עדכון על אוהד היום ב11 בלילה בערוץ 33 יתארח אוהד בתוכנית "בחברה טובה" עם אהרון פררה אל תחמיצו
L love billy zane 2004 New member 4/4/05 #1 עדכון על אוהד היום ב11 בלילה בערוץ 33 יתארח אוהד בתוכנית "בחברה טובה" עם אהרון פררה אל תחמיצו
צ צפניה בן שבתיאל New member 5/4/05 #6 לא נורא סביר להניח שערוץ 33 ימחזר את זה לעד. את מודעת לזה שאת חייבת לצפות בערוץ עד שאוהד יופיע שוב?
L love billy zane 2004 New member 5/4/05 #7 חחח מודעת לזה שאני חייבת לצפות בערוץ 33 עד שאוהד יופיע שוב.. אם אדע שיש ש.ח אודיע לכם ואתם יכולים גם לצפות בערוץ אבל אל תחכו לזה כלכך בציפייה זה אף פעם לא טוב תאמינו לי...
חחח מודעת לזה שאני חייבת לצפות בערוץ 33 עד שאוהד יופיע שוב.. אם אדע שיש ש.ח אודיע לכם ואתם יכולים גם לצפות בערוץ אבל אל תחכו לזה כלכך בציפייה זה אף פעם לא טוב תאמינו לי...
L love billy zane 2004 New member 6/4/05 #8 נדמה לי שביום רביעי הבא יהיה ש.ח של הראיון מהתוכנית "בחברה טובה" אם אוהד אל תיקחו אותי במילה אבל.. זה יהיה בערוץ 11 בשעה 12 בלילה בערך.
נדמה לי שביום רביעי הבא יהיה ש.ח של הראיון מהתוכנית "בחברה טובה" אם אוהד אל תיקחו אותי במילה אבל.. זה יהיה בערוץ 11 בשעה 12 בלילה בערך.