עדכון על פגישה אתמול

עדכון על פגישה אתמול

אתמול בערב נפגשו חברי הזכות להורות עם שרים וחכים בכנס שנערך עם השר כץ ח"כ נס ויו"ר הקואליציה גדעון סער במסגרת זו הוצגו המסרים והכוונות שלנו התגובות הכלליות : נס- " אני אתכם אל תדאגו" העבירה חומר שלנו לביבי מבחינתה נושא ילד שני הוא חובה ובל יעבור משפחה מבחינתה זה לפחות 2 ילדים ולכן היא הדגישה שהנושא מבחינתה לא ניתן לויתור כלשהו כץ-" אל תדאגו הכל בסדר " ביטלו את זה" - הדגשנו שבדיוק מזה אנו מודאגים – האוצר יוצר את אותה תחושה של חוסר בהירות ומכאן תפתח הרעה הוא ציין שילד ראשון בוטל ולשני יינתנו מספר טיפולים הסברנו לו שיש דברים שלא ניתנים לתמחור וטאבו שלא נוגעים בהם מה יהיה לו לומר לילד שהמחיר לאח יקר מידי והאם כל דבר יהפוך לבעל מחיר – מחר שחיל יפצע יגידו פינוי מסוק הוא יקר אז נפנה אותו ברכב (אפילו במחיר שהוא יישאר נכה כי אין תקציב ) הדגשנו שוב ושוב את הייחוד שלנו כעם יהודי + נקודות שאנו פשוט "קודחים להם כל פעם במכתבים ובמפגשים "– – לסיום הבטיח לעזור "ואתם רק תעשו את העבודה שלכם ותביאו אותם ... בעליצות" סער - לאחר שגיא דיבר הצטרפנו לשיחה העלנו בפניו שוב את הסוגיות בקשנו בתור יו"ר שיעביר לרה"מ את המכתב שלנו ויעזור בנושא " צריך ועדה וכו'" הסברנו שוועדות לא מעניינות אותנו ואנחנו צריכם ביטול של הגזירות – גזירות בעלות נזק והידרדרות חברתית קיבל את המכתב ילמד נושא ותתואם איתו פגישה כמו כן נפגשנו עם כתב פוליטי של הארץ שקיבל העתק מכתב והבטיח לעזור (היה בהלם כי נולד לו עכשיו תינוק והסברנו שפה נגמר הסרט )IVF יעביר לכתב חברתי וכלכלי שלהם FYI

שווערצה

New member
אז ככה צריך לעשות אותם? ../images/Emo13.gif

ידעתי שלא קראתי נכון את הוראות ההפעלה...

נשמע שהיה אפקטיבי

לכל מי שקצת מתחייב, צריך להמשיך ולהציק. אם ילדים אנחנו לא יודעים לעשות... לפחות נציק לפוליטיקאים, זו גם נחמא פורתא...

kasa

New member
אפשר לקבל הדגמה - איך עושים

ילדים בעליצות ?!
ואני לתומי חשבתי שעושים אותם במבחנות...

neta2

New member
../images/Emo6.gif בעליצות - גדול!

לא פלא שאני לא בהריון עדיין אני לא מספיק עליצה

שווערצה

New member
חברי ועדת הכספים עליצים מאוד ../images/Emo8.gif

ממוצע הילדים אצל חברי ועדת הכספים, לפי המידע שפורסם באתר של הכנסת, הוא בערך 4.5! הרבה יותר גבוה מאשר בכלל האוכלוסיה (קצת פחות מ-3)! אולי רצות במליאה דאחקות כל היום? גמני רוצה...

hagk

New member
גם אני גם אני

מעניין מה תהיה תגובתם לקיצוץ המיועד

למעלה