוא באמת רחוק מהאחרים תלך לחניון, איפה שמזמינים מוניות, ותראה את המרחק בין העגול והמשולש (הם ממש צמודים) המרובע באמת נתקע...
D danezeq Member 20/11/06 #13 אשליה אופטית אם תסתכלו מהכיוון ההפוך, המשולש יראה רחוק. לראיה תסתכלו בצילום אוויר ותראו את המרחק
פ פירומן מיתחזק New member 23/11/06 #18 ../images/Emo12.gif מתוכנן גשר להולכי רגל ....... האם יבנו באיזה יום מתיישהו את הגשר של הולכי רגל מהקומה של הגג לכיוון " תחנת רכבת קלה " ? ................................... ( דרך מנחם בגין )
../images/Emo12.gif מתוכנן גשר להולכי רגל ....... האם יבנו באיזה יום מתיישהו את הגשר של הולכי רגל מהקומה של הגג לכיוון " תחנת רכבת קלה " ? ................................... ( דרך מנחם בגין )
A aniuzbek New member 20/11/06 #14 אולי, אבל... יש זווית אחת מדהימה של שלושתם שאני מבטיח לצלם בקרוב ולעלות. הם נראים כ"כ הורמוניים בה! ממש קומפוזיציה מנצחת!
אולי, אבל... יש זווית אחת מדהימה של שלושתם שאני מבטיח לצלם בקרוב ולעלות. הם נראים כ"כ הורמוניים בה! ממש קומפוזיציה מנצחת!