תשלחי לי מספר טלפון שאני SMS לך כשהוא ברדיו
היה מצחיק לאללה!! הוא התארח בתוכנית של דידי הררי. הוא התרגש נורא כי בשבילו זה היה סגירת מעגל, כי הוא היה שומע את התוכנית של דידי עוד כשהוא היה בביצפר תיכון. הוא מדי פעם התבלבל קצת במילים כשהוא דיבר. וכשהשמיעו את השיר שלו "נוף אחר" (אה!! זכרתי את השם של השיר!! איך אני?? P: ) הוא שר קצת יחד עם ההקלטה. וכשהוא אמר לדידי לשיר ודידי זייף אז הוא אמר לו "עזוב עזוב." הוא סיפר על הבחורה ששרה איתו ב"נוף אחר", שהיא זו שעומדת בתור הכלה על עטיפת האלבום שלו. הוא סיפר עליה שההורים שלה תמיד לחצו עליה שתתחתן כבר, אז כשהאלבום יצא, היא הראתה להם את התמונת חתונה על האלבום ואמרה להם "זה הכי קרוב לחתונה שתקבלו ממני". ואז דידי שאל אותו : "לפחות היא מרוצה מהחתן?" ואז הוא ענה לו: "אהה... לא. לא כל כך ^_^;;; " ואז הגיע הקטע שקרע אותי מצחוק. דידי החליט לעבוד על יוני כמה ימים לפני התוכנית כמו שהמסורת (של התוכנית) אומרת. אז הוא התקשר אליו בתור מרגול, כי הוא ידע שהם חברים טובים. ואז בתוכנית הוא אמר ליוני: "יוני אנחנו החלטנו לעשות לך הפתעה." יוני: או-או (כמו בשיר "אחריות" ) דידי: נכון שאתה אוהב את מרגול. יוני: אממ.. כן? דידי: ונכון שדיברת איתה לפני כמה ימים. יוני: *בעוד יותר הססנות* ....כן? דידי: אז רק שתידע לך - זו לא הייתי מרגול. ואז יוני התחיל לצחוק ולצעוק "לא נכון!! די!! לא נכון!!" וזה היה קורע מצחוק לשמוע אותו ככה. ואז השמיעו את השיחה ביניהם. וזה היה קורע מצחוק כי מרגול בטלפון נשמעה כל כך כמו המרגול האמיתית, והיא דברה שם כאלה שטויות, על זה שהיא מתגעגעת אליו בתוכנית "כוכב נולד", ועל זה שצביקה פיק יוצא לסיבוב הופעות וצריך מישהו שיחליף אותו. ויוני מנסה להתחמק מזה בשיא הנימוס. ואז מרגול מתחילה לצחוק איתו על כמה שצדי מסריח לפעמים , ושוב יוני מנסה שלא לצחוק מזה יותר מדי כי לא נעים לו וזה. ואז היא שוב מנסה לשכנע אותו שיבוא לתוכנית כי חסר שם מישהו שבאמת שר ובאמת יודע את האמנות בלהיות זמר יוצר ועוד מחמאות כאלה. ויוני שוב צוחק ולא יודע מה להגיד לה. ואז היא אומרת לו שבגלל שהיא עובדת עכשיו עם טרקלין חשמל, היא עושה להם את הקמפיין, אז הם אמרו לה שהם יסדרו לה מקרר אם היא תזכיר אותם בתוכנית (והיא נתנה לו כל מיני דוגמאות מפגרות כאלה). אז אם הוא רוצה, היא יכולה לסדר שהם יעשו לו את אותו מבצע. והוא כזה עונה לה בלחץ מנומס "לא לא, זה בסדר. באמת" . XDD אחרי זה, יוני אומר לדידי "אני לא מאמין איך עשית לי את זה!!" ומרגול (האמיתית, שבינתיים העלו אותה לשידור גם) צועקת לו "איך לא ידעת שזו לא אני??" ויוני מסכן לחוץ ומתרגש אומר להם "אני לא יודע!! הרגשתי שמשהו לא בסדר. ועוד אחרי שניתקתי את הטלפון אמרתי לחבר שלי 'הייתה לי עכשיו שיחה כל כך הזויה!!' ולא הבנתי. דידי! אני לא מאמין איך עשית לי את זה" ודידי אומר לו "זה נדב אבקסיס! אל תהרוג אותי!!" ואז ככה יוני ומרגול התחילו לרקום מזימות ביניהם לבוא לדידי בלילה לדירה ו... הוא אומר לה "מרגול תשמעי, את יודעת איפה דידי גר. לי יש חברים שיכולים לעזור... נסדר משהו כשדידי לא יודע." ואז הוא פונה לדידי "שלא תבין אותי לא נכון - אני נגד אלימות. אבל חברים שלי לא." XDDDD ואז הוא נתן הופעה מדהימה אן-פלאגד באולפן לשיר "אחריות". היה מגניב. ברצינות תמסרי לי את המספר שלך שאני אשלח לך SMS כשהוא ברדיו. או לפחות מסנג'ר?