עדכון פופולארי

עדכון פופולארי

קודם כל, תודה לכל המגיבים כאן בפורום ואלו השולחים לנו מיילים על הביקורות, השאלות והבקשות- דעתכם חשובה לנו. עקב התגובות כאן, הבנו שהבעיה הרצינית ביותר הייתה הזמנים הלא נכונים (הכוללת גם בלוגים לא פעילים במקומות גבוהים מידי) ולכן עבדו בשבוע האחרון על עדכון כל האתר להשתמש ב"זמן אמיתי" הדירוג השתנה בהרבה- אנו מאמינים שעכשיו הוא מדוייק יותר, למרות ששוב, עד אשר יהיה בלוגלי והבלוגים העצמאיים הוא חלקי. הוספנו בעמוד "קרא אותי" באתר אופצייה לקבלת עדכונים בRSS, ממנו תוכלו לקבל את השינויים האחרונים באתר, ומה הדברים הבאים שנעבוד עליהם. נשמח לקבל פידבק, שאלות והצעות, צוות אתר פופולארי [email protected] פרטי העדכון: נאספו עד כה יותר מ68,000 בלוגים. תיקנו את בעיית הזמנים- 1. הפוסטים האחרונים בכל בלוג *אכן* מראים את הפוסטים האחרונים 2. המקשרים האחרונים בבלוג מסודרים לפי המקשר החדש ביותר 3. בלוגים שאינם פעילים נמצאים במיקום ראוי בדירוג דירוגים- 1. ניתן לדפדף ברשימת הפופולרים 2. בעמוד של בלוג, ניתן ללחוץ על הדירוג שלו כדי לעבור ישירות למיקומו ברשימה (תודה לעלומה) הדברים הבאים שנכניס- 1. בלוגים עצמאיים ובלוגלי (לא שכחנו..) 2. בעמוד של בלוג, הצגת הרשומות הפופולריות שלו 3. בעמוד של בלוג, מתן אפשרות להסתרת ענן התגיות לבעל הבלוג.

ובקשר לדירוג

כשלוחצים על "הרשימה המלאה" אפשר לראות את הדירוג של כל הבלוגרים, אבל אין את החיצים האדומים והירוקים.

דנטל

New member
הוסף לחתימה שלך

קישור לאתר. ככה הקישור יופיע בכל ההודעות שלך (ואני לא אצטרך עכשיו להקליד בעצמי את שם האתר
, דבר שאני גם לא אעשה במילא כשאין קישור) ויעודד כניסה של גולשים לאתר.

wranger

New member
עדיין, בעיית זמנים.

במקום 11 נמצא בלוג שעדכן לאחרונה במרץ 2005...

wranger

New member
אם כי, לפי הדירוג החדש, קפצתי קצת למעלה

אז אני לא מתלונן.

wranger

New member
יש שם אפשרות חיפוש

חיפשתי "ההגיגית", יצא מה שיצא. קודם הייתי 102, עכשיו אני 82. בקצב הזה אני כובש את הפסגה בעוד כמה ימים.

למעלה