עדכון על big brother 14

niro62

New member
עדכון על big brother 14

אז CBS העלו את הקאסט לאתר, וכמו שאמרו השמועות אכן 4 שחקנים חוזרים רק שלא יודעים עדיין מי הם. אך נאמר שהם הולכים לשחק משחק משלהם, ושיהיה להם פרס משלהם שלא קשור לפרס של החצי מיליון של שאר המתמודדים.
כנראה שבאמת הטוויסט של המנטורים נכון. ולדעתי זה יהיה פשוט עצוב! אלה אם כן הדיירים באמת יחיו עם המנטורים והמנטורים יוכלו לזכות בתחרויות ואז זה יכול להיות מעניין. כנראה שנצטרך לחכות לפרימירייה עוד שבוע בשביל לדעת את כל הפרטים

niro62

New member
וסקירה על הקאסט

יש ביוטיוב וידאוים של כולם שווה לראות:
ווילי האנטז - ואווו פייבוריט לגמרי, נראה מלך, הוא נראה בן אדם הרבה יותר זורם מראסל וניראה אחד עם משחק חברתי הרבה יותר טוב, אבל הוא גם הצהיר שהוא הולך לתחמן ולעשות לכולם בית ספר, פייבוריט לגמרי פייבוריט! יכול לתקן את כבודם של משפחת האנטז.
דניאל - חמודה, לדעתי הולכת להיות כמו ג'ורדן, ניראת שהולכת להיות פלואטרית, לא יודע עדיין אם אהבתי או לא אהבתי
ג'ן - אותה אני לגמרי הולך לפייברט אלה אם כן היא תאכזב, היא ניראת כמו הגירסא הנשית של איבל דיק, אומנם רק לפני חודשיים היא התחילה לראות האח הגדול אבל ניראה שהיא תשחק טוב, ותיהיה דמות מעניינת, היא אומרת שהיא לא אוהבת לשקר אבל היא תעשה את זה במשחק כי ככה צריך, כאלה אנשים אני אוהב.
שיין - גם הוא עד לפני חודש לא ידע מה זה ביג ברודר. רק שהוא די מעפן ניראה, מחפש בעיקר כוסיות, והולך להיות כנה ואני מצטט אותו "אני הולך להיות כנה וישר למרות שאני יודע שזה יפגע לי במשחק" איכס
ג'ודי - פייבוריטית, ניראית שילוב של סירי ושל דניאל (עונה 3) ניראית חמודה, שהולכת לשחק חלש ושקט באנשים, והיא מבטיחה שהיא הולכת לעשות טלוויזיה טובה, קיצר לייק !
אשלי - עוד לא החלטתי עליה, יש דברים שהיא אומרת שניראים מבטיחים יש דברים שניראים שמבטיחים שיהיה גרוע, אבל חמודה.
יאן- לא ראיתי את הראיון איתו עד הסוף אפילו כי הוא משעמם, הוא מעריץ ענק אבל לדעתי יהיה כמו קוקרן מהישרדות ובסופו של דבר יצא פקה פקה כי לא הכול זה רק להריץ את המשחק בראש, יש גם את הקטע של לעבוד עם אנשים ולא ניראלי הוא יצליח בו.
פרנק - תחושה שלי הוא שהוא יודח ראשון או שיגיע לגמר יותר לכיווןן הגמר.
וויל - נוראי
ג'ו ג'ו - ניראלי הולכת להיות שחקנית טובה וחזקה, מהמר שתגיע לפיינל 4

אורישקי

New member
הנה משהו לגבי הטוויסט

של המנטורים, בCBS יש סקר כזה שאמריקה בוחרת 4 אנשים, מי לדעתם יחזור

כרגע זה ג'אנל ובריטני (
) וג'ף (
) ורייגן (
WTF)

כל יום ההפקה מעדכנת מי לא יחזור מבין הרשימה

ונטלי מרטינז ודיק לא יהיו
חבל

א. כנראה שדניאל רייז לא תהיה כי היא לא ברשימה
חבל
ב. ממתי למען השם רייגן הוא אחד מהדיירים הכי מצליחים אי פעם?

מאז שברנדון חזר בכוחות עצמו, ורייצ'ל שרדה את הפיינל 6 לבדה כנגד כל הסיכויים, ועמדה במשימת וטו שלכאורה לא היה לה בה שום סיכוי

עונה 13 רחוקה מלהיות קש ששבר את גב הגמל (יותר כמו גוש ברזל במשקל שני טון), אבל העמיסו משאות כבדים על הגמל מאז שנחשף זוג האוגרים המאמם.

niro62

New member
זה גם לא ג'ף

איבל דיק אמר שהוא יתארח אצלו בתוכנית בפרק הראשון

עכשיו זה כבר סביר.

אם וויל היה במקום בוגי זה היה מעולה, ואם דניאל כלשהי במקום בריטני אז זה בכלל היה מושלם.

Boran

New member

כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן כן!!!

למעלה