עדכון: פרק 132 של האנימה יצא!

JeeChan

New member
ואו O: ../images/Emo58.gif

ממש ממש אהבתי את הפרק הזה O: אין לי מושג למה. יש לבליץ' 3 סוגי אנימציה. 1. אנימציית פילר, שזה ציורים גרועים ממש. 2. אנימציה רגילה, שזה כמו בפרקים הראשונים ובפילרים של קאראקורה הירוז. 3. אנימציה ממש טובה, שזה קורה בפרקי קרבות שהם משקיעים בהם. זה היה יותר אנימציה של סוג 3. פשוט הרגיש לי כמו אחד מהפרקים של פעם, רגוע, שקט, משעשע, נחמד, ולא אימו [לעומת מה שקורה במנגה XD]. החלק גם של הפלאשבק לתקופה שלו ושל הינאמורי ביחד, כאילו ואו לא ראיתי קטע כזה שנים ;; היה רפרנס לאד מפמ"א XD איך שהם אמרו שהוא נמוך ואז היסטוגאיה כזה, "למי קראתם סופר נמוך @#$@#" XDDD פרק הבא גם פילר ם: עכשיו נותרת השאלה, האם הם מפגרים שסתם ימרחו את העלילה במשך שנה וחצי, או שהם יהיו חכמים ויצרו קו עלילה חדש בשונה מהמנגה.

fay valentine

New member
היטסוהינה!!!!!../images/Emo23.gif ושאר דברים ^_^ ../images/Emo58.gif

היטסוהינה!!!!!!!!!!!! נראה לי שחנ תהיה מאושרת היום. גם היטסוהינה חמוד לאללה בבליץ' וגם קטעים עם יוני בלוך ברדיו (מקווה ששמעת את זה חנ-צ'אן!! אם לא , אני אעדכן אותך בפרטים. זה היה קורע מצחוק!!) פרק חמוד לאללה יחסית לפילר. לא מעצבן ולא נדוש. בלי מריחות והתמקדות נבובה בחזה של רנגיקו. משום מה קיוויתי לראות את צ'אדו שם גם... (מזל טוב לצ'אדו!!!! אתמול יומולדת שמח!!) אולי בגלל שזה פרק על קארין. אהבתי איך שהיא שאלה את היטסוגאיה (הנמוכצ'יק XDDD ) אם הוא יודע על אחיה איצ'י-ניי. היא כזאת מתוקה. והיא יותר ויותר מזכירה לי את טצקי (החברה של אוריהימה. זה בעיה לרשום את השם שלה בעברית). שיר סיום חדש!!! שמחתי לראות שוב את טצקי שם (זו הייתה טצקי, נכון?) זה הרגיש כמו בליץ' הישן והטוב שוב. רק הזמרת קצת עיצבנה אותי. משהו בקול שלה היה פשוט רע באוזן. וכמובן האנימציה הייתה מדהימה. סה"כ פרק טוב מאוד יחסית לפילר

ShimiChan

New member
בקשר לזמרת

היא פשוט שרע רע....ומזייפת הרבה...כאילו שהיא שרה מתוך אמבטיה או משהו X__X

Hinamori

New member
למה אני כל הזמן מפספסת את יוני?!??! ;;

מה הוא אמר? :ססססס [מתישהו אני אראה את הפרק הזה גם >_>]

fay valentine

New member
תשלחי לי מספר טלפון שאני SMS לך כשהוא ברדיו

היה מצחיק לאללה!! הוא התארח בתוכנית של דידי הררי. הוא התרגש נורא כי בשבילו זה היה סגירת מעגל, כי הוא היה שומע את התוכנית של דידי עוד כשהוא היה בביצפר תיכון. הוא מדי פעם התבלבל קצת במילים כשהוא דיבר. וכשהשמיעו את השיר שלו "נוף אחר" (אה!! זכרתי את השם של השיר!! איך אני?? P: ) הוא שר קצת יחד עם ההקלטה. וכשהוא אמר לדידי לשיר ודידי זייף אז הוא אמר לו "עזוב עזוב." הוא סיפר על הבחורה ששרה איתו ב"נוף אחר", שהיא זו שעומדת בתור הכלה על עטיפת האלבום שלו. הוא סיפר עליה שההורים שלה תמיד לחצו עליה שתתחתן כבר, אז כשהאלבום יצא, היא הראתה להם את התמונת חתונה על האלבום ואמרה להם "זה הכי קרוב לחתונה שתקבלו ממני". ואז דידי שאל אותו : "לפחות היא מרוצה מהחתן?" ואז הוא ענה לו: "אהה... לא. לא כל כך ^_^;;; " ואז הגיע הקטע שקרע אותי מצחוק. דידי החליט לעבוד על יוני כמה ימים לפני התוכנית כמו שהמסורת (של התוכנית) אומרת. אז הוא התקשר אליו בתור מרגול, כי הוא ידע שהם חברים טובים. ואז בתוכנית הוא אמר ליוני: "יוני אנחנו החלטנו לעשות לך הפתעה." יוני: או-או (כמו בשיר "אחריות" ) דידי: נכון שאתה אוהב את מרגול. יוני: אממ.. כן? דידי: ונכון שדיברת איתה לפני כמה ימים. יוני: *בעוד יותר הססנות* ....כן? דידי: אז רק שתידע לך - זו לא הייתי מרגול. ואז יוני התחיל לצחוק ולצעוק "לא נכון!! די!! לא נכון!!" וזה היה קורע מצחוק לשמוע אותו ככה. ואז השמיעו את השיחה ביניהם. וזה היה קורע מצחוק כי מרגול בטלפון נשמעה כל כך כמו המרגול האמיתית, והיא דברה שם כאלה שטויות, על זה שהיא מתגעגעת אליו בתוכנית "כוכב נולד", ועל זה שצביקה פיק יוצא לסיבוב הופעות וצריך מישהו שיחליף אותו. ויוני מנסה להתחמק מזה בשיא הנימוס. ואז מרגול מתחילה לצחוק איתו על כמה שצדי מסריח לפעמים , ושוב יוני מנסה שלא לצחוק מזה יותר מדי כי לא נעים לו וזה. ואז היא שוב מנסה לשכנע אותו שיבוא לתוכנית כי חסר שם מישהו שבאמת שר ובאמת יודע את האמנות בלהיות זמר יוצר ועוד מחמאות כאלה. ויוני שוב צוחק ולא יודע מה להגיד לה. ואז היא אומרת לו שבגלל שהיא עובדת עכשיו עם טרקלין חשמל, היא עושה להם את הקמפיין, אז הם אמרו לה שהם יסדרו לה מקרר אם היא תזכיר אותם בתוכנית (והיא נתנה לו כל מיני דוגמאות מפגרות כאלה). אז אם הוא רוצה, היא יכולה לסדר שהם יעשו לו את אותו מבצע. והוא כזה עונה לה בלחץ מנומס "לא לא, זה בסדר. באמת" . XDD אחרי זה, יוני אומר לדידי "אני לא מאמין איך עשית לי את זה!!" ומרגול (האמיתית, שבינתיים העלו אותה לשידור גם) צועקת לו "איך לא ידעת שזו לא אני??" ויוני מסכן לחוץ ומתרגש אומר להם "אני לא יודע!! הרגשתי שמשהו לא בסדר. ועוד אחרי שניתקתי את הטלפון אמרתי לחבר שלי 'הייתה לי עכשיו שיחה כל כך הזויה!!' ולא הבנתי. דידי! אני לא מאמין איך עשית לי את זה" ודידי אומר לו "זה נדב אבקסיס! אל תהרוג אותי!!" ואז ככה יוני ומרגול התחילו לרקום מזימות ביניהם לבוא לדידי בלילה לדירה ו... הוא אומר לה "מרגול תשמעי, את יודעת איפה דידי גר. לי יש חברים שיכולים לעזור... נסדר משהו כשדידי לא יודע." ואז הוא פונה לדידי "שלא תבין אותי לא נכון - אני נגד אלימות. אבל חברים שלי לא." XDDDD ואז הוא נתן הופעה מדהימה אן-פלאגד באולפן לשיר "אחריות". היה מגניב. ברצינות תמסרי לי את המספר שלך שאני אשלח לך SMS כשהוא ברדיו. או לפחות מסנג'ר?

Hinamori

New member
אמגגגג XDDD

אוח, יוני
הוא כזה חמוד. XDDD וסג, יעל קראוס היא הכלה בעטיפה? :סססס יותר מדי אנשים שואלים אותי מי זו שם כאילו אני יודעת |: אבל עכשיו אני כן!!!1 ^$%^#%@ מסנג'ר - robinamori @hotmail.com הפלאפון שלי דפקטיבי והמטען שלו בשהם אז הוא מת XDD;

N o R i K o

New member
אעעעעעע למה אני לא שמעתי את זה ;________;

אני רוצה ;_______________________________; אבל כן שמעתי היום את נפוליאון ברדיו. ^^ [אעע אבל מי האידיוט ששם שניה אחרי את "אשם"?!?!?!!? מי?!!?!!?! מה גרם לך לשים סינרגיה אחרי יוני?!?!?!! מההההההה?!?!?!]

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

זה היה פרק נחמד כזה... לא אהבתי אבל איך שהם אומרים ספגטי...זה מטריד כזה :| בכלמקרה, אני דיי אהבתי, למרות שזה פילרים ולמרות שאני מת להגיע לעלילה של המנגה...כי עלבינתיים מראים ספוילרים למנגה על ימין ועל שמאל[רשמתיסמול:||||||||||||]בפתיחה\סיום -__-' הסיום הזה...ובכן, פעם ראשונה[!] שאני אשכרה מקשיב לסיום כלשהו של בליץ', הוא דיי נחמד, למרות מה שאמרתי בתגובה מעל[שהיא שרה כאילו היא באמבטיה]... וגם! יותר פרקים של טושירו D= שהואבערך הדמותהכי אהובה עלי :D אז כן, זה היה פרק נחמד מאוד ודיי אהבתי, אחד הפרקים המצחיקים, כמו הפרקים של הbuhahahaha נ.ב: בקשר לסוף, נפלתי מצחוק כשמטסומוטו התפוצצה מצחוק על הקטע של "אתה קפטין ואתה רק בבית ספר יסודי, אתה מגניב" אוי, מצחיק.

Ihavenonick

New member
פרק קלאסי ../images/Emo58.gif

את זה לא ראיתי הרבה זמן. פרק של: "בואו נעשה תחרות בין הגדולים המרושעים לקטנים המסכנים. המנצח לוקח את המגרש והמפסידים אוכלים ספגטי. אה כן נוסיף בסוף הולואו בשביל להזכיר על מה הסידרה
" פרק חמוד בטירוף. זה היה כל חמוד. וזה אני או שהשתמשו פעם שניה באותו סוף? מבחינת הויזירים....

CibiHeart92

New member
למה זה פילר למה? ;;

זה היה פרק ממש טוב!!! אני רשמית מאמינה בהיטסוקארי... הינאמורי הביתה. אבל למה פיייייילררררררררררררררררררררר T_____T

למעלה