הקוסמת הורודה2
New member
עדכון על עצמי
אני והמטפלת שלי בריברסינג הבנו למה יש לי סימפטומים שלא אופייניים לריברסינג.
זה נכון שבריברסינג יכולים להיות כל מיני תופעות פיזיות אבל זה אמור להעלם אחרי הטיפול ואצלי לא כל כך.
אז ככה:
יש לי סוג של פיצול. זה לא בדיוק פיצול אישיות כי אני מרגישה אישיות אחת כל הזמן אבל... זו אני מגיל הילדות ( בתקשור עלה
שזה גילאים 5-8), שמחזיקה ברגשות ובזכרונות מהתקופה. והיא זועמת מאוד.
לכן הכאבי גרון והגלי חום זה הזעם שלה. היא גם פוחדת היא סתמה לי את האף במהלך הנשימות.
אני לא יכולה לשמוע אותה אבל אני מרגישה אותה בתחושות.
לפעמים יש לי עצבים בגוף מדברים קטנים וזה גם ממנה.
היא שהיא אני לא מחוברת אלי אז אנחנו צריכות לחבר בין שתינו.
אני לא יודעת איך זה להרגיש מחוברת לילדה הפנימית אני יודעת רק שהיא מקור האש שלי לטוב ולרע.
ואני צריכה אש בחיים אבל אש מאוזנת.
זה מסביר גם למה ברפואה הסינית יסוד האש אצלי גבוה מידי.
הילדה שבי עדיין חיה את הטראומה.
ואני רוצה להזהיר אותכם שאני חושבת שהולכת בקרוב אולי השנה אולי עוד שנתיים להיות מלחמת עולם שלישית.
אני מאוד מאמינה בנבואה התנכית שעד עכשיו כמעט כל הסימנים התגשמו בין הסימנים האחרונים שאוטוטו הולכים להתגשם
זה נפילת השליטון של מלך סוריה בשאר אסאד. ומי שעוקב אחרי העיתונות ובכן אובמה הכריז מלחמה על הדעאש ויפציץ שם מהאויר
ואני חושבת שימיו של אסד בשילטון קצרים.
זו תהיה מלחמה ארוכה ועקובה מדם. למי שמאמין מציעה להתפלל כל אחד בדרכו ואני אישית החלטתי לא לצאת מהארץ בקרוב
כי יהיו הרבה הרוגים לפי הנבואה ברחבי העולם.
וארה"ב לפי הנבואה תפתח במלחמה
אני והמטפלת שלי בריברסינג הבנו למה יש לי סימפטומים שלא אופייניים לריברסינג.
זה נכון שבריברסינג יכולים להיות כל מיני תופעות פיזיות אבל זה אמור להעלם אחרי הטיפול ואצלי לא כל כך.
אז ככה:
יש לי סוג של פיצול. זה לא בדיוק פיצול אישיות כי אני מרגישה אישיות אחת כל הזמן אבל... זו אני מגיל הילדות ( בתקשור עלה
שזה גילאים 5-8), שמחזיקה ברגשות ובזכרונות מהתקופה. והיא זועמת מאוד.
לכן הכאבי גרון והגלי חום זה הזעם שלה. היא גם פוחדת היא סתמה לי את האף במהלך הנשימות.
אני לא יכולה לשמוע אותה אבל אני מרגישה אותה בתחושות.
לפעמים יש לי עצבים בגוף מדברים קטנים וזה גם ממנה.
היא שהיא אני לא מחוברת אלי אז אנחנו צריכות לחבר בין שתינו.
אני לא יודעת איך זה להרגיש מחוברת לילדה הפנימית אני יודעת רק שהיא מקור האש שלי לטוב ולרע.
ואני צריכה אש בחיים אבל אש מאוזנת.
זה מסביר גם למה ברפואה הסינית יסוד האש אצלי גבוה מידי.
הילדה שבי עדיין חיה את הטראומה.
ואני רוצה להזהיר אותכם שאני חושבת שהולכת בקרוב אולי השנה אולי עוד שנתיים להיות מלחמת עולם שלישית.
אני מאוד מאמינה בנבואה התנכית שעד עכשיו כמעט כל הסימנים התגשמו בין הסימנים האחרונים שאוטוטו הולכים להתגשם
זה נפילת השליטון של מלך סוריה בשאר אסאד. ומי שעוקב אחרי העיתונות ובכן אובמה הכריז מלחמה על הדעאש ויפציץ שם מהאויר
ואני חושבת שימיו של אסד בשילטון קצרים.
זו תהיה מלחמה ארוכה ועקובה מדם. למי שמאמין מציעה להתפלל כל אחד בדרכו ואני אישית החלטתי לא לצאת מהארץ בקרוב
כי יהיו הרבה הרוגים לפי הנבואה ברחבי העולם.
וארה"ב לפי הנבואה תפתח במלחמה