עדכון פיתוח ותשתיות רחובות

389 היחיד

New member
עדכון פיתוח ותשתיות רחובות

במסגרת הקו הפתוח עם ראש עיריית רחובות העליתי כמה נושאים הקשורים לפיתוח ותשתיות בעיר ראשית בנושא השוק העירוני לאחר עיכובים תכנוניים המכרז יפורסם בסוף החודש בשאיפה שעד אמצע השנה יחלו העבודות .בנושא הפרדה מפלסית מפגש 141 בקרוב ייצא מכרז ובאביב השנה כבר יחלו העבודות להקמת המחלף.כמוכ אני שמח לבשר כי החלו העבודות לסלילת כביש עוקף 411 וחיבור לכביש 40 הפרוייקט באחריות מעצ.במסגרת העבודות ישודרגו גם דרכי הגישה מרחובות לכביש.בנושא הקו הכחול (בי אר טי) יש עיכוב עקב חוסר הסכמה ובצדק של ראש עיריית נצ המתנה את הקמת הקו בחיבור עוקף מזרחי של רחובות ל431 וסיום חיבור נ''צ לכביש.מבחינת רחובות כל התוכניות מאושרות ומוכנות ונישאר רק אישור ותיאום עם משרד התחבורה והאוצר תהליך שייקח עוד שנתיים לפחות.

עדכוני כביש 31

קטע מבואות ערד: קרוב לסיום. נותרו עבודות הנחת מדרכות וגינון וכן התקנת הרמזור בצומת הכניסה המערבית לעיר. כנראה יסתיים בסוף נובמבר 2012.

קטע ערד-נבטים: בשלב העתקת התשתיות וביצוע חפירות ההצלה באזור כסיפה. סימון גבולות הגזרה הושלמה לאורך רוב הקטע, למעט סימון גבולות המפרידן בפארק ערד (תב"ע חדשה אושרה לפני כמה שבועות).

קטע נבטים-מולדה: בוצעו עבודות עפר ראשונות לאורך רוב התוואי. כרגע ה"אקשן" מתרכז באזור מחלף נבטים (הובאו ערימות זיפזיף ונראה שנמצאים בהכנות לעבודה רצינית יותר) ובאזור מולדה (עבודות עפר להכנת התוואי החדש מצפון לתוואי הקיים).

תאריך סיום משוער לשני הקטעים הללו, כפי שמופיע על השלטים החדשים - נובמבר 2014.

קטע מולדה-שוקת: לקראת מכרז, בתקווה שההפקעות לא יתקעו את העבודות.

389 היחיד

New member
איפה מנהל הפורום נעלם?

אני מצפה ליותר תגובות אחרת אפסיק לעדכן פה...

אתה רוצה שאני אעודד את החבר'ה להגיב?

מי שרוצה להגיב יגיב, רק אל תאיים... אם לא בא לך אתה לא חייב לעדכן. לא מחזיקים פה אף אחד בכוח.

389 היחיד

New member
זה מראה כמה הפורום ישן

תראה בתחבורה ציבורית כמה תגובות קיבלתי ואתה גם כמנהל פורום לא תמיד טורח להגיב...

למעלה