עדכון עלי

Raindrop23

New member
עדכון עלי

קשה לי. יש לי מחשבות על מפלצת ועל דברים רעים מהעבר, השוואות ושאר ירקות. בטיפול עלו נושאים קשים במפגש האחרון ויש דברים שנתקעים בראש ולא עוזבים.
יש לי מועקה בלתי פוסקת ותחושה שמשהו לא בסדר. אני חושבת שהתקדמתי בזמן האחרון וגם אמא שלי חושבת כך אבל התחושה לא טובה עדיין ומאוד קשה לי.
עדיין יש נפילות, יותר מאשר תחושות היי. ככה זה היה גם קודם. אבל עכשיו שאני עושה שינוי בתזונה קשה לי וזה לוקח לי המון אנרגיות. וגם זה קשה כי קודם האוכל היה מנחם אותי ועכשיו צריך לאכול במידה.
הכל יחסי. אני לא אוכלת כמו במשטר קפדני אבל אני אוכלת הרבה הרבה פחות מקודם וגם ירדתי במשקל וזה מה שחשוב. פשוט הכל קשה. ואני צריכה גם לעשות הליכון ואין לי כוחות.
הכי קשה להתחיל לעשות דברים. יש דברים שאני פשוט לא מתחילה אפילו מרוב מחשבות שאין לי כוח ואין לי אנרגיות. אני יודעת שזה חשוב אבל זה קשה לי ומספיק קשה רק להקפיד על התזונה.
לא יודעת איך להיות מסוגלת להתחיל לעשות הליכון. לא אוהבת להכריח את עצמי לעשות דברים. אני יודעת שזה לטובתי אבל עדיין זה קשה לי.
בקיצור הכל מסובך וקשה ואני רק רוצה שיהיה טוב, רק רוצה להרגיש טוב.

כל יום לעשות משהו קטן(או גדול) אם אפשר.

להתמודד עם כל יום בנפרד.

Raindrop23

New member
צודקת, תודה נוסעת

קשה לי לחשוב בצורה הזו למרות שאני יודעת שזו צורת החשיבה הנכונה אבל אני מנסה ואמשיך לנסות.

'לה יקרה

תודה שאת מעדכנת

כל הכבוד שאת מצליחה לאכול פחות
ואפילו לרדת במשקל
את עושה המון

את אפילו יודעת שאת מתקדמת ואת בכיוון הנכון
תטפחי לעצמך על השכם, גם בשמי,
ותעשי משהו שיתן לך אנרגיה טובה

מאחלת ל שתרגישי את כל הטוב שמגיע לך ומהר

Raindrop23

New member
תודה מנהלת יקרה

המון תודה על התמיכה והעידוד, מקווה שאכן יהיה טוב ובהקדם.

לי בא

New member
טיפונת

דעי לך שאין אשה בעולם הזה שעניין המשקל אינו מטריד אותה, כך שאת בחברה טובה, אם אפשר לקרוא לזה ככה.
תתמקדי החיובי, בשיפור, בדברים הטובים שקורים לך בטיפול, תתמקדי בטוב. אני יודעת שזה לא קל ומי כמוני מכיר את עניין הדיאטה מקרוב.
אז גברת טיפונת, אל תתני לשדים ולרוחות לערער אותך, אנחנו יותר חזקים ממה שנדמה לנו, לכי לטייל קצת מחר, מזג האוויר נפלא, תצלמי קצת ואל תשכחי להעלות את התמונות כדי שגם לנו יהיה נעים בעיניים.
מחבקת אותך

Raindrop23

New member
תודה יקרה

יש לי הרבה להוריד במשקל כדי לחזור למשקל נורמלי, זה לא צחוק. אבל אני מקווה שלאט לאט ובהדרגה אני אצליח. אני מנסה לחשוב חיובי אבל זה קשה ויש נפילות.
תודה על החיבוק, יקרה, שולחת חיבוק בחזרה.

לי בא

New member
בואי נדבר תכלס על המשקל

אני ירדתי למעלה מ60 קילו במשקל,
ויש לי עוד 20 להוריד,
להגיד לך שאני יותר מאושרת מאשר הייתי כששקלתי המון,
לא אני לא, אני אפילו פחות מאושרת, לא מרגישה יותר יפה, יותר סקסית או יותר בכלל. יש לי פחות חברים מאשר היה לי אז, דימוי הגוף שלי לא השתנה, אני עדיין חסרת ביטחון ועדיין לא מתחילים איתי ברחוב.
השורה התחתונה של מה שאני מנסה להגיד זה שהמשקל הוא לא זה שיפתור את הבעיות שלנו, אנחנו קודם צריכים ללמוד בשלום עם מה שיש לנו ועלינו ורק אז גם המשקל ירד או לא יפריע לנו, ונמצא בני זוג וחיינו ישתפרו. בזה אני בטוחה.
אני לא אומרת לא להוריד במשקל, כי להיות שמן זה לא בריא, ואני לא יודעת כמה את צריכה להוריד כי הרי אנחנו לא מכירות, אבל אני בטוחה שביום שתקבלי את עצמך עם כל הרע והטוב שיש בך, הכל יראה אחרת.
בהצלחה יקירתי, אני פה לקרוא ולהקשיב לך.

Raindrop23

New member

רע לי עכשיו. קשה לי לאהוב את עצמי, במיוחד עכשיו מהרבה סיבות. אני יודעת שאני חייבת ורוצה ומתה להוריד במשקל. כשהייתי רזה הייתי יפה, יש אומרים אפילו שיפהפיה, ובנים רצו אותי והיה לי יותר בטחון והרגשתי יותר טוב והיו לי חיים.
אני לא אומרת שהיה מושלם אבל היה יותר טוב. ואני פשוט רוצה את זה, אני רוצה להיות שם, אני רוצה להיות רזה שוב, שוב מהרבה סיבות. וקשה לי עכשיו. אני צריכה חיבוק ואין מי שיחבק אותי ואין עם מי לדבר, אמא לא בבית והיא חוזרת מאוחר.
ועצוב לי
המון תודה לך על התמיכה ועל ההבנה. פשוט ממש רע לי עכשיו.

לי בא

New member
יקירתי

אני מתרגשת ממה שאת כותבת ובמקביל כועסת, עליך וגם עלי כי את ואני באותו מקום.
במקום הזה שאילו הייתי רזה הייתי...(ואת יכולה להכניס מה שבא לך), זה לא ככה, יש נשים שמנות שחיות בשלום עם הגוף שלהן ולא חסרים להם גברים, הן יוצאות, מבלות, מתאפרות ואפילו מתחתנות ויש מי שיחבק אותן בסוף היום.
את זוכרת את ההרגשה שהרגשת כשהיית רזה? את האושר? נסי להתחבר לתחושה הזאת בכל פעם שאת חושבת להתנחם באוכל, זה עשוי לעזור, ואם לא, אז אכלת, לא קרה כלום, מזל שתמיד יש מחר.
אמרה לי חברה שהיא מעמידה את הבת שלה מול המראה ומראה לה כמה היא יפה, מפרטת בפניה את הדברים היפים והטובים שבה, עד שהיא תראה את זה בעצמה, זה עוזר לה,
את יודעת איך אומרים: fake it till u make it
בסוף זה יקרה, כי כשאני חושבת עליך, אני רואה בחורה רגישה, מקסימה, עם עין טובה לצילום(שהייתי מתה שתהיה לי כי צוחקים עלי שאני צלמת גרועה), עם ידיים טובות לציור. תתחילי בדברים האלה, תמשיכי בטיפול ואני מאמינה שהכל יהיה בסדר. פשוט תאמיני בזה.
נשיקות

Raindrop23

New member
תודה יקרה

תודה על התמיכה ועל המילים הטובות, It means a lot. נקווה לטוב. לא קל.
נשיקות בחזרה וחיבוק.

Raindrop23

New member
אני מנסה לחשוב על כל יום בנפרד

היום עשיתי הליכון 15 דקות. מקווה שאצליח להמשיך כך.

למעלה